blouhak Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά... Ψάχνω να αγοράσω tablet και οι δυο βασικές μου ερωτήσεις είναι: 1ον: Windows ή Android? 2ον: Έστω ότι αγοράζω tablet με Android, αλλά στο μέλλον αποφασίζω για κάποιο λόγο ότι θέλω να του αντικαταστήσω το Android με Windows, θα έχω αυτή τη δυνατότητα? Ευχαριστώ!
parasaser Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 από το κατάστημα εννοείς? όχι βέβαια το πουλάς και αγοράζεις άλλο εγώ από την αρχή θα πήγαινα σε windows, προσοχή σε full windows! μεταξύ RT και android, σαφώς android
ektor7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά... Ψάχνω να αγοράσω tablet και οι δυο βασικές μου ερωτήσεις είναι: 1ον: Windows ή Android? 2ον: Έστω ότι αγοράζω tablet με Android, αλλά στο μέλλον αποφασίζω για κάποιο λόγο ότι θέλω να του αντικαταστήσω το Android με Windows, θα έχω αυτή τη δυνατότητα? Ευχαριστώ! Απο windows(x86) tablet σε android μπορείς,αλλά απο android tablet σε windows οχι!
Bspus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Απο windows(x86) tablet σε android μπορείς,αλλά απο android tablet σε windows οχι! Θεωρητικα ναι αλλα πρακτικα πως; Δεν ειναι πισι να κανεις μπουτ απο σιντι και εγκατασταση Ασε που θελουν κουστουμαρισμενες εκδοσεις για να τρεχουν απροβληματιστα, εκτος απο τα νεξους
ektor7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Θεωρητικα ναι αλλα πρακτικα πως; Δεν ειναι πισι να κανεις μπουτ απο σιντι και εγκατασταση Ασε που θελουν κουστουμαρισμενες εκδοσεις για να τρεχουν απροβληματιστα, εκτος απο τα νεξους Τα windows(x86) tablets είναι PC και bootαρεις απο usb. Απο κει και πέρα, πρέπει να βρεις μια καλοστημένη rom για το tablet/laptop/pc σου! Πρακτηκα όμως γίνεται, αλλά πόσο καλά θα τρέχει δε ξέρω.Όταν το δοκιμάσω θα σου πω! Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2013 από ektor7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα