kouloutouros Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Οπως γραφω και στον τιτλο εχω προβλημα με το subs4free. Το ψαχνω στο google η σελιδα εμφανιζεται κανονικα αλλα οταν παταω το λινκ βγαζει ''αδυναμια συνδεσης-προβλημα φορτωσης'' σαν να μην εχω internet. Απο δευτερο pc μπαινει κανονικα απο το ιδιο δικτυο οπως και απο κινητο android. Απο browser χρησιμοποιω firefox 25.0.1 αλλα εχω δοκιμασει με chrome,ie,opera,safari με το ιδιο αποτελεσμα. Επισης εχω διαγραψει cookies,history απο firefox και εχω κανει πολλες φορες scan με microsoft security essentials και malwarebytes antimalware για τυχον οιους που δημιουργουν το προβλημα αλλα τιποτα. Αν καποιος εχει να προτεινει καποια λυση καλοδεχουμενος. Ευχαριστω εκ των προτερων.
johnyblack Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Στο κόβει το μπλοκάρισμα ιστοτοπων του malware bytes. Sent from my iPad using Insomnia
skar1983 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα μπαινει τωρα. Ισως ειχε πεσει το site τους. Ισως να θες να κανεις καμια εκκαθαριση ιστορικου.
sylvester73 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Στο κόβει το μπλοκάρισμα ιστοτοπων του malware bytes. Sent from my iPad using Insomnia Καλησπερα Εχει δικιο ο χρηστης johnyblack σου το μπλοκαρει. Εχω και εγω το malware bytes και μου το μπλοκαρε. Μπορεις να κλεισης εντελως το Μπλοκαρισμα Ιστοτοπων η να βαλεις την ip που σου μπλοκαρει στης εξαιρεσεις
kouloutouros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Στο κόβει το μπλοκάρισμα ιστοτοπων του malware bytes. Sent from my iPad using Insomnia Φιλε μου σ'ευχαριστω παρα πολυ οπως και ολους σας δεν μπορειτε να φανταστειτε τι διαβασμα σε διαφορα forums εχω ριξει εδω και καμια βδομαδα και αποτελεσμα μηδεν και αυτο ηταν κατι τοσο απλο!!!Και παλι ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα