Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά έκανα δοκιμαστικά λογαριασμό. Ξέρει κανείς αν είναι δυνατόν μέσω του ivr να δώσω γραμμή σε εσωτερικό τηλέφωνο; Ή πρέπει να έχω δεύτερο voip number;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει να έχω έναν αριθμό με φορητότητα ή μη (δλδ να μεταφέρω τον ύπαρχον ή να πάρω καινούργιο) και 3 βασικές υπηρεσίες:

IVR με 4 επιλογές (θα χρειαστώ 4 νούμερα ή μπορεί και ένα voip νούμερο να δεχτεί ταυτόχρονα 2 κλήσεις πχ και να απαντηθούν από το ίδιο νούμερο σε άλλες συσκευές ;)

Fax2mail

Κλήσεις σε σταθερά κινητά.

Χρειαζόμαι 1 voip number με ivr και fax2mail ή περισσότερα;

Επίσης βλέπω για viva number υπάρχει κάποια άλλη πρόταση με καλή διαχείριση και prepaid υπηρεσίες;

ναι ενα νουμερο μπορει να υπαρχει σε πολλα καναλια φωνης.αυτο ειναι το καλο του voip.μπορει πχ να εχεις δυο αναλογικες μια ψηφιακη (fxs και bri) και να εχεις σε καθε μια θυρα διαφορετικο νουμερο ή ολες να εχουν το ιδιο.γενικως στα voip router παιζουν πο

Τελικά έκανα δοκιμαστικά λογαριασμό. Ξέρει κανείς αν είναι δυνατόν μέσω του ivr να δώσω γραμμή σε εσωτερικό τηλέφωνο; Ή πρέπει να έχω δεύτερο voip number;

δεν καταλαβα τι θες να κανεις.να απανταει μια εξωτερικη γραμμη και αν διαλεξει κατι ο χρηστης να στο γυρισει απευθειας σε καποιο εσωτερικο?δηλαδη αντι να πατησει το εσωτερικο  να δουλεψει με το voice?

Δημοσ.

Έχω κανει εγκατασταση του ivr μεσω του μενου της viva και θελω η εκτροπη οταν παταει καποιος 1 να γινεται προς ενα απο τα εσωτερικα νουμερα που εχω ορισει. Γινεται;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω cyta πάροχο που ως γνωστόν το τηλέφωνο είναι voip.Γνωρίζει κάποιος αν είναι δυνατόν να κάνω κλήσεις με κάποιο πρόγραμα μέσω υπολογιστή αντι να κρατώ το ασύρματο στα χέρια?(είχα δει κάποιο γωωστό μου που είχε voip τηλέφωνο και καλούσε μέσω pc σε σταθερά)...ευχαριστώ

Δημοσ.

Το voip των τηλεπικοινωνιακών παρόχων, όπως στη Cyta, είναι κλειδωμένο και δουλεύει μόνο μέσω της συσκευής που δίνει.

Το voip τρίτων παρόχων, είναι ανεξάρτητη υπηρεσία από την τηλεφωνική σύνδεση, με τους δικούς της περιορισμούς, αλλά με πλεονέκτημα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω cyta πάροχο που ως γνωστόν το τηλέφωνο είναι voip.Γνωρίζει κάποιος αν είναι δυνατόν να κάνω κλήσεις με κάποιο πρόγραμα μέσω υπολογιστή αντι να κρατώ το ασύρματο στα χέρια?(είχα δει κάποιο γωωστό μου που είχε voip τηλέφωνο και καλούσε μέσω pc σε σταθερά)...ευχαριστώ

δυστυχως οχι.μονο αν σε βολευει κανα ασυρματο τηλεφωνο με Hands free.αν ηταν πχ viva.omnivoice ναι σου δινουν τα στοιχεια και τα σεταρεις εσυ οπου θες τα voip.εκτος αν καποιος ξερει να μπει στο router της cyta να παρει τα Password κτλ και μετα να κανει αυτα που θελει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...