Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε τα λένε αυτά φίλε μου σε τούτο το forum....άλλη φορά να προσεχείς ;)

Κοιταξε να δεις.ο τιτλος του νηματος ειναι για 2 καρτες,μεταξυ 270 η 760.οκ?

ωραια,απο το 1 ποστ βλεπω ενα μηνυμα οτι να παρει ο ts την 760 με το σκεπτικο οτι το συγκεκριμενο μελος εχει την ιδια.

να χαρω εγω αιτιολογησεις για τον προβληματισμο του ts.αργοτερα μαθαινουμε οτι απο το κατα τα αλλα συμπαθες μελος,υπηρξαν πολλα προσωπικα προβληματα με drivers συγκεκριμενης εταιριας.

ειπα μια βλακεια εγω σαν απαντηση και εισεπραξα μια κατα εμενα διασκεδαστικη απαντηση (γιατι ετσι θα απαντουσα και εγω σε καποιον που θα μου μιλουσε ετσι αν και το τονισα οτι παρεξηγηθηκα και μαλλον παρεξηγηθηκε αυτο που ειπα γιατι το συγκεκριμενο μελος ηθελε να παρεξηγηθει).χαλαρα ως εδω.no offence given,no offence taken.

αλλα εσυ παλι το πας αλλου το πραγμα.

σαν να μπηκα εγω στο νημα (μιλαω προσωπικα) και να λεω απο το πρωτο ποστ οτι φιλε ts παρε 270Χ γιατι την ιδια εχω και εγω.

και μετα να αρχισω να αναλυω ιστοριες για αγριους οτι παντα ειχα προβληματα με καρτες nvidia (οχι με τους drivers) απλα καιγοντουσαν κατευθειαν μωρε.σιγα,τι ειναι οι drivers μπροστα στο να καει κανονικα η καρτα.

πως θα με χαρακτηριζες?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε με δουλευετε η δεν διαβαζετε ? Επιβεβαιωσα το προβλημα που αναφερθηκε οτι μου συνεβει κι εμενα. Για ποια ισοπεδωση μιλας? Ειπα οτι η nVidia δεν εχει εμφανισει ανα περιοδους προβληματα? 5 χρονια ΑΤΙ ειχα οποτε μονο αυτης της εταιρειας ειδα τα προβληματα. Επαναλαμβανω βγαλτε τα γυαλια γιατι γινεστε γραφικοι φανατισμενοι οπαδοι ... εταιρειας?

Ειμαι φανατισμενος οπαδος της Amd, γιαυτο εχω Nvidia :P

Δημοσ.

το όλο θέμα με τουσ οδηγούς ανεξάρτητα nv-ati είναι το windows update.

πολύ τα έχουν κλειστα, τον λόγο τον ξέρετε! πόσο μάλλον αυτοί που δεν έχουν ίντερνετ.

αμα το pc δεν έχει όλα τα πακέτα τουλάχιστον απ το netframework και directx θα υπάρχουν πάντα προβλήματα στα παιχνίδια.

και εκεί την πληρώνει πάντα ο driver τισ κάρτασ και συνεπώς η ίδια η κάρτα από κακεσ εντυπώσεις στα παιχνίδια !

υ.γ.

τα παιχνίδια πολλεσ φορεσ θέλουν και κάποιες εκδώσεισ από c++ x86&64.

αν όλα αυτα είναι οκ κλείστε τα μάτια πάρτε μια κάρτα, nv η ati

βάλτε την και δεν θα υπάρχει πρόβλημα πουθενά!

υ.γ. 2

όλα τα παραπάνω είναι τόσο απαραίτητα για τουσ drivers όσο τα windows για να μπουν οι drivers !

Προσωπικα σε εμενα αυτο δεν ισχυει. Το windows update ειναι στο on κι το λετουργικο ειναι αυθεντικο.

Καταρχήν προς τι ο τόνος;Δεν είδα πουθενά να λες οτι μπορεί να έχει παρόμοια προβλήματα η nvidia.Αν έχεις περιορισμένη ή μονομερή εμπειρία τόσο το χειρότερο για αυτά που λες.Περισσότερο εσένα βλέπω να γράφεις σαν φανατισμένος και να δίνεις εντυπώσεις.

Οκ whatever ασκοπο να απανταω πλεον.

με παρεξηγησες.αλλα μ'αρεσει ο τροπος που απαντησες γιατι ηταν λιγο παρεξηγησιμο το ποστ μου.αφου σου ειπα,ειμαι κυριος και σου ειπα οτι εισαι γκαντεμης.μην νευριαζεις. :P χαλαρα

καλα κανεις και τα λες αλλα γενικευεις ασχημα κιολας.

μιλας προσωπικα,οκ το δεχομαι να μιλας προσωπικα.

απλα....κατα 90% συνηθως οπως βλεπουμε,ευθυνεται ο χρηστης πολλες φορες για τα κολληματα.

δεν ειπαμε οτι δεν κολλανε οι drivers.και οι 2 σκατα τα εχουν κανει πολλες φορες με το θεμα αυτο.αλλα και οι 2.

Κανενα προβλημα απλα ισως καταλαβα λαθος το μυνημα σου. Δεν γενικευσα επιβαιωσα το προβλημα οτι μου εχει συμβει κι οπως ειπα ειναι μικρο προβλημα κι οχι μεγαλο. Γιατι ευθηνεται ο χρηστης? Τελευταιες ενημερωσεις κι οδηγους ειχα , οι καρτες δεν ειχαν προβληματα κι η καθε μια απο αυτες με βολεψε περιπου 2 χρονια.

Κοιταξε να δεις.ο τιτλος του νηματος ειναι για 2 καρτες,μεταξυ 270 η 760.οκ?

ωραια,απο το 1 ποστ βλεπω ενα μηνυμα οτι να παρει ο ts την 760 με το σκεπτικο οτι το συγκεκριμενο μελος εχει την ιδια.

να χαρω εγω αιτιολογησεις για τον προβληματισμο του ts.αργοτερα μαθαινουμε οτι απο το κατα τα αλλα συμπαθες μελος,υπηρξαν πολλα προσωπικα προβληματα με drivers συγκεκριμενης εταιριας.

ειπα μια βλακεια εγω σαν απαντηση και εισεπραξα μια κατα εμενα διασκεδαστικη απαντηση (γιατι ετσι θα απαντουσα και εγω σε καποιον που θα μου μιλουσε ετσι αν και το τονισα οτι παρεξηγηθηκα και μαλλον παρεξηγηθηκε αυτο που ειπα γιατι το συγκεκριμενο μελος ηθελε να παρεξηγηθει).χαλαρα ως εδω.no offence given,no offence taken.

αλλα εσυ παλι το πας αλλου το πραγμα.

σαν να μπηκα εγω στο νημα (μιλαω προσωπικα) και να λεω απο το πρωτο ποστ οτι φιλε ts παρε 270Χ γιατι την ιδια εχω και εγω.

και μετα να αρχισω να αναλυω ιστοριες για αγριους οτι παντα ειχα προβληματα με καρτες nvidia (οχι με τους drivers) απλα καιγοντουσαν κατευθειαν μωρε.σιγα,τι ειναι οι drivers μπροστα στο να καει κανονικα η καρτα.

πως θα με χαρακτηριζες?

Α , δηλαδη σε πειραξε που προτεινα την 760 αντι της 270Χ? (Θελω να παρεξηγηθω οκ , τι αλλο θα ακουσουμε).

Tο "την εχω κι εγω" το ειπα ως χρηστης που εχει "δοκιμασει" το προιον. Αν θελει ο φιλος η ο οποιοσδιποτε σοβαρες μετρησεις για επιδοσεις,καταναλωσεις,θερμοκρασιες κλπ ας μπει να ψαξει reviews.

Αναφερθηκα σε προβλημα που μου ετυχε κι οχι σε αλλα που εχουν συμβει σε τριτους (10η φορα να το κανω λιανα) το οτι κι η nVidia κατα καιρους ειχε προβληματα κι σοβαρα δεν το αμφισβητησα αλλα μερικοι κανετε σα fentagim αν ακουσετε κατι που θιγει την "ομαδα" σας. 7 καρτες γραφικων εχω αγορασει 4 AMD-ATi , 3 nVidia αναλογα τι με συμφερει κατα τα δικα μου κριτηρια.

Ειμαι φανατισμενος οπαδος της Amd, γιαυτο εχω Nvidia :P

Δεν ειμαι ουτε φανατισμενος ουτε οπαδος μιας κι που αγοραζω κι απο τις 2 εταιριες. 5 χρονια ειχα AMD , φετος αλλαξα σε nvidia. Σε 2 χρονια μπορει να ξαναβαλω AMD etc.

Πολλα troll εχει το forum γι αυτο γινεται της κακομοιρας

Δημοσ.

Προσωπικα σε εμενα αυτο δεν ισχυει. Το windows update ειναι στο on κι το λετουργικο ειναι αυθεντικο.

Οκ whatever ασκοπο να απανταω πλεον.

Κανενα προβλημα απλα ισως καταλαβα λαθος το μυνημα σου. Δεν γενικευσα επιβαιωσα το προβλημα οτι μου εχει συμβει κι οπως ειπα ειναι μικρο προβλημα κι οχι μεγαλο. Γιατι ευθηνεται ο χρηστης? Τελευταιες ενημερωσεις κι οδηγους ειχα , οι καρτες δεν ειχαν προβληματα κι η καθε μια απο αυτες με βολεψε περιπου 2 χρονια.

Α , δηλαδη σε πειραξε που προτεινα την 760 αντι της 270Χ? (Θελω να παρεξηγηθω οκ , τι αλλο θα ακουσουμε).

Tο "την εχω κι εγω" το ειπα ως χρηστης που εχει "δοκιμασει" το προιον. Αν θελει ο φιλος η ο οποιοσδιποτε σοβαρες μετρησεις για επιδοσεις,καταναλωσεις,θερμοκρασιες κλπ ας μπει να ψαξει reviews.

Αναφερθηκα σε προβλημα που μου ετυχε κι οχι σε αλλα που εχουν συμβει σε τριτους (10η φορα να το κανω λιανα) το οτι κι η nVidia κατα καιρους ειχε προβληματα κι σοβαρα δεν το αμφισβητησα αλλα μερικοι κανετε σα fentagim αν ακουσετε κατι που θιγει την "ομαδα" σας. 7 καρτες γραφικων εχω αγορασει 4 AMD-ATi , 3 nVidia αναλογα τι με συμφερει κατα τα δικα μου κριτηρια.

Δεν ειμαι ουτε φανατισμενος ουτε οπαδος μιας κι που αγοραζω κι απο τις 2 εταιριες. 5 χρονια ειχα AMD , φετος αλλαξα σε nvidia.

Πολλα troll εχει το forum γι αυτο γινεται της κακομοιρας

Απαντηση σε αυτο που εγραψες σου εδωσα,που κολλαει η απαντηση που εδωσες οτι δεν εισαι fanboy??? :rolleyes:  :rolleyes:

Για τα πολλα Trolls φανταζομαι αναφερεσαι γενικα :P

Δημοσ.

Πως δε το γενίκευσες ? Έκανες το υποκειμενικό αντικειμενικότητα.

To προβλημα με τους drivers ισχυει 100% (το εχω συναντησει 5 χρονια που ειχα ΑΤΙ σε 3 διαφορετικες καρτες , αυτο που crashαρει ο driver). Το εχουμε ξαναπει τα παντα ειναι θεμα budget στα 180ε πας 270Χ στα 230ε 760 , αν με ρωτουσε καποιος αν αξιζει το 50ε η 760 θα του ελεγα σιγουρα για πολλους κι διαφορους λογους.

Και δεν είσαι ο μόνος που αγοράζει και από τις 2 εταιρίες χρόνια.Και εμείς παίρνουμε κάρτες και από τους 2 (και από άλλους όταν υπήρχαν) εδώ και δεκαετίες.

Δημοσ.

Απαντηση σε αυτο που εγραψες σου εδωσα,που κολλαει η απαντηση που εδωσες οτι δεν εισαι fanboy??? :rolleyes:  :rolleyes:

Για τα πολλα Trolls φανταζομαι αναφερεσαι γενικα :P

Αν καταλαβα καλα με αυτο που εγραψες ενοουσες εμενα γι αυτο εδωσα την απαντηση.

Στα trolls δεν αναφερομουν σε εσενα μιας κι απο το λιγο που εχω δει δινεις σωστες απαντησεις αλλα σε παρα πολλους αλλους που μου θυμιζουν γιατι πολυ καιρο χρησημοποιουσα αυτο το forum μονο για τις αγγελιες σε συγκριση με αλλα γειτονικα.

Πως δε το γενίκευσες ? Έκανες το υποκειμενικό αντικειμενικότητα.

Και δεν είσαι ο μόνος που αγοράζει και από τις 2 εταιρίες χρόνια.Και εμείς παίρνουμε κάρτες και από τους 2 (και από άλλους όταν υπήρχαν) εδώ και δεκαετίες.

Δεν ειναι υποκειμενικο τιποτα.

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/737-27116RadeonSeries-ATIKMDAGhasstoppedrespondingerrormessages.aspx

Μπραβο για να υπαρχει ανταγωνισμος. (Εγω νομιζα οτι ημουν ο μονος παντως)

Δημοσ.

Σε ολα τα δημοφιλη Forum γινεται αυτο,ειτε ειναι ελληνικα ειτε ξενα.Σε αλλα υπαρχουν fanboys της Amd και της Nvidia να τρωγονται μεταξυ τους,σε αλλα Playstation vs Xbox,σε αλλα Android vs Ios,σε αλλα για μηχανες και αυτοκινητα,σε αλλα για σειρες/ταινιες και παει λεγοντας.

Τεσπα αυτα απο μενα και σταματω εδω γιατι βγαινουμε εκτως θεματος και θα αρχισουν οι mods παλι να σβηνουν posts :D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι υποκειμενικο τιποτα.

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/737-27116RadeonSeries-ATIKMDAGhasstoppedrespondingerrormessages.aspx

Μπραβο για να υπαρχει ανταγωνισμος. (Εγω νομιζα οτι ημουν ο μονος παντως)

Κάνε ένα search τώρα και για τις nvidia (δε λέω για αυτές που κάηκαν κατά εκατοντάδες/χιλιάδες είτε παλιές  είτε κάποιες πιο καινούριες) Ούτε για το παλιότερο φιάσκο με τις φορητές.

Μια απλή αναζήτηση κάνε στο forum και θα δεις  ;)

Δημοσ.

Κάνε ένα search τώρα και για τις nvidia (δε λέω για αυτές που κάηκαν κατά εκατοντάδες είτε παλιές είτε κάποιες πιο καινούριες) Ούτε για το παλιότερο φιάσκο με τις φορητές.

Μια απλή αναζήτηση κάνε στο forum και θα δεις  ;)

Ειπα οτι δεν ισχυουν? Την κολοκυθια θα παιζουμε? Αναφερθηκα σε δικο μου προβλημα οχι στου γειτονα. Υπαρχει προβλημα αντιληψης η εγω εχω προβλημα να το διατυπωσω ετσι ωστε να το κατανοησεις? Ποιο αναλυτικα συγνωμη δεν μπορω.

Αν διαβασετε το troubleshoοting (ο Θεος να το κανει) θα δειτε οτι οχι μονο δεν ειμαι εγω ο γκαντεμης αλλα υπαρχει κι μια διαχρονικοτητα στο (ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) προβλημα

Το να αρνησαι το προβλημα λεγοντας για αντικειμενικοτητες , υποκειμενικοτητες και να παραθετεις τα προβληματα του αλλου στρατοπεδου δειχνει την αντιμετωπηση που εχεις σε τετοια θεματα.

Ολα αυτα ειναι γνωστα για τα τσιπακια της πρασινης στα λαπτοπ στην σειρα 8χχχ αν θυμαμαι καλα κλπ αλλα ειναι ασχετα με το θεμα που ανεφεραι ο ts

Δημοσ.

Αναφέρθηκες γενικά.Άσχετη είναι η γενίκευση και το οτι ισχύουν τα προβλήματα 100%.Τουλάχιστον έστω και αργά κατάλαβες και μόνος σου πως δεν ισχύουν εδώ και κάτι χρόνια.Το search δε το κάνεις ε; Δε πειράζει.

Δημοσ.

Αναφέρθηκες γενικά.Άσχετη είναι η γενίκευση και το οτι ισχύουν τα προβλήματα 100%.Τουλάχιστον έστω και αργά κατάλαβες και μόνος σου πως δεν ισχύουν εδώ και κάτι χρόνια.Το search δε το κάνεις ε; Δε πειράζει.

Καλα οτι πεις καλον υπνο.

Δημοσ.

δε τα λένε αυτά φίλε μου σε τούτο το forum....άλλη φορά να προσεχείς ;)

Το ίδιο θα έλεγα και για σένα και για την κριτική σου τόσο όσων αφορά το forum όσο και τον συντονισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...