Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας, εδνιαφέρομαι να βάλω vdsl μεσω οποιασδήποτε εταιρίας...Στο site της cyta μου λεει οτι το σπίτι μου έχει απόσταση 1134 μέτρα απο το αστικό κέντρο...Θα λειτουργεί το vdsl στην γραμμή μου ?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω ήδη adsl απο την wind με αυτα τα στατιστικά

1arv.png

Δεν έχω καμία ελπίδα δηλαδη για vdsl ?

με attenuation 22 που εχω δει ατομο να εχει ενεργοποιηθει σε vdsl επαιξε κοντα στα 24-25 Mbps αλλα το Upload δεν ανεβηκε και πολυ.πηγε στο 1,4.εισαι δυστυχως αρκετα μακρια και παραπανω απο 1100 μετρα  βεβαια μια που το καλωδιο δεν παει στην ευθεια.εκτος αν υπαρχει vdsl απο Kv.

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι, γιατί αν checkαρε μόνο στη Cyta δεν θα του έβγαζε έτσι κι αλλιώς διαθεσιμότητα...

Δημοσ.

βρίσκομαι καρδίτσα....δεν νομιζω να εχει απο Κ/V

δυσκολο το κοβω.αν μπει καποτε η εχει θα το δεις πολυ ευκολα πριν βγει καν ανακοινωση.θα δεις οτι θα αλλαζουν τα παλια καφαο με νεα πιο μεγαλα πιο ωραια:P τα ονομαζομενα kv.

καπου υπαρχει στο site του οτε που λεει που υπαρχει και που σκοπευει να μπει.

Δημοσ.

τοτε αν το 24-25 σου κανει βαζεις vdsl και ευχεσαι να παιξεις κοντα εκει.γιατι παραπανω με τιποτα.εννοειται οτι θα πρεπει να φτιαξεις και την καλωδιωση αναλογα διοτι αμα την αφησεις οπως με το adsl παιζει να μην δεις και πολυ παραπανω.

• Super Moderators
Δημοσ.

μέχρι τώρα από posts στο adslgr ξέρουμε για τις επόμενες περιοχές κι η Καρδίτσα δεν είναι ανάμεσα τους, Λάρισσα και Πάτρα είναι για εκτός περιοχών της Αθήνας

Δημοσ.

επισης thanxs to thresh για το Link

https://www.ote.gr/web/guest/check-availability?redir=1&p_p_lifecycle=0&p_p_id=checkavailabilityhome_WAR_Otecorporateproductsservicesportlet&p_p_col_count=1&p_l_id=44064&p_p_col_id=column-2&p_v_l_s_g_id=0

εδω το Link γενικοτερα για την διαθεσιμοτητα vdsl ειτε βεβαια ειναι απο Kv ειτε ειναι απο αστικο κεντρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...