Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία, τις έβαλα όλες 1866 10-10-12-27 με 1.550v, έτρεξα memtest μέχρι το τέλος και όλα εντάξει. Κανένα error.  :)

Τώρα υποθέτω δεν είναι απαραίτητο να τις βάλω 10-10-10-27 1866...

Πόσο πιο γρήγορες να είναι...

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Βασικα αν τις βαλεις 1600 επειδη μεχρι τοσο παιζει ο cpu σου σιγουρα θα μπορεσεις να ριξεις και αλλο λιγο τα timings για πιο optimized χωρις προβληματα. Εγω θα το δοκιμαζα.

Δημοσ.

Όντως!!!Χαμπάρι δεν είχα πάρει για το τι υποστηρίζει... ... ...
Σε τι νούμερα προτείνεις να το πάω? 9-9-9-27 1600 1.550v Ας πούμε ή είναι πολύ ?
Βασικά overclocking έκανα τυπικά όλη αυτήν την ώρα με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις? Εννοώ χάνω καμιά εγγύηση?

Δημοσ.

Εγω θα δοκιμαζα 9-9-8-22....

Γενικα οσο πιο χαμηλα, τοσο καλυτερα, δοκιμασε και πες μας.

Δημοσ.

Τελικά το δοκίμασα 9 9 8 22 και έβγαλε errors κατευθείαν στα 1600.

Το έβαλα 1600 9 9 11 27 xmp profile 2  και είναι οκ τώρα. Άρα φαντάζομαι θα έπρεπε να δώσω πάνω από 1,550v για να δουλέψει πιο χαμηλά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν μετά από καιρό αφού έχω αφήσει τις μνήμες ρυθμισμένες στα 1600 με το stock profile που έχουν τα bios το restart και το "πάγωμα " ξαναχτύπησαν...

Έτρεξα πάλι ένα memtest για να δω αν είναι τίποτα στραβό και το πέρασε όλο χωρίς fails.

Το crystal disc info συνεχίζει να είναι στην κατάσταση "good" όπως και στο πρώτο post μου.

Άρα ούτε ο σκληρός βλέπω να είναι το πρόβλημα.

Οπότε μάλλον φταίει κάτι άλλο?

Μπορείτε να βοηθήσετε?

Επίσης ακολουθώντας sticky οδηγίες από άλλο site υπάρχουν κι αυτά τα errors στο device manager τα οποία δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχονται και δεν ξέρω αν σχετίζονται με το πρόβλημα.

post-245892-0-95501100-1390433513_thumb.jpg

post-245892-0-72195300-1390433522_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτα δεν ειναι errors  αλλα drivers που σου λειπουν και πιθανον να σου κανουν αυτοι το προβλημα αμα δεν τους εγκαταστησεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Άλλαξα και κάρτα γραφικών και συνεχίζει το πρόβλημα μια στο τόσο.

Δεν μπορώ να φανταστώ τι φταίει.

Υπάρχει ενδεχόμενο να έχω πρόβλημα σε κάποιο κομμάτι hardware και να μην το βρίσκουν τα προγράμματα?

Μέχρι τώρα ram, gpu,ssd, cpu δείχνουν να δουλεύουν μια χαρά. 

Όταν κάνει restart δείχνει πρώτα για μισό δευτερόλεπτο blue screen με διάφορα...

@rcf  Αυτά...για κάποιο λόγο έφυγαν όταν έβαλα την καινούργια gpu. Έχει μείνει μόνο ένα που λέει "ethernet controller". Thank

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Μηπως ειναι τελικα καποιο πρόβλημα / κόλλημα που φάγανε τα windows και ψάχνουνε άδικα .... αν και μαλλον καποιος driver σου κανει την ιστορία

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως spank. Θα κάνω κάνω κανα φορματ αν και έχω την αίσθηση ότι δεν είναι αυτό.

Ακολουθάω και τις μπσόντ οδηγιες και ξαναγράφω.

Δημοσ.

καλησπερα , εγω θαλεγα πρωτα βρες τους οδηγους και εγκατεστησε τους και στο BIOS βαλτα ολα στο ντεφω - γιατι να κανεις φορματ ? αμα ειναι απο τους οδηγους,θα σου κανει τα ιδια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...