Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια ειμαι σε δίλημμα .... Απο 470gtx gain word θέλω να κανω αναβάθμιση σε κάρτα γραφικών . Ομως δεν ξέρω πια απο τις 2 του τιτλου να επιλέξω . Με την 470 gtx μια χαρά ικανοποιημένος έμεινα μέχρι το call of duty ghosts. Θα παίζω σε ανάλυση 1920 χ 1080.

Δημοσ.

Recommended

CPU: Intel® Core™ i5 – 680 @ 3.6GHz
    RAM: 8 GB RAM
    HDD : 40 GB HD space
    Video: NVIDIA® GeForce™ GTX 760 @ 4GB
    Sound: DirectX® compatible sound card
    DirectX®: DirectX® 11
    Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.

Αυτες ειναι οι απαιτησεις του CoD:Ghosts. Νομιζω η 760 με τα 2gb θα σε καλυψει.

http://www.hardwarepal.com/call-duty-ghosts-benchmark-cpu-gpu-performance/4/

Ενα benchmark για το Ghosts. Σκεψου οτι η 760 ειναι αρκετα πιο γρηγορη απο την 660.

Δημοσ.

Το cod ghosts είναι πολύ κακογραμμένο παιχνίδι. Με gtx titan πιάνει 60 fps μόνο, σε 1080p.<br><br><br>

Gtx760 με 4gb Δεν υπάρχει... Το cod ghosts χρειάζεται Απο 1-1,9gb ραμ και όχι 4 όπως λένε οι ελάχιστες απαιτήσεις. Γενικώς έχει πολλά προβληματα και δεν θα το θεωρούσα αξιόπιστο για benchmarks το ghosts.<br>

Sent from my Xperia P using Insomnia

Δημοσ.

Το cod ghosts είναι πολύ κακογραμμένο παιχνίδι. Με gtx titan πιάνει 60 fps μόνο, σε 1080p.<br><br><br>

Gtx760 με 4gb Δεν υπάρχει... Το cod ghosts χρειάζεται Απο 1-1,9gb ραμ και όχι 4 όπως λένε οι ελάχιστες απαιτήσεις. Γενικώς έχει πολλά προβληματα και δεν θα το θεωρούσα αξιόπιστο για benchmarks το ghosts.<br>

Γιατί λες οτι ειναι κακογραμμένο? Είμαι με GTX770, δεν ξέρω πόσα frames πιάνει, ξέρω όμως οτι είναι εντελώς smooth, όλα ultra χωρίς να ιδρώνει καθόλου. Και γενικά δεν μου κάνει άλλα περίεργα. Και τα scripts καλά φαίνονται μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια ειμαι σε δίλημμα .... Απο 470gtx gain word θέλω να κανω αναβάθμιση σε κάρτα γραφικών . Ομως δεν ξέρω πια απο τις 2 του τιτλου να επιλέξω . Με την 470 gtx μια χαρά ικανοποιημένος έμεινα μέχρι το call of duty ghosts. Θα παίζω σε ανάλυση 1920 χ 1080.

το μπατζετ σου ποσο ειναι δεν μας εχεις πει.... :)

Δημοσ.

λοιπον μου καναν δωρο το Σαββατο την r9 270x dual της saphire δεν την εχω τοποθετησει ακομα ειναι στο κουτακι της  γιατι μπορω αν θελω να την γυρισω στο πλαισιο και να παρω καποια αλλη. Η καρτα αγοραστηκε στα 223 ευρω οποτε ας δωσω και αλλα 30 αν ειναι για να παρω την 760 της palit.

Το θεμα ομως ειναι αν ειναι εξισου δυνατη σαν την 760 και δεν εχει διαφορες να μην ασχοληθω με την αλλαγη της.....Οι Ατι σαν καρτες ειναι καλες?

Δημοσ.

Δεν υπαρχει 760 4gb και τοτε αυτες τι ειναι http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/407775/%CE%91%CF%80%CF%8C-3GB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89.html?keyphrase=760?? :P

λοιπον μου καναν δωρο το Σαββατο την r9 270x dual της saphire δεν την εχω τοποθετησει ακομα ειναι στο κουτακι της  γιατι μπορω αν θελω να την γυρισω στο πλαισιο και να παρω καποια αλλη. Η καρτα αγοραστηκε στα 223 ευρω οποτε ας δωσω και αλλα 30 αν ειναι για να παρω την 760 της palit.

Το θεμα ομως ειναι αν ειναι εξισου δυνατη σαν την 760 και δεν εχει διαφορες να μην ασχοληθω με την αλλαγη της.....Οι Ατι σαν καρτες ειναι καλες?

Μιας και μπορεις μονο απο Πλαισιο η υλοποιηση της palit στην 760 δεν αξιζει http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn.htm?CHIPSET_TYPE=GTX%20760. Και μιας και R9 280x και 770 κοστιζουν στο Πλαισιο 320ευρο θα ελεγα να μεινεις με αυτη που εισαι

Δημοσ.

σαν καρτουλες διαφορες στα γραφικα θα δω? η ειναι ακριβως τα ιδια....(και γιατι η υλοποιηση της palit δεν αξιζει?)

Δημοσ.

δεν αξιζει λογο της υλοποιησης της :) με οτι αυτο συνεπαγεται.... πιο μεγαλες θερμοκρασιες κατα βαση....

καλυτερη ειναι η 760  απο την 270x.... αλλα αυτη που αξιζει απο πλαισιο  ειναι αυτη 

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-GTX-760-TF-2GD5-OC-2GB.htm

αλλα μετα  με +40 ευρω ειναι η 280x που ειναι  σαφως αρκετα πιο γρηγορη απο την  760....

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-R9-280X-3GB-GD5-OC-D-X-11221-00-20G.htm

αναλογα ποσα διαθετεις περνεις το αντιστοιχο :)

Δημοσ.

δηλαδη με απλα λογια αν ειναι να παω για 760 με υλοποιηση της palit καλυτερα να μεινω με αυτη που εχω γιατι ειναι καλυτερη απο την 760.

Δημοσ.

δηλαδη με απλα λογια αν ειναι να παω για 760 με υλοποιηση της palit καλυτερα να μεινω με αυτη που εχω γιατι ειναι καλυτερη απο την 760.

κιτα να δεις, αφου ειναι δωρο η καρτα ειναι και ντροπή να πας να την αλλαξεις !!!! δε κανει !!!! βολεψου με αυτη, μια χαρα θα σου παιξει οτι και να της δωσεις !!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Μην νομιζεις οτι θα αλλαξεις καρτα και θα δεις τεραστια διαφορα,μια χαρα ειναι η καρτουλα που σου καναν δωρο. Μεινε με αυτη ,man.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...