xinetd Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Προσφατα απεκτησα ενα πακετακι mobile broadband με καρτα απο την Wind. Παρολο που εχω καλο σημα, το Internet απλα σερνεται. Μιλαμε για ταχυτητα 20kbytes/sec !!! WTF! Πολλες φορες οι σελιδες, δεν ανοιγουν καθολου. Παρατηρησα πως ειτε απευθειας με το stick συνδεθω απο τα Windows, ειτε το συνδεσω στο router το στικακι, ειμαι μονιμα σε EDGE mode (βλεπε φωτο). Γιατι δεν ειμαι σε HSPA/3G?Ζω στην Αθηνα, στην ευρυτερη περιοχη του κεντρου. Μιλησα ηδη με την εξυπηρετηση, λογω ΣΚ μου ειπαν να καλεσω αυριο που θα ειναι καθημερινη για να το δει τεχνικος... Κανεις με παρομοια εμπειρια? Για να ξερω τι να περιμενω...
YiannEle Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Τι σου είπαν τελικα? Εφτιαξε? Ήθελα και εγω να βάλω broadband και χαλάστηκα με αυτό που έπαθες γιατί στο κιν. το 3G στο κέντρο Αθήνα πάει σφαίρα
xinetd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δεν τους εχω παρει ακομα, θα τους παρω μαλλον αργοτερα και θα ενημερωσω σχετικα. Αν και τι να κανει και ο τεχνικος, αν δεν εχεις HSPA σημα, σε ριχνουν σε EDGE και προφανως γι'αυτο ειναι τοσο χάλια τα πραγματα. Εχουμε απο τη μια την cosmote που εχει σημα μεν, αλλα δεν επιτρεπει στα καρτο-πακετα 3G τις εισερχομενες συνδεσεις (το θεωρει υπηρεσια VPN και το παρεχει μονο στα συμβολαια) και απο την αλλη τη Wind με τις χαλια ταχυτητες... Μενει να δοκιμασω και την Vodafone για καρτο-Internet.... EDIT Μολις μιλησα με Wind. Ευγενεστατος ο τεχνικος, μου ζητησε τη διευθυνση για να δει σε ποιο σημειο ειμαι. Του την εδωσα, και μου ειπε πως ειμαι σε "τρυπα". Δηλαδη στο σημειο που ειμαι δεν υπαρχει επαρκης καλυψη 3G. Μου ειπε επισης να επιλεξω να ειμαι μονιμα σε WCDMA απο τις επιλογες στο μενου του "στικακιου". Ειναι αυτη εδω η ρυθμιση. Το εκανα και κατεβαζω περιπου με 100-120kbytes/sec πλεον. Αλλα απο σημα HSPA... ανυπαρκτο. Στην cosmote κατεβαζα με 350-500Kbytes/sec... Το θεμα ρε γαμωτο ειναι πως δεν μπορω να κανω την ιδια ρυθμιση μεσω του router, και ηθελα να πειραματιστω με MultiWAN/Failover, συνδιαζοντας την ADSL και την 3G συνδεση. Οποτε... αφου δεν μπορω να αλλαξω σπιτι/περιοχη, παω για Vodafone, ελπιζω μονο να μην ακολουθουν την ιδια τακτικη με την cosmote οσον αφορα τις εισερχομενες συνδεσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα