Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μακριά αυτό έχω να σου πω. :fear:

Είχα voip με forthnet και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.

εχω voip με παροχο και δενεχω κανενα θεμα.ΑΛΛΑ εχω καλη γραμμη που γενικοτερα δεν κανει disconnects.αν τωρα εχεις dc's στην γραμμη σου η εχεις attenuation 40 και 45 οχι τοτε το voip δεν ειναι καλη λυση.επισης το καλο με το voip που δεν ειναι σε παροχο ειναι οτι επειδη σου δινουν αυτοι τις ρυθμισεις μπορεις να σεταρεις εσυ οποιαδηποτε συσκευη ρουτερ θες και να μην εχεις υποχρεωτικα αυτην που σου δινουν απο τον παροχο που μπορει να μην ειναι καποιο καλο ρουτερ.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Line Attenuation (Up/Down) [dB]:	9,5 / 23,0

Όταν λες καλή γραμμή τι εννοείς; η οικοδομή είναι 10 ετίας σχετικά καινούρια.

Το πρόβλημα μου ήταν ότι το ρούτερ ήταν ισόγειο, ενώ τα ασύρματα τηλέφωνα στον 1ο όροφο, με αποτέλεσμα να μην έχουν καλό σήμα.

ρούτερ σχετικά καλό thomson 784

Δημοσ.
Line Attenuation (Up/Down) [dB]:	9,5 / 23,0

Όταν λες καλή γραμμή τι εννοείς; η οικοδομή είναι 10 ετίας σχετικά καινούρια.

Το πρόβλημα μου ήταν ότι το ρούτερ ήταν ισόγειο, ενώ τα ασύρματα τηλέφωνα στον 1ο όροφο, με αποτέλεσμα να μην έχουν καλό σήμα.

περιμενε βρε συ γιατι θα με τρελλανεις.χωρις παρεξηγηση παντα;D.βριζεις το voip επειδη μπηκε το ρουτερ κατω και τα τηλεφωνα ειναι στον πρωτο οροφο με αποτελεσμα να μην εχεις σημα?αυτο ειναι αιτιολογια για να βρισεις το voip και να πεις σε καποιον μακρυα?μα ξερεις οτι ειτε βαλεις voip ειτε βαλεις isdn πρεπει τα τηλεφωνα να ξεκινησουν υποχρεωτικα απο το ρουτερ και το Netmod αντιστοιχα.ειναι σαν να λεω το ασυρματο ειναι χαλια διοτι δνε πιανει 3 οροφους πιο πανω.ολα εχουν καποιες προδιαγραφες για το πως θα παιξουν.ετσι και στο voip ολα πρεπει να ξεκινησουν απο τον ρουτερ.

Δημοσ.

To θέμα μου είναι ότι δεν με ενημέρωσαν καν ποιες προδιαγραφές πρέπει να υπάρχουν.

πχ δεν θα έπρεπε να με ενημερώσουν πρώτα, ένας σωστός επαγγελματίας αυτό κάνει.

επιθεωρεί τον χώρο και αν πληρεί τις προϋποθέσεις τότε σου προτείνει το VoIP αλλιώς δεν στο προτείνει.

Αλλά ξέχασα αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν τα φράγκα και να σε δέσουν χειροπόδαρα με 12 μηνο συμβόλαιο.

Δημοσ.

To θέμα μου είναι ότι δεν με ενημέρωσαν καν ποιες προδιαγραφές πρέπει να υπάρχουν.

πχ δεν θα έπρεπε να με ενημερώσουν πρώτα, ένας σωστός επαγγελματίας αυτό κάνει.

επιθεωρεί τον χώρο και αν πληρεί τις προϋποθέσεις τότε σου προτείνει το VoIP αλλιώς δεν στο προτείνει.

Αλλά ξέχασα αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν τα φράγκα και να σε δέσουν χειροπόδαρα με 12 μηνο συμβόλαιο.

