Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Έχω έναν δίσκο ST3160811AS ο οποίος έχει life 9% (με τα λεγόμενα του HDD Sentinel αλλά μετά από 2 surface test δεν έχει βγάλει κανένα bad sector... Τίποτα.!

Πως γίνεται να έχει πεσμένο life άμα δεν έχει bad sectors?

Δημοσ.

δες στο smart>μπορει να ειναι αλλος ο λογος.reallocated sector count,spin up time κτλ.το αν θα χαλασει ενας δισκος ξερει οτι ειναι λιγο ασχετο με το Health.μπορει και την ιδια μερα να χαλασει παρολο που ηταν 100 τις 100 Health .για αυτο backup

Δημοσ.

αν και χλωμο το κοβω τυπικα θα τον εκανα ενα zero fill αποτο προγραμμα της μαμας εταιρειας να δω αν θα αλλαζε κατι.

Δημοσ.

Πάνος από εχτές που το σύνδεσα (μετά από κάτι μήνες) στην αρχή δεν άναβε καθόλου και τώρα δεν μου έχει πετάξει κανένα πρόβλημα και τον χρησιμοποιώ συνέχεια. Λέω να του περάσω ακόμα και windows για να δω αντιδράσεις.

Οκ θα το κάνω και θα σου πω. Σε ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

ναι γιατι πολλα ατομα σου λενε χτες πηρα τον δισκο ειναι καινουριος.λες και ο καινουριος δεν χαλαει.και εγω σε ενα λαπτοπ που εχει φαει τουμπες εχω χασει αρκετο Health λογω bad sectors.ακομα παιζει μια χαρα  σε καθημερινη χρηση.και το hd sentinel μου ελεεγε οτι θα αντεξει ενα χρονο ακομα ο οποιος πρεπει να εχει περασει σιγουρα:P

• Like 1
Δημοσ.

Πως είπαμε ότι κάνουμε zero fill? δεν βρίσκω κάτι.! Κατέβασα το Seagate DiskWizart αλλά δεν έχει κάτι, εκτός αν είμαι τόσο στραβός :P

Δημοσ.

Πως είπαμε ότι κάνουμε zero fill? δεν βρίσκω κάτι.! Κατέβασα το Seagate DiskWizart αλλά δεν έχει κάτι, εκτός αν είμαι τόσο στραβός :P

το Seagate DiskWizart ή το Seagate Tools κανει τη δουλεια?  ή αλλαξε ονομα?

σε wd θυμαμαι.σε seagate δεν θυμαμαι.ειτε zero fill ειτε οτι εχει για format.oxi low level .κατεβασε τα και τα 2.λογικα ενα απο τα 2 θα εχει.και στην wd παλι 2 υπαρχουν.γενικως κατι να του κανει ενα πληρες format .δεν θα αλλαξει κατι πιστευω αλλα δεν χανεις κατι περα απολιγη ωρα.

Δημοσ.

Σωστά? γιατί το έκανα και τίποτα. Πάλι 9% και δουλεύει άψογα.

5KRTnDC.png

αν και δεν εννοουσα αυτο(αυτο ειναι προγραμμα για wipe out του δισκου) εντουτοις οπως σου ειπα δεν νομιζω να καταφερεις να κανεις κατι.τον χρησιμοποιεις κανονικα μεχρι να τα παιξει.και βεβαια ειτε ειναι 100 τις 100 ειτε 9 παντα backup.

Δημοσ.

Οκ... Σε ευχααριστώ πολύ :)

αυτο το προγραμμα ειναι κανονικα για να κανεις wipe τον δισκο και να μην υπαρχει περιπτωση να μπορει κανεις να κανει επαναφορα.και σε αφηνει να διαλεξεις το method.δεν ηξερα οτι δινει δωρεαν τετοιο προγραμμα η seagate.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...