TechnoV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας. Ξεκιναω να στησω ενα μηχανημα hackintosh για web design-development. Photoshop, dreamweaver κτλ. Θέλω να είναι δυνατο i5 ή i7. Δεν γνωρίζω συμβατότητες κτλ. Μπορείτε να μου προτείνετε σύνθεση ή καπου να δω διάφορες συνθεσεις hackintosh; Η διαδικασία είναι δύσκολη να περάσεις λειτουργικο; Μπορεί να είναι γνήσιο με ενημερώσεις λειτουργικο ή υπάρχουν δεσμευσεις; Ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
elise Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 google it. Μην τα περιμενεις ολα ετοιμα στο πιατο....
TechnoV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 <p>google it. Μην τα περιμενεις ολα ετοιμα στο πιατο.... </p> Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Insomnia 1
khr1s Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Αφου το θες για την δουλεια σου υποθετω , γιατι να μην δωσεις κατι παραπανω και να παρεις ενα κανονικο ? Για να μην εχεις θεματα ασυμβατοτητας και τετοια . Εκτος αν εχουν γινει ευκολα τα hackintosh κατι που δεν γνωριζω .
TechnoV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Βλέπω ότι πολλά παιδιά τα έχουν καταφέρει. Λογικά δεν είναι τόσο δύσκολο. Βέβαια αν ήξερα δε θα άνοιγα θέμα. Γι'αυτό και ρωτάω τι ακριβώς να αγοράσω, για θέματα ασυμβατότητας.
WalkerSW Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Αν το μηχάνημα στηθεί σε επαγγελματικό χώρο καλυτερα να είσαι με γνήσιο λειτουργικο... Οπότε η κίνησε προς Windows μεριά η πας σε κανονικό Mac.
TechnoV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Αν το μηχάνημα στηθεί σε επαγγελματικό χώρο καλυτερα να είσαι με γνήσιο λειτουργικο... Οπότε η κίνησε προς Windows μεριά η πας σε κανονικό Mac. Δεν είναι σε επαγγελματικό χώρο.
a2kmagic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Άν έχεις τα λεφτά, τότε για να πάρεις το 100% OSX Experience θα πρέπει να πάρεις κανονικό. Τώρα αν δεν γίνεται αυτό, πας Dual Boot Hackintosh (Windows - Mavericks) και με βάση το Hardware που έχεις μπορεί να φτάσεις αρκετά ψηλά το experience. Το site που θα χρειαστείς και έχει σχεδόν τα πάντα για Hackintosh είναι το http://www.tonymacx86.com/ Πήγαινε στο Buyers Guide καί δές τί σου προτείνει. Επίσης στο forum έχει και Golden Builds και User builds καταχωρημένα.
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Το ν'αγορασεις hardware είναι πολύ εύκολο,αν και πάντα υπάρχουν οι σχετικά πιο συμφέρουσες λύσεις.. Το Golden builds που δόθηκε πιο πάνω είναι το πιο αξιόπιστο γιατί δεν μένουν σε μια απλή πρόταση αγοράς,κ συνήθως περιγράφουν την πραγματικότητα χωρίς υπέρμετρο ενθουσιασμό που φυσιολογικά υπάρχει στις πιο απλές συνθέσεις. Όλο αυτό όμως το ορίζουν οι λέξεις το ζητούμενο και ολοκληρωμένο. Η στόχευση λοιπόν είναι ένα μικρο μυστικό,τι μας ενδιαφέρει περισσότερο και τι ποσοστό χρήσης θα έχει το κάθε λειτουργικό,όπως και μια μικρή πρόβλεψη για το μέλλον. Π.χ εγώ πάντα προτιμώ τις nVidia κάρτες αλλά τώρα θα χρησιμοποιήσω μια R9 270x γιατί η στόχευση είναι το Final Cut pro άρα θέλω το καλύτερο δυνατό σε Compute - CL αν η χρήση μου ήταν Avid στα Win τότε θα παρέμενα στην nVidia. Τι θέλω να πω με όλα αυτά ότι η επιλογή,η αγορά,οι εγκαταστάσεις,η υποστήριξη,είναι ένα σύνολο και ένα πράγμα, αν θέλουμε το μηχάνημα που θα στήσουμε και θα πληρώσουμε τις περισσότερες φορές με αρκετά χρήματα να αξιοποιηθεί πλήρως και σε βάθος χρόνου. Αυτή την στιγμή που "μιλάμε" οι πιο ολοκληρωμένες συνθέσεις είναι στις 2 προηγούμενες γενιές Hardware (2500,2500κ,2600κ,3570,3570κ,3770κ) στην καινούρια σειρά haswell πρέπει κανείς να κοιτάξει πια σύνθεση είναι "υποσχόμενη" δηλαδή να κάνει μια μικρή πρόβλεψη για το πόσο θα προχωρήσει "η συνταγή" σε βάθος χρόνου,εδώ χρειάζεται να έχει κανείς αρκετή εμπειρία λοιπόν. Όλα αυτά φυσικά αν το μηχάνημα το οποίο θα στηθεί είναι για σκληρή χρήση,εκμετάλλευση πόρων στο έπακρο,και διάρκεια σε βάθος χρόνου. Αλλιώς το μόνο εύκολο σήμερα είναι να ακολουθήσεις έναν οδηγό αγοράς - εγκατάστασης και να μπαίνεις στο FCB με έναν 4770κ.. Στο διαταυτα τα στοιχεία που μας δίνει ο φίλος δεν είναι αρκετά για να στηθεί ένα τέτοιο μηχάνημα η να γίνει κάποια αξιόλογη πρόταση. Από την άλλη αν δεν έχει τις παραπάνω απαιτήσεις που περιέγραψα,τα στοιχεία (λινκ) που δόθηκαν παραπάνω του TonyMac είναι υπέρ - αρκετά. ..και μια διευκρίνηση σε κάτι που ειπώθηκε πιο πάνω το γνήσιο λογισμικό τουλάχιστον για εμένα είναι αναπόσπαστο κομμάτι για το Hackint0sh εγώ πάντα αγορασμένο γνήσιο χρησιμοποιώ και GM για τις δοκιμές μου πριν την κυκλοφορία του,άρα μην "ταυτίζουμε" το hackint0sh με το πειρατικό λογισμικό,γιατί είναι στο χέρι του κάθε χρήστη όπως σε όλες τις πλατφόρμες ποιον δρόμο θα ακολουθήσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα