Sova Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά, έχω κάνει αυτό με τη βοήθειά σας: Email address verified. Thank you for verifying your address. ************ is now associated with your Apple ID. Μετά όμως, για να έχω το Facebook for iPhone ή το Scribd on mobile device, βγάζει το μήνυμα 'open this page on App Store' το οποίο όταν το ανοίγω ζητάει να καταχωρήσω στοιχεία από: 1) Visa ή 2) MasterCard ή 3) Amex. Εκεί κόλλησα και δεν προχωράω.
spirosd2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Το ΙD κυρίως σκοπός του είναι οι αγορές. Αν πήρες iPhone με σκοπό να μη ξόδεψεις ούτε ένα ευρώ σε εφαρμογές ή υπηρεσίες τότε είσαι τραγικός......Κανεις λάθος και στα 2 που λες, το id ειναι υποχρεωτικό για να εκμεταλλευτείς όλες τις λειτουργίες του κινητού εκτός απο το απλό σερφάρισμα το μυνημα η τηλέφωνο, το να μην ξόδεψεις λεφτα σε εφαρμογές δεν σε κάνει τραγικό μπορεί να μην σου χρειαζόνται paid apps το να τσιγκουνεύεσαι το 1€ για εφαρμογή όταν έδωσες 700++ για συσκευή σε κάνει τραγικό 1
Federacion Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Και σου ξαναλέω όπως και στην αρχή οτι όχι δεν ειναι υποχρεωτικό και μπορείς να το αποφύγεις με την διαδικασία που εχει περιγράφει ήδη. Φίλε μου, σε παρακαλώ βρες που λες ότι δεν χρειάζεται πιστωτική. Το λέει καθαρα μόνο ο ATHETOS μετα από την συζητηση μας. Σε εκανα quote να δεις ότι πριν ρωτήσω, δεν έλεγες ότι δεν σου ζητάει η apple αλλα τρόπο να το ντριμπλάρεις που ειναι φυσικά κάτι διαφορετικό..... κατανοητό τωωωωρα (εσκασα);;;; Το ΙD κυρίως σκοπός του είναι οι αγορές. Αν πήρες iPhone με σκοπό να μη ξόδεψεις ούτε ένα ευρώ σε εφαρμογές ή υπηρεσίες τότε είσαι τραγικός...... Δηλαδη αθεατε πρέπει να έχεις πιστωτική για να κάνεις ID? Και πρέπει μάλιστα να έχεις όρεξη να ξοδέψεις σε εφαρμογές κ μερικά ευρω παραπάνω από τα 700κάτι που ξόδεψες ήδη; και δεν σου φαίνεται τραγικό;;;;; υγ. παιδια δεν ξέρω ώρες ώρες εδω μέσα νοιώθω σα να είμαι μα..κας που έχω φορολογικη δήλωση κάτω από 6000 το έτος....
spirosd2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά, έχω κάνει αυτό με τη βοήθειά σας: Email address verified. Thank you for verifying your address. ************ is now associated with your Apple ID. Μετά όμως, για να έχω το Facebook for iPhone ή το Scribd on mobile device, βγάζει το μήνυμα 'open this page on App Store' το οποίο όταν το ανοίγω ζητάει να καταχωρήσω στοιχεία από: 1) Visa ή 2) MasterCard ή 3) Amex. Εκεί κόλλησα και δεν προχωράω. Login έκανες στο App Store στο κινητο σου;;
Federacion Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά, έχω κάνει αυτό με τη βοήθειά σας: Email address verified. Thank you for verifying your address. ************ is now associated with your Apple ID. Μετά όμως, για να έχω το Facebook for iPhone ή το Scribd on mobile device, βγάζει το μήνυμα 'open this page on App Store' το οποίο όταν το ανοίγω ζητάει να καταχωρήσω στοιχεία από: 1) Visa ή 2) MasterCard ή 3) Amex. Εκεί κόλλησα και δεν προχωράω. ε ουτε εγώ θα προχωρούσα. θα έψαχνα τροπο να μην βάλω τη κάρτα μου συνδεδεμένη με το id της apple. ημαρτον δλδ...
spirosd2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Εαν ξεκινήσεις, όπως ειπώθηκε και νωρίτερα, την διαδικασία να φτίαξεις apple id προσπαθώντας να κατεβάσεις μια απο τις free εφαρμογές θα υπάρχει η επιλογή none στο payment method.
atheatos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Φίλε μου, σε παρακαλώ βρες που λες ότι δεν χρειάζεται πιστωτική. Το λέει καθαρα μόνο ο ATHETOS μετα από την συζητηση μας. Σε εκανα quote να δεις ότι πριν ρωτήσω, δεν έλεγες ότι δεν σου ζητάει η apple αλλα τρόπο να το ντριμπλάρεις που ειναι φυσικά κάτι διαφορετικό..... κατανοητό τωωωωρα (εσκασα);;;; Δηλαδη αθεατε πρέπει να έχεις πιστωτική για να κάνεις ID? Και πρέπει μάλιστα να έχεις όρεξη να ξοδέψεις σε εφαρμογές κ μερικά ευρω παραπάνω από τα 700κάτι που ξόδεψες ήδη; και δεν σου φαίνεται τραγικό;;;;; υγ. παιδια δεν ξέρω ώρες ώρες εδω μέσα νοιώθω σα να είμαι μα..κας που έχω φορολογικη δήλωση κάτω από 6000 το έτος.... Τραγικό μου φαίνεται να παίρνεις iPhone όταν δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς μια πιστωτική κάρτα. Έχω φίλο με πιστωτική που παίρνει κάτω απο 6000 το έτος. Η σύνδεση της πιστωτικής με το μισθό είναι μύθος.Υπάρχουν και η prepaid. Επίσης για μένα κάποιος είναι μα...κας , αν δεν ψωνίζει απο το Internet, γενικότερα. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2013 από atheatos 1
Sova Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Για να κάνω login, μου βγάζει αυτομάτως τη φόρμα με τις κάρτες πάλι με το εξής μήνυμα: To create an apple ID, you must provide credit card, gift card, or gift certificate information. You will not be charged until you make a purchase. Θέλω να διευκρινίσω ότι ο λόγος που διστάζω να δώσω την κάρτα, δεν είναι λόγω τσιγκουνιάς, αλλά επειδή φοβάμαι για το λογαριασμό και για τα όσα μπορούν να συμβούν σε αυτό από έλλειψη γνώσης.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Για να τελειωνει το παραμυθι μπορεις μεσω υπολογιστη να μπεις εδω και αφου κατεβασεις το itunes στο pc να πατησεις "view in itunes" οπου αυτοματα θα ανοιξει το itunes η θα σου βγαλει pop-up με ερωτηση αν θες να ανοιξει η οχι, μεσα απο το itunes θα πατησεις στο κουμπακι που λεει free και αν δεν εχεις apple id θα πατησεις εκει που λεει "Δημιουργια Apple id" και θα ξεκινησεις την διαδικασια με την εισαγωγη των στοιχειων σου οπως εκανες ως τωρα μεχρι που θα φτασεις εκει που σου λεει να βαλεις πιστωτικη και θα υπαρχει η επιλογη None (κοβω το κεφαλι μου οτι θα λειτουργησει) <--Αυτο το βλεπω αυτην την στιγμη που γραφω μεσω του τροπου που σου λεω, μετα πατας continue και δημιουργεις κανονικα apple id χωρις πιστωτικη καρτα!!! Simple as that 1
Federacion Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 αμήν καρχαρία. άρα υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΟΣ τρόπος.. δεν έστεκε αλλιώς!!!
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 αμήν καρχαρία. άρα υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΟΣ τρόπος.. δεν έστεκε αλλιώς!!! Ανεκαθεν υπηρχε απλα ηθελε να ψαχτεις λιγακι!!! Οποτε @Sova ψαξε το κινιτο για ρυθμισεις απο εδω απο εκει διαβασε και τιποτα απο το νετ, οτι προβλημα εχεις ψαξτο στο google (Google's your best friend) και θα μαθεις σιγα σιγα, απλα μην πανικοβαλλεσαι με καθε πραγμα που προκυπτει για ολα, και το εννοω, για ΟΛΑ υπαρχει λυση
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Για να κάνω login, μου βγάζει αυτομάτως τη φόρμα με τις κάρτες πάλι με το εξής μήνυμα: To create an apple ID, you must provide credit card, gift card, or gift certificate information. You will not be charged until you make a purchase. Θέλω να διευκρινίσω ότι ο λόγος που διστάζω να δώσω την κάρτα, δεν είναι λόγω τσιγκουνιάς, αλλά επειδή φοβάμαι για το λογαριασμό και για τα όσα μπορούν να συμβούν σε αυτό από έλλειψη γνώσης. επισης σε ολα αυτα μπορεις να βαλεις και χρεωστικη καρτα.δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι πιστωτικη.χρεωστικη καρτα = καρτα για atM που να ειναι american express η visa.Οχι Maestro.
Snolly Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Αν η Sova και ο Federacion ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛ / ισως και το ιδιο προσωπο ή ξερω γω ο ektor7 μολις εχασα την πιστη μου στην ανθρωποτητα. 2
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Και σου ξαναλέω όπως και στην αρχή οτι όχι δεν ειναι υποχρεωτικό και μπορείς να το αποφύγεις με την διαδικασία που εχει περιγράφει ήδη. Ειναι υποχρεωτικο να βαλεις την πιστωτικη οταν πρωτορυθμιζεις το iphone και δημιουργεις απο εκει νεο apple id κατα το πρωτο boot. Για να αποφυγεις να βαλεις την πιστωτικη πρεπει να κανεις ειδικη διαδικασια που οπως λεει ο karharias "πρεπει να ψαχτεις λιγο" και αυτη η διαδικασια δεν ειναι διαθεσιμη κ προφανης οταν πρωτορυθμιζεις το iphone.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν το κάνατε το θέμα να μην πω... Αν δεν έχετε άλλες απορίες να το κλειδώσω μπας και μπορέσω να πιω το ρημαδοκαφέ με την ησυχία μου Δευτεριάτικα! Σύνοψις: Δεν είναι υποχρεωτική η χρήση πιστωτικής για να κάνεις ένα apple id. Απλά την πρώτη φορά πριν κάνεις το λογαριασμό, πας να κατεβάσεις μια free εφαρμογή, σου ζητάει να κάνεις λογαριασμό και θα σου εμφανίζει επιλογή για "none" στο payment. ΤΕΛΟΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις