grek77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Κυκλοφορούν εδώ και καιρό κάρτες μνήμης WiFi ,οι οποίες συνδέονται ασυρματα με το tablet ή το smartphone και μπορείς να μεταφέρεις άνετα και χωρίς καλώδια τις φωτογραφίες σου παντού (social networks, κα.). Μπορείς να τις βρείς στο παρακάτω κατάστημα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheldon_cooper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 και ο λόγος που άνοιξες αυτό το θέμα είναι;;;.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 για να μας πει οτι υπαρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Πεθαίνω. By the way, πώς λειτουργούν αυτές οι κάρτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 εχουν wifi module πανω αν διαβασα καλα οποτε την βλεπεις σαν Wifi οπως καταλαβα απο μια πολυ γρηγορη ματια που εκανα στο Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grek77 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 εχουν wifi module πανω αν διαβασα καλα οποτε την βλεπεις σαν Wifi οπως καταλαβα απο μια πολυ γρηγορη ματια που εκανα στο Link Έχω μια DSLR Nikon D50 και δεν ξέρω αν λειτουργεί με την συγκεκριμένη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 δειτε αν λεει κατι η καρτα με ποιες παιζει αν και λογικα ισως να παιζει με ολες.απλα θαπαιρνει ρευμα αν καταλαβα καλα το Module απο την sd Θυρα.δεν εκατσα και εγω να το διαβασω παραπανω αλλα καλη φαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα