iMarilina Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα! Καλορίζικο το τηλέφωνο. Ειναι αρκετα εύκολο το λογισμικό θα το μάθεις και θα το βολευτείς, ακόμη κι αν σου φαίνεται βουνό. Αγνόησε τους σαχλαμάρηδες που σε λένε άσχετη και το παίζουν μάγκες και ξερόλες. Αν χρειαστείς κάτι ρώτα ή στείλε και πμ, μπορώ να σου προτείνω οδηγούς για ότι χρειαστείς. 2
Federacion Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αγνόησε τους σαχλαμάρηδες που σε λένε άσχετη και το παίζουν μάγκες και ξερόλες. Ετσι!!!
Sova Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας και πάλι Δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω εδώ ή γράψω νέο θέμα.. αλλά χάριν οικονομίας χώρου θα συνεχίσω εδώ. Θέλω να κατεβάσω gps και θα ήθελα να μάθω ενα το έχετε αγοράσει ή το κατεβάσατε δωρεάν (βλέπω ότι υπάρχουν και οι 2 επιλογές, αλλά σκέφτομαι μήπως το δωρεάν είναι ελαττωματικό και δε θα μπορέσω να το σβήσω αργότερα αν χρειαστεί). Για να ακούω μουσική/ ράδιο πρέπει πάλι να κατεβάσω κάποια εφαρμογή; Αν θέλω να ακούω διαφορετικό σταθμό κάθε φορά θα πρέπει να κατεβάσω 100 διαφορετικές εφαρμογές;
haHa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Το google maps ειναι δωρεαν, εχει πλοηγηση και εχει και πληροφοριες/χρονους για συγκοινωνιες. Θα πρεπει να σου αρκει, δοκιμασε το. Ραδιοφωνο μπορεις να ακους μονο μεσω ιντερνετ, δοκιμασε το tunein radio που εχει μαζευεμενους τους περισσοτερους σταθμους.
Sova Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Για το google maps θα πρέπει να είμαι συνδεδεμένη με το ίντερνετ για αυτό σκέφτηκα να αγοράσω μια εφαγμογή που θα χρησιμεύει και offline.. Άκουσα για Sygic, αν έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό που δεν θα προυποθέτει σύνδεση στο ίντερνετ θα χαρώ. Για το ραδιόφωνο, ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω
mdr21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 1) Πιστευω πως ειναι τρολλ. Παρολα αυτα θα μπω κ γω στη διαδικασια να απαντησω. 2) Αν γνωριζεις αγγλικα, βαλε το κιν στα αγγλικα και οχι στα ελληνικα. Ειναι πιο ευκολο να ψαχνεις στο google τις οποιες αποριες σου και να διαβαζεις τις λυσεις των ξενων 3) Το iphone και γενικα τα smartphones χωρις ιντερνετ ειναι αχρηστα. Βρες καποιο προγραμμα ειτε συμβολαιου ειτε καρτας να εχεις ιντερνετ. Εφοσον το μεγαλυτερο μερος της ημερας εισαι σε wifi (σπιτι-δουλεια) 300ΜΒ χωρις ραδιο ειναι αρκετα. 4) Αγορες θα κανεις μονο μεσα απο το appstore/itunes του κινητου και παντα θα σε ρωταει το password του itunes ID σου, οι οποιες ειναι και απολυτως ασφαλεις. Αν σου ζητησουν στοιχεια πιστωτικης οπουδηποτε αλλου, πχ σε σελιδα στο safari , ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ γιατι αν οντως εισαι ασχετη και οχι τρολλ δεν θα καταλαβεις τι πληρωνεις. 5) Βρες καποιον με iphone που τον εχεις στην friendzone και ζητα του να σου δειξει 2-3 βασικα πραγματα.Μολις καταλαβεις την λογικη του itunes k του appstore το κινητο ειναι παιχνιδακι. ΥΓ: η μονη "ευκολια" των ανδροιδ/windowsphone ειναι οτι δεν σε βαζουν στη λογικη του itunesID, αλλιως ειναι κ πιο δυσχρηστα στη τελικη. Το οτι σε αναγκαζει η apple να μπεις στη λογικη του itunesID ειναι ενας εμμεσος τροπος να σε αναγκαζει να μαθεις να χρησιμοποιεις το smartphone σου στο 100%. 1
haHa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Για το google maps θα πρέπει να είμαι συνδεδεμένη με το ίντερνετ για αυτό σκέφτηκα να αγοράσω μια εφαγμογή που θα χρησιμεύει και offline.. Αγορασες smartphone (των 740€ μαλιστα) και δεν εχεις μονιμα ιντερνετ? Βαζοντας ιντερνετ στο κινητο σου, ουσιαστικα μειωνεις τον μηνιαιο λογαριασμο σου. (γιατι μεγαλο κομματι της επικοινωνιας κλπ θα γινεται πια δωρεαν μεσω ιντερνετ. Πχ whatsapp/viber αντι για πανακριβο sms, viber/hangout για κλησεις/video calls, καταργηση 11888 λογω ευκολου ψαξιματος στο ιντερνετ κλπ) 1
Sova Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά! Το κινητό είναι ήδη στα αγγλικά (για αυτό και είχα ζητήσει εγχειρίδιο στα ελληνικά) Ναι, το έχω ακούσει για το Viber. Μόνιμο ίντερνετ στο κινητό δεν έχω (συνδέομαι από το σπίτι και την δουλεια, διαφορετικά είμαι χωρίς). Θα δω όμως αν μπορώ να κάνω κάποιο συμβόλαιο (στην Ελλάδα συμφέρει απο ό,τι καταλαβαίνω, εγώ όμως μένω εκτός). Αν προκύψουν περαιτέρω ερωτήσεις θα επανέλθω, αλλά σταματήστε να με αδικείτε με τους χαρακτηρισμούς σας..
haHa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά! Το κινητό είναι ήδη στα αγγλικά (για αυτό και είχα ζητήσει εγχειρίδιο στα ελληνικά) Ναι, το έχω ακούσει για το Viber. Μόνιμο ίντερνετ στο κινητό δεν έχω (συνδέομαι από το σπίτι και την δουλεια, διαφορετικά είμαι χωρίς). Θα δω όμως αν μπορώ να κάνω κάποιο συμβόλαιο (στην Ελλάδα συμφέρει απο ό,τι καταλαβαίνω, εγώ όμως μένω εκτός). Αν προκύψουν περαιτέρω ερωτήσεις θα επανέλθω, αλλά σταματήστε να με αδικείτε με τους χαρακτηρισμούς σας.. Το οτι εισαι εξωτερικο ειναι ενας ακομη λογος να βαλεις ιντερνετ, γιατι θα επικοινωνεις αμεσα κ οποτε θελεις με Ελλαδα χωρις χρεωση. Θα στελνεις viber/whatsapp ή θα τους καλεις μεσω viber χωρις καμμια χρεωση φιλους/συγγενεις στην Ελλαδα. 1
ramarg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας και πάλι Δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω εδώ ή γράψω νέο θέμα.. αλλά χάριν οικονομίας χώρου θα συνεχίσω εδώ. Θέλω να κατεβάσω gps και θα ήθελα να μάθω ενα το έχετε αγοράσει ή το κατεβάσατε δωρεάν (βλέπω ότι υπάρχουν και οι 2 επιλογές, αλλά σκέφτομαι μήπως το δωρεάν είναι ελαττωματικό και δε θα μπορέσω να το σβήσω αργότερα αν χρειαστεί). Για να ακούω μουσική/ ράδιο πρέπει πάλι να κατεβάσω κάποια εφαρμογή; Αν θέλω να ακούω διαφορετικό σταθμό κάθε φορά θα πρέπει να κατεβάσω 100 διαφορετικές εφαρμογές; Για το google maps θα πρέπει να είμαι συνδεδεμένη με το ίντερνετ για αυτό σκέφτηκα να αγοράσω μια εφαγμογή που θα χρησιμεύει και offline.. Άκουσα για Sygic, αν έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό που δεν θα προυποθέτει σύνδεση στο ίντερνετ θα χαρώ. Για το ραδιόφωνο, ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω Οτιδηποτε κατεβασεις extra των προεγκατεστημενων εφαρμογων σβηνεται κανονικα.Γ@@τη εφαρμογή για ράδιο είναι το wind radios της wind και μπραβο της τωρα που το θυμηθηκα,με ΟΛΟΥΣ του ελληνικους σταθμους που υπάρχουν..ΟΛΟΥΣ..με δυνατοτητα εγγραφης σταθμού,rds,αγαπημενα,αναπαραγωγή στο προσκήνιο κ.α. Δοκίμασε της οπωςσδήποτε.Φυσικά χρειάζεται σύνδεση wifi ή 3g. Αν θες να σου προείνω έχω πολλά καλά apps χρήσιμα στην καθημερινότητα 1
Sova Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω και το wind radios. Κάθε άλλη εισήγηση είναι δεκτή! Και καλή χρονιά σε όλους! Με υγεία, αγάπη, κέφι και καλούς ανθρώπους δίπλα μας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις