Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To προβλημα με τους drivers ισχυει 100% (το εχω συναντησει 5 χρονια που ειχα ΑΤΙ σε 3 διαφορετικες καρτες , αυτο που crashαρει ο driver). Το εχουμε ξαναπει τα παντα ειναι θεμα budget στα 180ε πας 270Χ στα 230ε 760 , αν με ρωτουσε καποιος αν αξιζει το 50ε η 760 θα του ελεγα σιγουρα για πολλους κι διαφορους λογους.

Δημοσ.

τωρα εαν σου πω με πολυ απλα Ελληνικα οτι λες μ@λ@κιες,εγω θα φταιω?αλλα θα ειμαι κυριος και απλα θα σου πω οτι ησουν γκαντεμης.

Πολυ κυριος εισαι μπραβο. Τα τελευταια 5 χρονια περασαν απο τα χερια μου μια 4850 ref , 4850 non-ref και μια 6870 ,  μονο ATi ειχα απο το 2008 μεχρι σημερα (σε OS Vista & 7) . Σε ολες τις περιπτωσεις που και που (αραια 3-4 φορες το μηνα) crashαρε ο οδηγος με το μηνυμα που ελεγε το παιδι. Ειναι συμαντικο προβλημα? Οχι . Υπαρχει? Σε εμενα εμαφανιστηκε σε 3 καρτες με 2 λειτουργικα κι με διαφορες εκδοσεις οδηγων (αυθεντικα λειτουργικα). Ημουν εγω ο γκαντεμης ? Μπορει , μιλαω απο προσωπικη εμπειρια και μονο. Αλλα μαλακιες δεν λεω , μιλαω για γεγονος που μου συνεβει. Αλλαξε το το υφος γραφης σου γιατι ανετα κανουμε το νημα σεντονι με βρυσιες αν γουσταρεις.

Τέτοια γράφουν μερικοί και καταλήγει να πληρώνει ο κόσμος αρκετά ευρώ παραπάνω στην nvidia για ίδιες επιδόσεις (δε μιλάω για 270-760).

Οχι να μην το πει καποιος αν του συνεβει να το κρυψει. Νομιζω μερικοι πρεπει να βγαλετε τα οποια γυαλια.

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ κυριος εισαι μπραβο. Τα τελευταια 5 χρονια περασαν απο τα χερια μου μια 4850 ref , 4850 non-ref και μια 6870 ,  μονο ATi ειχα απο το 2008 μεχρι σημερα (σε OS Vista & 7) . Σε ολες τις περιπτωσεις που και που (αραια 3-4 φορες το μηνα) crashαρε ο οδηγος με το μηνυμα που ελεγε το παιδι. Ειναι συμαντικο προβλημα? Οχι . Υπαρχει? Σε εμενα εμαφανιστηκε σε 3 καρτες με 2 λειτουργικα κι με διαφορες εκδοσεις οδηγων (αυθεντικα λειτουργικα). Ημουν εγω ο γκαντεμης ? Μπορει , μιλαω απο προσωπικη εμπειρια και μονο. Αλλα μαλακιες δεν λεω , μιλαω για γεγονος που μου συνεβει. Αλλαξε το το υφος γραφης σου γιατι ανετα κανουμε το νημα σεντονι με βρυσιες αν γουσταρεις.

Οχι να μην το πει καποιος αν του συνεβει να το κρυψει. Νομιζω μερικοι πρεπει να βγαλετε τα οποια γυαλια.

Απο την μια υπαρχει η περιπτωση ελλατωματικου προϊόντος.

Απο την αλλη θεμα με τους Drivers,ειχε η Amd πιο παλια και ηταν πιο εντονο απο οτι στην Nvidia. Τα τελευταια χρονια αυτο πλεον δεν ισχυει(σε σημειο δηλαδη επιλογης καρτας γραφικων λογω κακων Drivers).Και με την Nvidia μπορεις να εχεις θεμα με τους Drivers και με την Amd.

Δημοσ.

Απο την μια υπαρχει η περιπτωση ελλατωματικου προϊόντος.

Απο την αλλη θεμα με τους Drivers,ειχε η Amd πιο παλια και ηταν πιο εντονο απο οτι στην Nvidia. Τα τελευταια χρονια αυτο πλεον δεν ισχυει(σε σημειο δηλαδη επιλογης καρτας γραφικων λογω κακων Drivers).Και με την Nvidia μπορεις να εχεις θεμα με τους Drivers και με την Amd.

Δεν ειπα το αντιθετο. Μιλησα για ενα μικρο προβλημα που μου συνεβει στην 5ετια που ειχα AMD καρτες. Τα προιοντα δουλεβαν μια χαρα εκτος απο το προβλημα που ανεφερα που ελεγε οτι σταματησε να λειτουργει το προγραμμα οδηγησης της οθονης κι επανερχοταν απο μονο του.

Δημοσ.

Asmodeus21 Δικαίωμα σου να γράφεις οτι σου συνέβει αλλά για κάθε έναν που έχει τέτοιου είδους παράπονα από τη μια εταιρία υπάρχουν άλλοι τόσοι που λένε τα ίδια από την άλλη πλευρά.Μπορείς με μια μικρή αναζήτηση να το δεις και σε αυτό εδώ το forum.Καλό είναι τη προσωπική εμπειρία να μη την γενικεύουμε και να την παρουσιάζουμε ως μια γενική αλήθεια,να μη τα ισοπεδώνουμε όλα.Έχει παρατηρηθεί οτι και οι 2 εταιρίες περνάνε φάσεις ασταθών οδηγών,πράγμα πολύ φυσικό.

Δημοσ.

Asmodeus21 Δικαίωμα σου να γράφεις οτι σου συνέβει αλλά για κάθε έναν που έχει τέτοιου είδους παράπονα από τη μια εταιρία υπάρχουν άλλοι τόσοι που λένε τα ίδια από την άλλη πλευρά.Μπορείς με μια μικρή αναζήτηση να το δεις και σε αυτό εδώ το forum.Καλό είναι τη προσωπική εμπειρία να μη την γενικεύουμε και να την παρουσιάζουμε ως μια γενική αλήθεια,να μη τα ισοπεδώνουμε όλα.Έχει παρατηρηθεί οτι και οι 2 εταιρίες περνάνε φάσεις ασταθών οδηγών,πράγμα πολύ φυσικό.

Ρε με δουλευετε η δεν διαβαζετε ? Επιβεβαιωσα το προβλημα που αναφερθηκε οτι μου συνεβει κι εμενα. Για ποια ισοπεδωση μιλας? Ειπα οτι η nVidia δεν εχει εμφανισει ανα περιοδους προβληματα? 5 χρονια ΑΤΙ ειχα οποτε μονο αυτης της εταιρειας ειδα τα προβληματα. Επαναλαμβανω βγαλτε τα γυαλια γιατι γινεστε γραφικοι φανατισμενοι οπαδοι ... εταιρειας?

• Like 1
Δημοσ.

Τέτοια γράφουν μερικοί και καταλήγει να πληρώνει ο κόσμος αρκετά ευρώ παραπάνω στην nvidia για ίδιες επιδόσεις (δε μιλάω για 270-760).

το όλο θέμα με τουσ οδηγούς ανεξάρτητα nv-ati είναι το windows update.

πολύ τα έχουν κλειστα, τον λόγο τον ξέρετε! πόσο μάλλον αυτοί που δεν έχουν ίντερνετ.

αμα το pc δεν έχει όλα τα πακέτα τουλάχιστον απ το netframework και directx θα υπάρχουν πάντα προβλήματα στα παιχνίδια.

και εκεί την πληρώνει πάντα ο driver τισ κάρτασ και συνεπώς η ίδια η κάρτα από κακεσ εντυπώσεις στα παιχνίδια !

υ.γ.

τα παιχνίδια πολλεσ φορεσ θέλουν και κάποιες εκδώσεισ από c++ x86&64.

αν όλα αυτα είναι οκ κλείστε τα μάτια πάρτε μια κάρτα, nv η ati

βάλτε την και δεν θα υπάρχει πρόβλημα πουθενά!

υ.γ. 2

όλα τα παραπάνω είναι τόσο απαραίτητα για τουσ drivers όσο τα windows για να μπουν οι drivers !

Δημοσ.

Ρε με δουλευετε η δεν διαβαζετε ? Επιβεβαιωσα το προβλημα που αναφερθηκε οτι μου συνεβει κι εμενα. Για ποια ισοπεδωση μιλας? Ειπα οτι η nVidia δεν εχει εμφανισει ανα περιοδους προβληματα? 5 χρονια ΑΤΙ ειχα οποτε μονο αυτης της εταιρειας ειδα τα προβληματα. Επαναλαμβανω βγαλτε τα γυαλια γιατι γινεστε γραφικοι φανατισμενοι οπαδοι ... εταιρειας?

Καταρχήν προς τι ο τόνος;Δεν είδα πουθενά να λες οτι μπορεί να έχει παρόμοια προβλήματα η nvidia.Αν έχεις περιορισμένη ή μονομερή εμπειρία τόσο το χειρότερο για αυτά που λες.Περισσότερο εσένα βλέπω να γράφεις σαν φανατισμένος και να δίνεις εντυπώσεις.

η μια εταιρια ομως δεν παιδευεται με beta drivers 1 χρονο τωρα...

Και οι 2 εταιρίες βγάζουν beta.

Δημοσ.

Και οι 2 εταιρίες βγάζουν beta.

Η μία από αυτές έχει για 1 χρόνο beta  :P

Η διαφορά στην τιμή που έχουν δεν είναι τυχαία κάτι θα έχει παραπάνω θα έχει η nvidia , πολυεθνικές εταιρείες είναι δεν υπάρχει ο καλός (AMD) και ο κακός(nvidia).   

• Like 1
Δημοσ.

με παρεξηγησες.αλλα μ'αρεσει ο τροπος που απαντησες γιατι ηταν λιγο παρεξηγησιμο το ποστ μου.αφου σου ειπα,ειμαι κυριος και σου ειπα οτι εισαι γκαντεμης.μην νευριαζεις.:P χαλαρα

καλα κανεις και τα λες αλλα γενικευεις ασχημα κιολας.

μιλας προσωπικα,οκ το δεχομαι να μιλας προσωπικα.

απλα....κατα 90% συνηθως οπως βλεπουμε,ευθυνεται ο χρηστης πολλες φορες για τα κολληματα.

δεν ειπαμε οτι δεν κολλανε οι drivers.και οι 2 σκατα τα εχουν κανει πολλες φορες με το θεμα αυτο.αλλα και οι 2.

Δημοσ.

To προβλημα με τους drivers ισχυει 100% (το εχω συναντησει 5 χρονια που ειχα ΑΤΙ σε 3 διαφορετικες καρτες , αυτο που crashαρει ο driver). Το εχουμε ξαναπει τα παντα ειναι θεμα budget στα 180ε πας 270Χ στα 230ε 760 , αν με ρωτουσε καποιος αν αξιζει το 50ε η 760 θα του ελεγα σιγουρα για πολλους κι διαφορους λογους.

δε τα λένε αυτά φίλε μου σε τούτο το forum....άλλη φορά να προσεχείς ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...