Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ενημερώσω πως πλέον η τιμή στο asus t100 έχει διαμορφωθεί στα 368 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.  Δυστυχώς έβαλα την παραγγελία χτες το βράδυ και έχασα την πολύ καλή τιμή των 351 ευρώ.  Αν και πάλι τα 368 ευρώ τα θεωρώ αρκετά καλή τιμή.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ενημερώσω πως πλέον η τιμή στο asus t100 έχει διαμορφωθεί στα 368 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.  Δυστυχώς έβαλα την παραγγελία χτες το βράδυ και έχασα την πολύ καλή τιμή των 351 ευρώ.  Αν και πάλι τα 368 ευρώ τα θεωρώ αρκετά καλή τιμή.

Θελω να πιστευω οτι θα δουμε καλυτερες τιμες για το Τ100, δεδομενου οτι προσφατα κυκλοφορησε αλλα και με τις γιορτες να πλησιαζουν.

Φυσικα περιμενουμε τις εντυπωσεις οσων το αγορασαν ηδη για να λυθουν οσες αποριες υπαρχουν...

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι νεος στην παρεα,ειμαι ετοιμος να παραγγειλω απο το Γαλλικο Αμαζον το συγκεκριμενο προιον,εχετε λαβει καποια απαντηση σχετικα με το πληκτρολογιο αν ειναι AZERTY η QWERTY?Εγω τους εστειλα πριν μυνημα αλλα δεν πιστευω να μου απαντησουν τοοοσο συντομα.Στο eshop βλεπω αποσυρανε την πρσφορα

Δημοσ.

Mη βιάζεστε για παραγγελία από εξωτερικό.Μέσα στην άλλη βδομάδα λογικά,θα είναι και στην Ελλάδα σε αυτή την τιμή..

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι νεος στην παρεα,ειμαι ετοιμος να παραγγειλω απο το Γαλλικο Αμαζον το συγκεκριμενο προιον,εχετε λαβει καποια απαντηση σχετικα με το πληκτρολογιο αν ειναι AZERTY η QWERTY?Εγω τους εστειλα πριν μυνημα αλλα δεν πιστευω να μου απαντησουν τοοοσο συντομα.Στο eshop βλεπω αποσυρανε την πρσφορα

Εάν είναι επίσημη εισαγωγή (Amazon είναι αυτο, οχι skroutzoμάγαζα) τότε έχει AZERTY αλλά μιας και στην φωτογραφία έχει QWERTY όπως ανέφερε και ο achilles_g_  καλύτερα να περιμένετε επίσημη απάντηση απο το amazon.

Υ.Γ Οι περισσότεροι Γάλλοι δεν ξερουν να γράφουν σε qwerty πληκτρολόγια, άρα δεν έχει νόημα η πώληση υπολογιστών με πληκτρολόγια qwerty εντός Γαλλίας (όπως και εμέις δεν μπορούμε να γραφουμε σε azerty)

Δημοσ.

έχουμε την απάντηση σε άλλο νήμα για το AZERTY πληκτρολόγιο από άτομο που το αγόρασε απο το amazon.fr:

jimaros

Δημοσίευση Χθες, 18:34

Σε πρώτη φάση έχοντας το 32gb επιβεβαιώνω ότι μετά το setup του office στον C:\ μου έχει 16.4gb διαθέσιμα.

Τις ενημερώσεις προς το παρόν τις έχω απενεργοποιήσει επειδή έχουν αναφέρει πολλά προβλήματα και ακόμα

και brickαρισμα μετά το restart από την ενημέρωση. Η asus το καινούργιο bios το κατέβασε από τη σελίδα της για

λόγους που δεν έχω καταλάβει ακόμα. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικές πάντως. Η οθόνη του πολλή ωραία,

πάει σφαίρα με ανοιγμένες διπλές καρτέλες και ενώ μου φαινόταν ότι θα είναι δύσκολος ο χειρισμός του desktop

με touch τελικά είναι βολικός. Το touchpad είναι ψιλοτραγικό βέβαια, κάτω του μετρίου, αλλά το ήξερα οπότε δεν με

πολυπείραξε. Προσοχή! σε όσους πάρουν από το γαλλικό amazon το πληκτρολόγιο δεν είναι qwerty.

Δημοσ.

Λάθος περιγραφή. Αν έχεις mediamarkt στη γειτονιά σου μπορείς να το δεις. Tο t100 έχει Windows 8. Σε 2-3 μέρες πιστεύω να το έχω για περισσότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...