Phoenix7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, ενώ "καθάριζα" το PC από κάτι παλιά προγράμματα που είχα, έτυχε να δω στην διαχείριση εργασιών 2 διεργασίες που έτρεχαν με το όνομα "AutoIT v3 Script" που δεν έχω περάσει εγώ, το θέμα είναι τι είναι αυτό ακριβώς ; και από που τρέχει; Πως θα τα αφαιρέσω;
thomasG4 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Κάνε scan σε safe mode με malwarebytes anti-malware και superantispyware.
Phoenix7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 έκανα μια αναζήτηση μου έβγαλε 6 αρχεία, τα έκανα εκαθάριση αλλά πάλι υπάρχει αυτή η διεργασία... επίσης όταν ανοίγω το PC μου εμφανίζει και αυτό εδώ που μετά από λίγο φεύγει
thomasG4 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Τρέξε επίσης σε safe mode και το Combofix. Είναι για περιπτώσεις που τα απλά anti-malware δεν μπορούν να αφαιρέσουν κάποιες επίμονες μολύνσεις. Επίσης μετα το σκανάρισμα με το Combofix, δώσε στο cmd (με δικαιώματα διαχειριστή) αυτή την εντολή: sfc /scannow
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Απενεργοποιησες τυχον startup εγγραφες τους?
Phoenix7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Τα εκανα ολα αυτα, κ πλεον αυτο με το script δεν υπαρχει, αλλα αυτο που εχω και στην 2η εικονα παραμενει Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
thomasG4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Έκανες και αυτό που είπε ο Gi0; http://www.wikihow.com/Remove-Startup-Programs
DarkThanos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Χρησιμοποιείς κάποιο hack-bot για κάποιο παιχνίδι? Γιατί το AutoIT v3 είναι νομίζω script language που χρησιμοποίτε γενικά για bots σε games.
rfc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 πηγαινε στο appdata βρες το και σβηστο. Αμα θες ποσταρε και ενα hijackthis log εδω να σε βοηθησουμε και για οπου ολα τα αλλα αποτυγχανουν κατεβαζεις το emsisoft emergency kit και τρεχεις το scanner αφου το κανεις update πρωτα.
Phoenix7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Χρησιμοποιείς κάποιο hack-bot για κάποιο παιχνίδι? Γιατί το AutoIT v3 είναι νομίζω script language που χρησιμοποίτε γενικά για bots σε games. Hack bot όχι δεν χρησιμ Έκανες και αυτό που είπε ο Gi0; http://www.wikihow.com/Remove-Startup-Programs Βασικά τι είναι αυτό το Started Module που είναι στην διεργασίες; (Άγνωστος Κατασκευστής)
coolerman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Βασικά τι είναι αυτό το Started Module που είναι στην διεργασίες; (Άγνωστος Κατασκευστής) αυτό είναι Site: lightshot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα