Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έχω το iPod touch 4Gen και ένας φίλος έχει το iPhone 3GS. Τα σύγκριναν κάπως και η ποιότητα εικόνας είναι αισθητά κατώτερη στο iPhone η ποιότητα εικόνας. Ισχύσει ή έχει πρόβλημα με την οθόνη του? Μετά η ταχύτητά του iPhone είναι κάπως καλύτερη αν και ξέρω ότι το iPod έχει καλύτερο CPU από το iPhone. Τι ακριβός γίνετε? Τι λάθος κάνω? :P

iPod: 6.1.3 - 8gb

iPhone: 6.1.2 - 32gb - Jailbroken

Δημοσ.

Φηλε εχο iphone 3gs 32 gb και ipod touch 4g 8gb το iphone πεζη γρηγορα τα παιχνειδια κε γρηγορο στο ιντερνετ παρτο εγο το εχο ειναι καλητερο το 3gs απο ipod

Εχο κε τα δειο εγο πηστεβο οτη το iphone ειναι καλητερο στα παντα μην το βλεπης επηδη εχη 600mhz τα λητουργια μεια χαρα παρτο

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έχω το iPod touch 4Gen και ένας φίλος έχει το iPhone 3GS. Τα σύγκριναν κάπως και η ποιότητα εικόνας είναι αισθητά κατώτερη στο iPhone η ποιότητα εικόνας. Ισχύσει ή έχει πρόβλημα με την οθόνη του? Μετά η ταχύτητά του iPhone είναι κάπως καλύτερη αν και ξέρω ότι το iPod έχει καλύτερο CPU από το iPhone. Τι ακριβός γίνετε? Τι λάθος κάνω? :P

iPod: 6.1.3 - 8gb

iPhone: 6.1.2 - 32gb - Jailbroken

Tιποτα δεν κανεις λαθος, το ipod touch 4th gen(βγηκε 2010) εχει αισθητα καλυτερη οθονη  κ ειναι πιο γρηγορο απο το iphone 3gs που βγηκε το 2009.

Δες εδω:

http://www.everymac.com/systems/apple/iphone/specs/apple-iphone-3g-s-specs.html

http://www.everymac.com/systems/apple/ipod/specs/ipod-touch-4th-gen-4g-facetime-specs.html

Δημοσ.

Ναι αλλά πως γίνεται το iPhone να παίζει πχ το CSR Racing χωρίς πρόβλημα και σε εμένα να κολλάει?

Εικαζω οτι αυτο γινεται γιατι το CSR Racing απαιτει περισσοτερη ισχυ για να τρεξει στο ipod touch 4th gen που εχει καλυτερη οθονη(τετραπλασιας αναλυσης)απο οτι στο iphone 3gs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...