Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα τον evo 840 120gb. Αφου πρωτα εκανα ενα format, εγκατεστησα τα windows ultimate 7 sp1 32bit. Στη συνεχεια "εκοψα" τις αναβαθμισεις των windows (συνηθως τις κοβω για να μη μου πιανουν αλλο χωρο στο δισκο). Ισως ειναι λαθος αυτο!! Παρατηρω οτι απο τη στιγμη που παταω το power εως τη στιγμη που μπορω να κανω οποιαδηποτε ενεργεια στο desktop, μεσολαβουν περιπου 30". Πολλα δεν ειναι; Τι πρεπει να κανω; Να βαλω τα 64bit? Να κανω καποια updates και αν ναι ποια; Να ανοιξω τις ενημερωσεις των windows? Ειμαι με i7 4770k 16gb ram Asus pro c2

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αγορασα τον evo 840 120gb. Αφου πρωτα εκανα ενα format, εγκατεστησα τα windows ultimate 7 sp1 32bit. Στη συνεχεια "εκοψα" τις αναβαθμισεις των windows (συνηθως τις κοβω για να μη μου πιανουν αλλο χωρο στο δισκο). Ισως ειναι λαθος αυτο!! Παρατηρω οτι απο τη στιγμη που παταω το power εως τη στιγμη που μπορω να κανω οποιαδηποτε ενεργεια στο desktop, μεσολαβουν περιπου 30". Πολλα δεν ειναι; Τι πρεπει να κανω; Να βαλω τα 64bit? Να κανω καποια updates και αν ναι ποια; Να ανοιξω τις ενημερωσεις των windows? Ειμαι με i7 4770k 16gb ram Asus pro c2

Sent from my iPhone using Insomnia

32bit...

win7 ultimate 64bit asap , παίρνα τους drivers σου και άσε να κάνει update κανονικά.

και μετά ακολούθησε τον οδηγό http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση !!!

Σου φανηκε "κουλο" που με 16gb ram και 4770k, εβαλα τα 32bit ε?

Αψυχολογητη κινηση, αν σκεφτεις οτι στο πολυ πιο "αδυναμο" λαπτοπ μου εχω τα 64bit !! :X  

Δημοσ.

παιδες καποια βοηθεια γιατι με εχει παλαβωσει ο evo

αφου τελικα δεν καταφερα να ενεργοποιησω επιτυχως σε achi mode(λιγο το κακο-το λεω γιατι αν κ καποια στιγμη που τα καταφερα δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα σε αποδοση)

εχω κανει ηδη 3 φορες εγκατασταση windows 7 pro 64bit καθε φορα για αλλο λογο

αφου εχω κανει ολα τα απαραιτητα προγραμματα εγκατασταση παρατηρω οτι σε οποιοδηποτε explorer κ να ειμαι-κυριως σε chrome ,το cpu usage κατα την εναλλαγη σελιδων(μπρος-πισω) ή εστω φορτωσης της ανεβαινει σε επιπεδα του 60-90% κ οπως αντιλαμβανεστε ειναι πολυ κουραστικο

οκ το συστημα μου ειναι παλιο αλλα τετοια συμπεριφορα δεν ειχα ουτε κατα διανοια με hdd κ windows xp 32bit

το συστημα μου : 2πυρηνος AMD opteron180 - 2.6ghz / 3gbRAM 

plz help!

Δημοσ.

παιδες καποια βοηθεια γιατι με εχει παλαβωσει ο evo

αφου τελικα δεν καταφερα να ενεργοποιησω επιτυχως σε achi mode(λιγο το κακο-το λεω γιατι αν κ καποια στιγμη που τα καταφερα δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα σε αποδοση)

εχω κανει ηδη 3 φορες εγκατασταση windows 7 pro 64bit καθε φορα για αλλο λογο

αφου εχω κανει ολα τα απαραιτητα προγραμματα εγκατασταση παρατηρω οτι σε οποιοδηποτε explorer κ να ειμαι-κυριως σε chrome ,το cpu usage κατα την εναλλαγη σελιδων(μπρος-πισω) ή εστω φορτωσης της ανεβαινει σε επιπεδα του 60-90% κ οπως αντιλαμβανεστε ειναι πολυ κουραστικο

οκ το συστημα μου ειναι παλιο αλλα τετοια συμπεριφορα δεν ειχα ουτε κατα διανοια με hdd κ windows xp 32bit

το συστημα μου : 2πυρηνος AMD opteron180 - 2.6ghz / 3gbRAM 

plz help!

σχετικά με το ahci πρέπει να το βάλεις από τα bios πριν γίνει η εγκατάσταση τν windows (είναι ταλαιπωρία να προσπαθήσεις να το ενεργοποιήσεις μετά)

όσο για το θέμα σου δεν είσαι σε σωστό θέμα αλλά δεν νομίζω οτι φταίει ο evo.

κοίτα αν συμπεριφέρεται περίεργα το Pc όταν idleαρει (%cpu από τον task manager)

και αν είναι ψηλά και χωρίς να κάνει τπτ δες στα processes τι είναι αυτό που το προκαλεί και βλέπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...