δεν θα διαφωνησω αλλα αν εσυ δεν το ηθελες την στιγμη της εγκαταστασης πριν παρουν τις φορητοτητες μπορεις να πεις παιδια οτι δεν ειναι ετσι οπως το θελω και δεν ενεργοποιω.αλλα οταν παμε σε 2 γραμμες και πανω τοτε δεν ειναι κανονικη τηλεφωνια(εξαιρεση το Isdn) και δεν μπορει να περασει απο εναν χαλκο.δηλαδη αν ειναι isdn που ειναι 2 γραμμες παλι ολα τα τηλεφωνα θα πρεπει να ξεκινανε απο το Netmod.αν τωρα με το Netmod ειχες γυρισει κομματι της καλωδιωσης και εστελνες την γραμμη στον πανω οροφο και τωρα μπορεις να το κανεις αυτο.εκτος αν ειχες μονο μια γραμμη .αλλα αν ειχες isdn ξερεις απο πριν οτι ολα ξεκινανε πανω απο το netmod.εσενα δεν υπαρχει καλωδιωση απο το υπογειο που ειναι το ρουτερ μεχρι τον πρωτο οροφο?αν εχεις εστω και ενα ζευγαρι μπορεις να μεταφερεις το ενα νουμερο πανω.αν εχεις utp πισω απο τον τοιχο ανεβαζεις μεχρι 4 γραμμες.αν χρειαζεσαι οποιαδηποτε βοηθεια και πιανουν τα χερια σου η θελεις info τοτε ανοιξε ενα θεμα να τα πουμε εκει να μην χαλαμε αυτο το τοπικ.κατα τα αλλα ναι μια γραμμη εχεις για voip με βαση αυτα τα χαρακτηρηστικα που εχεις.εγω φαντασου εχω 31 περιπου attenuation.

Δημοσ.

<p>Καλα στο σταθερο, στο κινητό πως θα παίξει το voip, δεν θέλεις και πακέτο data απο την εταιρεία σου</p>

Απο data στο κινητό ειμαι μια χαρα. Τωρα αν δω οτι δεν φτανει (750mb). Θα τους παιρνω εγω πισω κανονικά απο το κινητό μου αφου δω την αναπάντητη

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλα στο σταθερο, στο κινητό πως θα παίξει το voip, δεν θέλεις και πακέτο data απο την εταιρεία σου

ειτε με data πακετο ειτε σε wifi αν εισαι.

Δημοσ.

ειτε με data πακετο ειτε σε wifi αν εισαι.

Την ερώτηση την έκανα για να καταλάβω που ειναι το κέρδος, απο την στιγμή που πληρώνεις κινητό, data, ίντερνετ, το viop πως σου εξοικονομεί χρήματα

Δημοσ.

Την ερώτηση την έκανα για να καταλάβω που ειναι το κέρδος, απο την στιγμή που πληρώνεις κινητό, data, ίντερνετ, το viop πως σου εξοικονομεί χρήματα

α.δεν ειναι υποχρεωτικο οτι πρεπει να το εχεις στο κινητο σου.μπορει να το εχεις πχ σαν δευτερη γραμμη στην δουλεια σου.

το κερδος ειναι το μικρο κοστος.

Δημοσ.

Το να μη χάνω κλήσεις που θα γινουν στο γραφειο γιατί πολλοι δε θα παρουν συο κινητο και οι χαμηλές χρεωσεις που έχει το voip σε κλησεις προς κινητα στην περιπτωση εκτροπης.Μιλησα σημερα με modulus. Εξυπηρετικότατοι. Τους ρωτησα για την εκτροπη σε περιπτωση αδυναμίας συνδεσης στο ιντερνετ ή διακοπής ρευματος και μου ειπαν οτι θα γινει κατευθειαν εκτροπη. Γενικα η modulus με καλυψε σε όλα και αυριο θα κανω την συνδεση. Μολις ολοκληρωθει θα πω εντυπωσεις

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αν προκειται για Voip μεσω 3G θεωρω οτι η omninoice ειναι καλλιτερη λόγω των codec που χρησιμοποιει.

Κατα τα αλλα η Modulus ειναι αψογη.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω γιαβμα ρωτήσω γνώμες. Αυτή τη στιγμή έχω vdsl μέσω της hol και πρόκειται να πάω στην hcn σε επαγγελματικό πακέτο οπότε έχω άψογη ταχύτητα στο ίντερνετ.

Με ενδιαφέρει να έχω έναν αριθμό με φορητότητα ή μη (δλδ να μεταφέρω τον ύπαρχον ή να πάρω καινούργιο) και 3 βασικές υπηρεσίες:

IVR με 4 επιλογές (θα χρειαστώ 4 νούμερα ή μπορεί και ένα voip νούμερο να δεχτεί ταυτόχρονα 2 κλήσεις πχ και να απαντηθούν από το ίδιο νούμερο σε άλλες συσκευές;)

Fax2mail

Κλήσεις σε σταθερά κινητά.

Χρειαζόμαι 1 voip number με ivr και fax2mail ή περισσότερα;

Επίσης βλέπω για viva number υπάρχει κάποια άλλη πρόταση με καλή διαχείριση και prepaid υπηρεσίες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...