spirosd2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι υποχρεωτικο να βαλεις την πιστωτικη οταν πρωτορυθμιζεις το iphone και δημιουργεις απο εκει νεο apple id κατα το πρωτο boot. Για να αποφυγεις να βαλεις την πιστωτικη πρεπει να κανεις ειδικη διαδικασια που οπως λεει ο karharias "πρεπει να ψαχτεις λιγο" και αυτη η διαδικασια δεν ειναι διαθεσιμη κ προφανης οταν πρωτορυθμιζεις το iphone. Δεν χρειάζεται να ψάχτεις για κάτι και στην πρώτη ρύθμιση υπάρχει η επιλογή "παρελειψη αυτού του βήματος" (skip this step) την ώρα που σου ζητάει να βαλεις id. 1
Federacion Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Αν υπάρχει το skip όλα κατανοητά. Αν δεν υπήρχε, όπως ΡΩΤΗΣΑ προηγουμένως, μου προξένησε μεγάλη απορία!!! Αστην ανθρωπότητα εκεί που κάθεται .......... Τελικά υπάρχει το skip this step δεν χρειάζεται κάρτα για να κάνεις ένα ρημάδι id οπότε όλα λογικά. το αντίθετο θα ήταν τελείως παράλογο για μένα.
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δεν χρειάζεται να ψάχτεις για κάτι και στην πρώτη ρύθμιση υπάρχει η επιλογή "παρελειψη αυτού του βήματος" (skip this step) την ώρα που σου ζητάει να βαλεις id. Πρεπει να ψαχτεις για να βρεις αυτον τον τροπο. Η φιλη που δεν ψαχτηκε της ζηταει πιστωτικη. Πρεπει να ξερεις οτι οταν θα σου ζητησει να βαλεις/δημιουργησεις apple id, πρεπει να το παραλειψεις, μετα να ψαχτεις και να βρεις οτι για να δημιουργησεις apple id χωρις πιστωτικη , πρεπει να πας να κατεβασεις ενα δωρεαν app. Αυτα δεν ειναι προφανη, αντιθετα το προφανες που σε ωθει κατα την πρωτη ρυθμιση του iphone ειναι να δημιουργησεις apple id με πιστωτικη.
Federacion Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι υπερβολή αυτό ρε παιδιά ή μόνο σε μένα φαίνεται έτσι; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Snolly Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Οχι δεν ειναι υπερβολη. Ειναι Online καταστημα και σε ενα καταστημα χρειαζεσαι τροπο πληρωμης. Οι 99 στους 100 χρηστες θα αγορασουν οποτε το προφανες και το ευχρηστο για την πλειοψηφια μας ειναι να ζηταει καρτα. Αν εχει απο προεπιλογη το None, οι περισσοτεροι θα το πατουσανε και μετα οταν θα θελαν να αγορασουν θα ψαχνανε 1 ωρα που μπαινει η καρτα. Idiotproofing λεγεται και χρειαζεται εντονα. 4
spirosd2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι ειναι υπερβολή;; Για να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες του κινητού στο έπακρο θα χρειαστεί να αγορασεις κάποια εφαρμογή, τραγούδι, ringtone, βιβλίο και ενα σωρό αλλα που εχει προς πώληση, το να υπάρχει τρόπος πληρωμής ειναι απόλυτα κατανοητό και στον ζητάει απο την αρχή για δικιά σου ευχρειστια απο την στιγμή που δεν θα σε χρεώσει για κάτι δεν καταλαβαίνω που μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, πίστεψε με στο εξωτερικό ολοι βάζουν επιτόπου κάρτα και ολοι αγοράζουν απο λίγα εώς πολλα, για αυτο άλλωστε υπάρχει και συντηρείται το οικοσύστημα, τωρα αν μάζεψες € το € για να μόστραρεις στην καφετέρια (οχι κάποιος προσωπικά γενικά μιλάω) και δεν σου περισσεύουν για αγορές αλλα τότε ψάξου λιγάκι πρώτα.
Sova Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Θα χρειαστεί να καταχωρήσω τα στοιχεία της κάρτας τελικά όπως μου είπαν και στο κατάστημα από όπου αγόρασα το τηλέφωνο (δυστυχώς δεν καταφέρνω να το κάνω μόνη μου διαφορετικά). Αυτά... καλή βδομάδα!
