Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω δυο παλια τροφοδοτικα και θελω να δω αν δουλευουν.οταν τα βαλω ετσι απλα στην μπριζα χωρις να συνδεσω κανενα αλλο καλωδιο πανω στο pc το ανεμιστηρακι του δεν θα πρεπε να ξεκινησει να δουλευει?

Δημοσ.

Στο 20πινο που πάει στην μητρική ένωσε το πράσινο καλώδιο με ένα μαύρο για να ξεκινήσουν. Αλλά έχε υπόψιν οτι και να γυρίζει ο ανεμιστήρας δε σημαίνει ότι δεν έχουν και πρόβλημα.

9.jpg

Δημοσ.

πριν μπω σ αυτην την διαδικασια ομως,οταν τα βαζω στην μπριζα δεν θα πρεπε να δουλευει τουλαχιστον το ανεμιστηρακι?

Δημοσ.

πριν μπω σ αυτην την διαδικασια ομως,οταν τα βαζω στην μπριζα δεν θα πρεπε να δουλευει τουλαχιστον το ανεμιστηρακι?

Όχι

Δημοσ.

τελικα παιδες ειχατε δικιο.εκανα την γεφυρα και τα ανεμιστηρακια δουλευουν κανονικα,αλλα οταν το συνδεσω με την μητρικη,τιποτα.αρα παω για μητρικη?

Δημοσ.

καμια βοηθεια ακομη ρε παιδια,μην παω τσαμπα σε μαστορα και με παρει οσο πηρα το pc.50ε!!!!(ειναι για την κορη μου)!!!

Δημοσ.

Όπως υποθήκες ήδη το γεγονός οτι ο ανεμηστηρας ξεκινάει με το γεφυρώμα δεν σημαίνει οτι και το τροφοδοτικο ειναι οκ..

και τα δυο τροφοδοτικά που έχεις ειναι τραγικά... Και ευγενικός είμαι μαζί τους.

Βρες ενα σωστό τροφοδοτικο να δοκιμασεις και μετα βλέπουμε αν όντως φταίει η μητρικη.

• Like 1
Δημοσ.

το οτι ειναι τραγικα δεν το συζηταω καθολου!!!! :unsure: αλλα τη να κανω,προσπαθω στους καιρους που ζουμε να γλυτωσω και κανενα φραγκο.παντως ευχαριστω,και αν μπορεσω θα βγαλω το δικο μου για να δοκιμασω και ξαναμιλαμε.

Δημοσ.

Προσεξε διοτι με τετοιες μαρκες μηπως πληρωσεις τελικα παραπανω, αν σου καψαλισουν ολο το συστημα. Την εχουν πατησει ουκ ολιγοι........

Δημοσ.

Βρες καλύτερα απο καπου να δοκιμάσεις ενα τροφοδοτικό για να δεις αν ειναι οντως πρόβλημα αυτων που εχεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...