Προς το περιεχόμενο

Οδηγίες χρήσης iphone 5s ?

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από ΘουΒου,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, ευχαριστώ! Οπότε να καταχωρήσω τα στοιχεία της κάρτας μου; Αυτό είναι ασφαλές σίγουρα; Για να μην φεύγουν χρήματα εν αγνοία μου. 

Συμφωνώ με την τελευταία πρότασή σου, αλλά θα μάθω :-)

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εαν ξεκινήσεις, όπως ειπώθηκε και νωρίτερα, την διαδικασία να φτίαξεις apple id προσπαθώντας να κατεβάσεις μια απο τις free εφαρμογές θα υπάρχει η επιλογή none στο payment method, η διαδικασία πληρωμης εφαρμογών με κάρτα είναι 100% ασφαλής και δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι, κατά την γνώμη μου μάθε λίγο καλύτερα το κινητό και μετά βάζεις και κάρτα για αγορές.

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα δεν αφήνει να κάνεις id χωρίς την καταχώρηση κάρτας;;;;

Δεν έχω ιδέα από iphone αλλά μου φαίνεται -ως android user- τραγικό!!!

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα δεν αφήνει να κάνεις id χωρίς την καταχώρηση κάρτας;;;;

Δεν έχω ιδέα από iphone αλλά μου φαίνεται -ως android user- τραγικό!!!

Διαβάσες καν τα ποστ;;
Δημοσ.

Ολόκληρα και με προσοχή.

Η κοπέλα είναι άσχετη οκ.

Αλλα κι αυτό που της ζητάει για να κάνει ενα account υπερβολικό!

Δημοσ.

Διαβάσες δηλαδή το ποστ του καρχαρία και το δικό μου που γράφουν ξεκάθαρα οτι δεν ειναι απαραίτητη η προσθήκη πιστωτικής και ακόμα εχεις την απορία;;

• Like 1
Δημοσ.

Ολόκληρα και με προσοχή.

Η κοπέλα είναι άσχετη οκ.

Αλλα κι αυτό που της ζητάει για να κάνει ενα account υπερβολικό!

To email εννοείς?
Δημοσ.

ο καρχαρίας μιλάει πριν

Ναι πριν δημιουργησεις apple id μπες και πατα μια εφαρμογη που ειναι free (Twitter) και θα σου ζητησει να κανεις λογαριασμο, τοτε μολις φτασεις στο βημα της πιστωτικης θα σου εχει την επιλογη "none" Γιατι πηρες iPhone αν εισαι τοσο μα τοσο ασχετη; Στην τελικη πεταξες 700+ € για να παρεις κατι που δεν θα το ευχαριστηθεις...

απαντήσει ξανα η Σοβα-Γεωργία οτι πάλι της το ζητα

Προσπαθώ να το εξερευνήσω ακόμα. Ο,τι και να κάνω, ζητάει το ID χωρίς το οποίο δεν μπορώ να κάνω τίποτα μάλλον. Αν τελικά καταχωρήσω την κάρτα θα αφαιρούνται χρήματα από το λογαριασμό μου για να ακούσω μουσική για παράδειγμα; Μπορεί να γίνει αυτό χωρίς την έγκρισή μου; Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο χρειάζονται όλες αυτές οι λεπτομέρειες. Ρωτάω από ανησυχία κι όχι από βαρεμάρα να το ψάξω μόνη μου. Ευχαριστώ για την υπομονή και τη βοήθειά σας. 

και εσυ λες οτι οκ να βαλεις κάρτα αλλα να μην την χρησιμοποιείς

Εαν ξεκινήσεις, όπως ειπώθηκε και νωρίτερα, την διαδικασία να φτίαξεις apple id προσπαθώντας να κατεβάσεις μια απο τις free εφαρμογές θα υπάρχει η επιλογή none στο payment method, η διαδικασία πληρωμης εφαρμογών με κάρτα είναι 100% ασφαλής και δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι, κατά την γνώμη μου μάθε λίγο καλύτερα το κινητό και μετά βάζεις και κάρτα για αγορές.

οκ τώρα?

To email εννοείς?

οχι, την πιστωτική.

• Like 1
Δημοσ.

Η κοπέλα δεν εχει ιδέα και εγω και ο καρχαρίας περιγράψαμε την απλή διαδικασία να φτιάξεις free λογαριασμό, προφανώς και για να φτιάξεις λογαριασμό χρειάζεσαι mail.

Δημοσ.

Βρε θα με τρελάνετε εσεις οι 2!!!

τρομερό λέω να ζητάνε ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ

για να κάνεις ΑCCOUNT 

οχι για αγορές

όχι μόνο mail...

μα σας έχω κάνει quote τι δεν καταλαβαίνετε;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

για να κάνεις ΑCCOUNT

οχι για αγορές

όχι μόνο mail...

Και σου ξαναλέω όπως και στην αρχή οτι όχι δεν ειναι υποχρεωτικό και μπορείς να το αποφύγεις με την διαδικασία που εχει περιγράφει ήδη.
Δημοσ.

για να κάνεις ΑCCOUNT

οχι για αγορές

όχι μόνο mail...

Το ΙD κυρίως σκοπός του είναι οι αγορές. Αν πήρες iPhone με σκοπό να μη ξόδεψεις ούτε μισο ευρώ σε εφαρμογές ή υπηρεσίες τότε είσαι τραγικός......
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...