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Θα χρειαστεί να καταχωρήσω τα στοιχεία της κάρτας τελικά όπως μου είπαν και στο κατάστημα από όπου αγόρασα το τηλέφωνο (δυστυχώς δεν καταφέρνω να το κάνω μόνη μου διαφορετικά). Αυτά... καλή βδομάδα! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ;;;;;;;;;;;;;; 3
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Θα χρειαστεί να καταχωρήσω τα στοιχεία της κάρτας τελικά όπως μου είπαν και στο κατάστημα από όπου αγόρασα το τηλέφωνο (δυστυχώς δεν καταφέρνω να το κάνω μόνη μου διαφορετικά). Αυτά... καλή βδομάδα! στο καταστημα δεν περιμενα να ξερουν και κατι παραπανω.ζητα βοηθεια και απο καποιον φιλο σου.δεν μπορει κανεις να μην ξερει απο iphone 1
flyer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Θα χρειαστεί να καταχωρήσω τα στοιχεία της κάρτας τελικά όπως μου είπαν και στο κατάστημα από όπου αγόρασα το τηλέφωνο (δυστυχώς δεν καταφέρνω να το κάνω μόνη μου διαφορετικά). Αυτά... καλή βδομάδα! Πούλα το όσο είναι καιρός. Και να τα καταφέρεις σήμερα, κάπου αλλού θα κολλήσεις αύριο. Αν σου ταιριάζει το ios το καταλαβαίνεις από τη πρώτη στιγμή. Αν δε "κουμπώσεις" με το iphone δε νομίζω πώς πρέπει να επιμείνεις. Υπάρχουν θαυμάσια android και windows τηλέφωνα που πιστευω ότι όχι μόνο θα σου ταιριάξουν αλλά και θα τα καταευχαριστηθείς... 1
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 flyer ασε την κοπελα να κανει αυτο που θελει.γιατι να το πουλησει?ολοι γεννηθηκαν να ξερουν?οπου κολλησει θα ρωτησει.αργα η γρηγορα θα το μαθει και μπορει να της αρεσει.γιατι να της το βγαλουμε ξινο?και αλλοι τοσοι αγοραζουν Pc και δεν ξερουν απο που ανοιγουν?οπως και αλλοι τοσοι αγοραζουν συνδρομη adsl και δεν ξερουν τι ειναι αυτο.
flyer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 flyer ασε την κοπελα να κανει αυτο που θελει.γιατι να το πουλησει?ολοι γεννηθηκαν να ξερουν?οπου κολλησει θα ρωτησει.αργα η γρηγορα θα το μαθει και μπορει να της αρεσει.γιατι να της το βγαλουμε ξινο?και αλλοι τοσοι αγοραζουν Pc και δεν ξερουν απο που ανοιγουν?οπως και αλλοι τοσοι αγοραζουν συνδρομη adsl και δεν ξερουν τι ειναι αυτο. Προφανώς δε κατάλαβες απόλυτα το νόημα της συμβουλής μου η οποία ήταν καθ' όλα φιλική χωρίς ίχνος ειρωνίας. Νομίζω πως η χομπίστικη ασχολία με τις διάφορες εκφράσεις της τεχνολογίας απαιτεί προδιάθεση και όχι γνώση...και στη συγκεκριμένη περίπτωση διαισθάνομαι πως δεν υπάρχει. Ίσως και να κάνω λάθος...
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Προφανώς δε κατάλαβες απόλυτα το νόημα της συμβουλής μου η οποία ήταν καθ' όλα φιλική χωρίς ίχνος ειρωνίας. Νομίζω πως η χομπίστικη ασχολία με τις διάφορες εκφράσεις της τεχνολογίας απαιτεί προδιάθεση και όχι γνώση...και στη συγκεκριμένη περίπτωση διαισθάνομαι πως δεν υπάρχει. Ίσως και να κάνω λάθος... ουτε εγω το ειπα με κακια .αλλα προσωπικα βλεποντας ενα ατομο να μπαινει στον κοπο να ρωταει σε ενα forum το θεωρω ενα μεγαλο βημα οτι θελει να ασχοληθει και να μαθει.σορρυ αν το ειπα με αποτομο υφος.απλα βλεπω σε διαφορα posts να θελουν να βγαλουν την κοπελα απο trol Μεχρι δεν ξερω τι επειδη δεν μπορει να κανει μερικα πραγματα.καποιες φορες για καποιον ειναι τυφλοσουρτη ενω καποιος αλλος παιδευεται και του τυγχαινουν και ολα τα στραβα. 2
Sova Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ;;;;;;;;;;;;;; Σε ευχαριστώ απεριόριστα που ασχολήθηκες όπως είμαι ευγνώμων και στον καθένα ξεχωριστά για τα σχόλιά τους, αλλά βλέπω κάτι διαφορετικό ακολουθώντας βήμα προς βήμα αυτά που πρότεινες. Δεν πειράζει όμως αφού μια προπληρωμένη κάρτα μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα. Ακόμα κι αν χάσω ένα μικρό ποσό από κάποιο λαθάκι δε χάθηκε ο κόσμος
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ απεριόριστα που ασχολήθηκες όπως είμαι ευγνώμων και στον καθένα ξεχωριστά για τα σχόλιά τους, αλλά βλέπω κάτι διαφορετικό ακολουθώντας βήμα προς βήμα αυτά που πρότεινες. Δεν πειράζει όμως αφού μια προπληρωμένη κάρτα μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα. Ακόμα κι αν χάσω ένα μικρό ποσό από κάποιο λαθάκι δε χάθηκε ο κόσμος γενικοτερα δεν χανεις ποσο ετσι απλα.οταν ειναι να αγορασεις κατι στο λεει οτι θα το αγορασεις κτλ.οποτε μην ανησυχεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις