Dotcat Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μόλις έγινα μέλος και προσπαθώ να δω πως να δημοσιεύσω αγγελία αλλά δε μου δίνει αυτή την επιλογή το site μέχρι στιγμής. Πως ακριβώς δημοσιεύω αγγελία εδώ???
Zapee995 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Αν διαβασεις του κανονες κατι θα καταλαβεις.
Hal9000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μόλις έγινα μέλος και προσπαθώ να δω πως να δημοσιεύσω αγγελία αλλά δε μου δίνει αυτή την επιλογή το site μέχρι στιγμής. Πως ακριβώς δημοσιεύω αγγελία εδώ??? http://www.insomnia.gr/classifieds/
Dotcat Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Αν διαβασεις του κανονες κατι θα καταλαβεις. Μάλλον δε κατάλαβες καλά το post μου. Προφανώς θα έχω ήδη ψάξει και προφανώς έχω ήδη προσπαθήσει να αναρτήσω αγγελία,αλλά κάθε φορά που πατάω καταχώρηση νέας αγγελίας δε μου δείχνει κάποιο tab για να βάλω τη δική μου απλά με παραπέμπει συνέχεια στις ήδη υπάρχουσες αγγελίες.Αν είναι να απαντήσεις περιμένω μια βοηθητική απάντηση εκτός από το προφανές. Ευχαριστώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μάλλον δε κατάλαβες καλά το post μου. Προφανώς θα έχω ήδη ψάξει και προφανώς έχω ήδη προσπαθήσει να αναρτήσω αγγελία,αλλά κάθε φορά που πατάω καταχώρηση νέας αγγελίας δε μου δείχνει κάποιο tab για να βάλω τη δική μου απλά με παραπέμπει συνέχεια στις ήδη υπάρχουσες αγγελίες. [...] Δεν σε παραπέμπει στις ήδη υπάρχουσες αγγελίες, σε παραπέμπει στις κατηγορίες των αγγελιών προκειμένου να επιλέξεις κατηγορία στην οποία θα αναρτηθεί η αγγελία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα