Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, γνωρίζετε κανέναν σοβαρό Voip provider με δυνατότητα αριθμοδότησης.

Όσοι έχετε χρησιμοποιήσει voip τηλέφωνο ποια η γνώμη σας;

Δημοσ.

δυχτυχώς όχι. Απ'οσο γνωρίζω το skype δε δίνει ελληνικό νουμερο

Το τηλεφωνο το χρειάζομαι για το μαγαζί, να μπορώ να το έχω παντού μαζί μου

Δημοσ.

Γνωρίζω για την viva αλλα δεν εχει αριθμοδότηση στην πολη μου.

Σε οτι αφορα την υπηρεσια voip σε περίπτωση που το internet ειναι down ή διακοπής ρεύματος χάνεται η κλήση;

Υπάρχει δυνατότητα εκτροπής της κλησης σε καποιο αλλο τηλεφωνο σε περιπτωσης αδυναμίας συνδεσης;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γνωρίζω για την viva αλλα δεν εχει αριθμοδότηση στην πολη μου.

Σε οτι αφορα την υπηρεσια voip σε περίπτωση που το internet ειναι down ή διακοπής ρεύματος χάνεται η κλήση;

Υπάρχει δυνατότητα εκτροπής της κλησης σε καποιο αλλο τηλεφωνο σε περιπτωσης αδυναμίας συνδεσης;

αν κοπει το ρευμα ναι χανεται η κληση η αμα πεσει το ιντερνετ.ναι μπορεις να κανεις εκτροπη .απλα η εκτροπη θα πρεπει να γινει οσο παιζει η τηλεφωνια.σε στυλ οταν δεν απαντα να το γυρνας εκει.

Δημοσ.

Αν θελεις τετοιες σοβαρες υπηρεσιες και μαλιστα για επαγγελματική χρηση, προς τι το voip.

το voip δεν το θεωρω οτι δεν ειναι επαγγελματικη χρηση απλα εξαρτατε πως εχει υλοποιηθει.μην ξεχναμε οτι παρα πολλες εταιρειες σηκωνουν ολοκληρες primary γραμμες πανω σε voip .απλα καποιοι κοιτανε και για backup γραμμες ωστε και να χαλασει μια να μην υπαρχει θεμα.

Δημοσ.

<p>Αν θελεις τετοιες σοβαρες υπηρεσιες και μαλιστα για επαγγελματική χρηση, προς τι το voip.</p>

Σαν επαγγελματίας θέλω ένα σταθερό νούμερο το οποίο να μπορούν να με βρίσκουν όπου και να είμαι και ακόμα και να κάνει εκτροπή στο κινητό μου με χαμηλές χρεώσεις. Αν έχεις κάποια άλλη λύση φυσικά και θα την ακούσω

Δημοσ.

<p>Για χρήση γεωγραφικού αριθμού θέλεις οποιονδήποτε ελληνικό πάροχο voip (<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.modulus.gr/services/voip-thlefwnia-asterisk-virtual-pbx/?gclid=CLrC-qjUxaoCFcFP4Qod5yXFzw'><span>Modulus</span></a>, <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.omnivoice.eu/'>Omnivoice</a>, <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.viva.gr/numbers'>Viva</a>).</p> <p>Προσωπικά με την παραπάνω σειρά προτίμησης</p>

Όντως με μια μικρή ερευνα που έκανα είδα πως η modulus με καλύπτει με μονο μειονέκτημα την μη υπαρξη online διαχείρησης λογαριασμου και κατάθεσης χρημάτων. Η omnivoice δεν καλυπτει την περιοχή μου. Η viva τελικά καλυπτει αριθμοδοτηση στην περιοχη μου αλλα κατι δεν μου αρεσει εκτός του οτι είναι πιο ακριβή απο την modulus

Δημοσ.

.πολλες φορες και ο παροχος σου μπορει να σου δωσει voip πχ hol,forthnet Κτλ.απλα θα στο δωσουν με συγκεκριμενο ρουτερ και οχι να σου δωσουν τα στοιχεια να το σεταρεις εσυ.επισης για να παρεις νουμερο της περιοχης σου  προυποθεται να ζητησεις νουμερο απο τον οτε και μετα να το κανεις φορητοτητα σε καποιον παροχο αλλιως θα σου δωσουν απο δικια τους αριθμοδοτηση.τωρα βεβαια μπορει να μην σε νοιαζει αν εχεις νουμερο που να μην ειναι της περιοχης σου αλλα ειναι πχ 211 η 212 στην αρχη.απλα το αναφερω διοτι επειδη ειπες οτι θες να κανεις προωθηση σε κινητο καποιοι παροχοι δινουν χ ωρες προς κινητο με το προγραμμα που εχεις.

Όντως με μια μικρή ερευνα που έκανα είδα πως η modulus με καλύπτει με μονο μειονέκτημα την μη υπαρξη online διαχείρησης λογαριασμου και κατάθεσης χρημάτων. Η omnivoice δεν καλυπτει την περιοχή μου. Η viva τελικά καλυπτει αριθμοδοτηση στην περιοχη μου αλλα κατι δεν μου αρεσει εκτός του οτι είναι πιο ακριβή απο την modulus

τι σε χαλαει στην viva?τωρα γα την modulus ειναι λιγο βλακεια indeed να μην μπορεις να χειριστεις καποια πραγματα online αλλα αμα αξιζει σε ολα τα υπολοιπα με σχεση την viva???

Δημοσ.

Καλησπέρα, γνωρίζετε κανέναν σοβαρό Voip provider με δυνατότητα αριθμοδότησης.

Όσοι έχετε χρησιμοποιήσει voip τηλέφωνο ποια η γνώμη σας;

μακριά αυτό έχω να σου πω. :fear:

Είχα voip με forthnet και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...