y.kouk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Έχω macbook και του έχω βάλει μέσω bootcamp windows 7 σε διαφορετικό partition. Όταν πατάω το κουμπί εκκίνησης έχει ορίσει ως επιλεγμένο λειτουργικό τα windows. Πως μπορώ να ανοίγω το mac και να ξεκινούν κανονικά τα mac os?? και άμα θέλω windows να πατάω το alt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 > System Prefeences, επιλέγεις το OS partition, click Restart και πάλι Restart. Ή startup με πατημένο το πλήκτρο alt και click το βέλος κάτω από το εικονίδιο του δίσκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Πολύ σωστός ο Ozelot.. Επίσης μπορείς για να μη πατάς το Alt όποτε θες να μπαινεις στα Windows, αλλά ούτε να πηγαίνεις να το αλλάζεις μεσω System Preferences με το bootchamp! Μικροπρογραμματάκι που κάθεται στη Menu Bar και σου επιτρέπει με 2 κλικ να κάνεις Restart σε Windows. Θα το βρεις εδω: http://www.kainjow.com (συμβατό με Mavericks) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
y.kouk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 > System Prefeences, επιλέγεις το OS partition, click Restart και πάλι Restart. Ή startup με πατημένο το πλήκτρο alt και click το βέλος κάτω από το εικονίδιο του δίσκου. thank you Πολύ σωστός ο Ozelot.. Επίσης μπορείς για να μη πατάς το Alt όποτε θες να μπαινεις στα Windows, αλλά ούτε να πηγαίνεις να το αλλάζεις μεσω System Preferences με το bootchamp! Μικροπρογραμματάκι που κάθεται στη Menu Bar και σου επιτρέπει με 2 κλικ να κάνεις Restart σε Windows. Θα το βρεις εδω: http://www.kainjow.com (συμβατό με Mavericks) thank you Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα