Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας θέλω να αγοράσω 2 ραμ τον 2gb η κάθε μια η μητρική είναι η εξής  http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000416 θα προτιμούσα κάποιο κατάστημα από Θεσσαλονίκη άμα γίνετε ευχαριστώ 

Δημοσ.

Άρα του προτείνεις και να ξεφορτωθεί και τον επεξεργαστή του γιατί μητρική 775 με ddr3 ειδικά καινούρια ξεκινάνε από 65 ευρώ + μεταφορικά!

Δημοσ.

Άρα του προτείνεις και να ξεφορτωθεί και τον επεξεργαστή του γιατί μητρική 775 με ddr3 ειδικά καινούρια ξεκινάνε από 65 ευρώ + μεταφορικά!

Οχι αν εχει τετραπυρηνο. Και μιλαω για μεταχειρισμενη μητρικη που βρισκεις πολυ ευκολα και σε καλη τιμη.

Δημοσ.

O TS όμως δεν είπε θέλω μητρική αλλά μνήμη.

Αν το προσδιορίσει ότι θέλει μητρική, τότε να του κάνουμε προτάσεις για αυτό, εώς τότε όμως μιλάμε για μνήμη. 

Δημοσ.

O TS όμως δεν είπε θέλω μητρική αλλά μνήμη.

Αν το προσδιορίσει ότι θέλει μητρική, τότε να του κάνουμε προτάσεις για αυτό, εώς τότε όμως μιλάμε για μνήμη. 

Γιαυτο λεω και ισως ακομα καλυτερα αν...
Το λαθος που παει να κανει ο TS το εχω κανει και εγω γιαυτο και το παραπανω σχολιο.
Καλυτερα το προλαμβανειν παρα το θεραπευειν
Εδωσα αρκετα λεφτα για να παρω μεταχειρισμενες μνημες DDR2 4 GB για το δευτερο συστημα μου και μετα πηρα καινουργια μητρικη την Gigabyte G41MT-USB3 και αναγκαστικα DDR3 μνημες στα 8 GB καινουργιες στην τιμη που ειχα παρει σχεδον τις μεταχειρισμενες της μισης χωρητικοτητας. 
Το να δωσει ο TS  60 ευρω για καινουργιες μνημες DDR2 4 GB , αν και οι συγκεκριμενες ειναι σε καλη τιμη δεν ειναι καλη επενδυση, γιατι σε DDR3 σε προσφορα θα βρει καινουργιες σε 8 GB.
Μητρικη μεταχειρισμενη με DD3 μνημες μπορει να βρει ευκολα σε καλη τιμη. Αρα ειναι ποιο λογικο να αλλαξει την μητρικη του για να εκμεταλλευτει στο συστημα του 8 GB μνημης αντι 4 GB και σε μελλοντικη αλλαγη του συστηματος του οι DD3 μνημες δεν θα πανε χαμενες. Ολα αυτα φυσικα αν ο επεξεργαστης του ειναι αρκετα καλος, αλλιως δεν αξιζε απο την αρχη η σκεψη του να αγορασει για αυτο το συστημα καινουργιες μνημες των 60 ευρω.
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς λέμε και οι 2. Ο TS πρέπει να διευκρινίσει πρώτα τι θέλει και τι μπάτζετ το συνοδεύει αυτό που θέλει να κάνει και μετά θα τον καθοδηγήσουμε όσο γίνεται καλύτερα.

Κοινώς θέλουμε και όλο το built του υπολογιστή του.

• Like 1
Δημοσ.

αυτό που λέει και ο silverado σκεφτόμουνα και εγώ περίπου να κάνω.

μου κάηκε η μητρική και λέω να πάρω μια μεταχειρισμένη μητρική που να παίρνει και ddr2 και ddr3 μνήμες,

οπότε όταν και εάν έχω όπως υπολογίζω το περίσσευμα σε κανά μήνα από λεφτά, να αλλάξω τις ραμ μου  (μου τα έδωσε και η μία από τις τέσσερις) με ddr3..

ελάτε ρε φίλοι και στο θέμα μου να βάλετε ένα χεράκι http://www.insomnia.gr/topic/508203-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/?do=findComment&comment=52802156

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...