Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια την εβαλα και συνεχεια μου σβηνει η οθονη και  βγαζει το ακολουθο μυνημα (το προγραμμα οθονης σταματησε να ανταποκρινεται.)

αφαιρεσα και εγκατεστησα ξανα τους drivers αλλα συνεχιζει τα ιδια.....Τι να κανω?

Δημοσ.

ενταξει ολα καλα..... Εσβησα τους drivers γιατι ηταν beta αυτοι που περασα και περασα τους αμεσως προηγουμενους και εστρωσε....

Λοιπον η καρτα τα σπαει , την ειχα και την εβλεπα 2 μερες ,,,, τεσπα λοιπον παιχνιδια που δοκιμασα .

call of duty ghosts ολα στο full 1920 x 1080 αναλυση 40 με 60 fps. 

Batllefield 3 ολα ultra 1920 x1080 αναλυση 55 με 62 fps.

πουθενά δεν εκανε καποιο κολλημα στα games... oλα κυλούσαν ομαλα ..

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον την γυρισα και πηρα την 760 gtx msi oc ....Μου την βαρεσαι στα νευρα η ΑΤΙ , μου εσβηνε η οθονη και αναβε στα καλα καθουμενα.... στα παιχνιδια δεν μου αφησε και τρελες εντυπωσεις στα γραφικα ναι μεν φυσαφε σε frames αλλα στην εικονα δεν μου πολυ εκανε.... Ειχα nvidia και πηρα ξανα nvidia ... Mε σωστους drivers και οχι beta....

Δημοσ.

Ναι λοιπον ας ξεκινήσω με τις εντυπώσεις μου....

Ati : με τους drivers που είχε μέσα το cd είχα θέματα με διάφορα games οταν την πλακωνα με smaa τα fps 15 me 30 ...μόλις έβαλα τους τελευταίους beta διορθωθηκαν τα smaa ομως είχα θέμα με την οθόνη στα windows μου έσβηνε Μονη της και άναβε μετα απο λίγα δευτερόλεπτα βγάζοντας το μήνυμα η οθόνη σταμάτησε να λειτουργεί αλλα τα windows ..........μπλα μπλα μπλα . Το λειτουργικό μου ειναι windows 8.1 pro αυθεντικά. Τεσπα τους έβγαλα και αυτούς τους drivers και γυρίσα λιγο πιο πίσω οχι όμως σε beta και η κάρτα λειτουργούσε φυσιολογικά . Μονο που στα games μου εμφανιζε ενα κύμα που και που . Δεν έδωσα βάση λέω η οθόνη θα φταίει. (Τελικά έφταιγε η κάρτα) . Το αποκορύφωμα ήταν με το assassins creed 4. Ηταν 15 με 20 fps στα φουλ του. Αδύναμη κάρτα λέω θα θέλει αυτο ......290 χ σίγουρα...

Nvidia : ολα ομαλά ολα όμορφα , την βγάζω απο το κουτακι της και την βάζω στο pc μου. Ανοίγω τον υπολογιστή βάζω τα drivers . Πολυ πιο αθόρυβη η κάρτα σε σχέση με την ati . Μερα νύχτα . Βάζω το ghosts ολα φουλ συν physx και txaa 4 η κάρτα φυσάει... Οπα λέω εδώ είμαστε. (Και η ati τα πήγαινε καλα στο ghosts και στο battlefield 3 με τους drivers οχι τους beta.) όμως η nvidia εχει αυτο το κάτι παραπάνω ...

Λοιπον στο assassins creed 4 η nvidia το παιχνίδι στα φουλ το παίζει στα δάχτυλα ούτε lag ούτε τίποτα 35 με 50 fps ολα στο φουλ σε 1920 χ1080 . H ati δεν ......

Συμπέρασμα για μένα η 270 χ ειναι μια 7870 amd με αλλαγη στο όνομα του επεξεργαστη δεν αξίζει αυτά τα λεφτά να τα δώσει κάποιος για ενα προϊόν παλιό με διαφορετικό όνομα και beta. Καλύτερα η 7850 , και χρήμα γλυτωνεις και παιχνίδια free παίρνεις.

Ξέχασα να πω και το πιο σημαντικό μόλις την κλοκάρεις λιγο στα ρολόγια της μιλάμε για 40 με 50 MHz παραπάνω δεν αντέχει .κρασαρει..... Οπότε μην πάτε με την σκέψη θα την κλοκάρω και θα ηρεμήσω . Την πατησατε.

Την nvidia την δοκίμασα με στοκ ρολόγια και ειναι άψογη . Ειναι αυτο που λέμε την παίρνεις την βάζεις και δεν ασχολείσαι με τίποτα ολα τα κάνει αυτή.

Εχει όμως ενα καλο και η ΑΤΙ να πούμε την αλήθεια , οταν βγάζει νέα σειρά έστω και beta ρίχνει τις τιμές της η nvidia.....

Δημοσ.

Συγχαρητήρια, ανακαλύψες τι διάφορα έχει μια ελαττωματική κάρτα απο μια που δουλεύει σωστα!! :ο Και ΠΟΙΟΣ άνθρωπος εν έτη 2013 βάζει drivers απο το CD της κάρτας!?!?! Καλά για τα νούμερα που παραθέτεις,με όλα full κτλπα δεν θα σχολιασω διότι μπορεί να διαβαζουν μικρά παιδιά.. Καλοπαιχνιδη λοιπον,τώρα μάθαμε επιτέλους γιατί ειναι καλύτερη η Nvidia απο την AMD,ευχαριστούμε. :)

Δημοσ.

Δεν ήταν ελλατωματικη η κάρτα

Συγχαρητήρια, ανακαλύψες τι διάφορα έχει μια ελαττωματική κάρτα απο μια που δουλεύει σωστα!! :ο Και ΠΟΙΟΣ άνθρωπος εν έτη 2013 βάζει drivers απο το CD της κάρτας!?!?! Καλά για τα νούμερα που παραθέτεις,με όλα full κτλπα δεν θα σχολιασω διότι μπορεί να διαβαζουν μικρά παιδιά.. Καλοπαιχνιδη λοιπον,τώρα μάθαμε επιτέλους γιατί ειναι καλύτερη η Nvidia απο την AMD,ευχαριστούμε. :)

Δεν ήταν ελλατωματικη η κάρτα αλλα οι drivers , και ναι βάζεις drivers απο το cd εν έτη 2013 αν δεν έχεις σύνδεση Internet και πας το κουτι σε φίλο για να βρεις . Και sorry που δεν ειμαι ο benchmark 3d για να σου ποσταρω τις πραγματικότητες με νούμερα ... Και στις ποσταρω με τα settings των παιχνιδιών.

Δημοσ.

Δεν ήταν ελλατωματικη η κάρτα

Δεν ήταν ελλατωματικη η κάρτα αλλα οι drivers , και ναι βάζεις drivers απο το cd εν έτη 2013 αν δεν έχεις σύνδεση Internet και πας το κουτι σε φίλο για να βρεις . Και sorry που δεν ειμαι ο benchmark 3d για να σου ποσταρω τις πραγματικότητες με νούμερα ... Και στις ποσταρω με τα settings των παιχνιδιών.

Εγω δεν βλεπω κατι σοβαρο, μονο μια υποκειμενικη αντιλιψη του πως τρεχουν καποια παιχνιδια. Ευτυχως που το αναφερεις οτι δεν εισαι ο "benchmark 3d" γιατι με τοσες μετρησεις απο το fraps μπερδευτηκα, λεω αυτος ειναι!

Οσο για την 270Χ και τα 15-20fps στο AC4 "στα φουλ του", ελπιζω να μην εννουσες με x8 MSAA... Γιατι αυτα ειναι τα φουλ του, και με 8x MSAA δεν φτανει ουτε η 760, που ειναι οντως πιο δυνατη.

Αληθεια, πως εβλεπες τα fps, μαντευες καθε φορα?

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον την γυρισα και πηρα την 760 gtx msi oc ....Μου την βαρεσαι στα νευρα η ΑΤΙ , μου εσβηνε η οθονη και αναβε στα καλα καθουμενα.... στα παιχνιδια δεν μου αφησε και τρελες εντυπωσεις στα γραφικα ναι μεν φυσαφε σε frames αλλα στην εικονα δεν μου πολυ εκανε.... Ειχα nvidia και πηρα ξανα nvidia ... Mε σωστους drivers και οχι beta....

http://www.skroutz.gr/s/3712322/MSI-GeForce-GTX760-2GB-OC.html αυτην εννοεις??

Δημοσ.

Εγω δεν βλεπω κατι σοβαρο, μονο μια υποκειμενικη αντιλιψη του πως τρεχουν καποια παιχνιδια. Ευτυχως που το αναφερεις οτι δεν εισαι ο "benchmark 3d" γιατι με τοσες μετρησεις απο το fraps μπερδευτηκα, λεω αυτος ειναι!

Οσο για την 270Χ και τα 15-20fps στο AC4 "στα φουλ του", ελπιζω να μην εννουσες με x8 MSAA... Γιατι αυτα ειναι τα φουλ του, και με 8x MSAA δεν φτανει ουτε η 760, που ειναι οντως πιο δυνατη.

Αληθεια, πως εβλεπες τα fps, μαντευες καθε φορα?

φιλε μου οταν λεμε νερακι μιλαμε για νερακι το ac4 και με txaa 4 και ναι τα φτανει πιστεψεμε θα ποσταρω με fraps μολις μπορεσω. 

Δημοσ.

Ειπα εγω οτι δεν σε πιστευω σε κατι? Να ξεκαθαρισεις τα λεγομενα σου ειπα.

Και εφοσον δεν εχεις fraps του AC4 στο ιδιο σημειο, κανοντας ακριβως τα ιδια, με τις ιδιες ρυθμισεις και με τις 2 καρτες (max settings+ 4xMSAA πχ), δεν εισαι σε θεση να απαντησεις σε τετοιες ερωτησεις: 

Μιας και πήρες και τις 2 τι εντυπώσεις έχεις? Διαφορές σε επιδόσεις?

Στην πρωτη ερωτηση θα δεχτω οτιδηποτε πιστευει καποιος, στην δευτερη οχι. Στην δευτερη μιλουν τα νουμερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...