Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Είχα κάνει Topic για να σας ρωτήσω με ποιο πρόγραμμα να ξεκινήσω να κάνω επεξεργασία Video.Από το Camtasia που είχε προτείνει ένα παιδί, πήγα στο Pinnacle Studio 16 το οποίο είχε προτείνει ο Πουλινάρας.Είναι υπέροχο πρόγραμμα.. αν και στο τέλος κάπου μου έριξε την ποιότητα του πρωταρχικού .mkv Video, μια στάλα και δεν ξέρω το γιατί.Το θέμα είναι πως αν και το 3ο μου Video, θέλω να του βάλω παπάδες.. και ήδη μου έχει πάρει 2 εβδομάδες κόψε-ράψε.Ψάχνω τώρα ένα εφέ, το οποίο θα μπιστάει η μουσική στο Background και αυτό το εφέ θα επηρεάζει την εικόνα με κάποιο, τουλάχιστον, τρόπο! Ανάλογα το beat, θα έχει είτε ένα γύρισμα η οθόνη.. είτε ένα θόλωμα στο πλαίσιο γύρω-γύρω.. είτε ΚΑΤΙ.Σίγουρα θα υπάρχει ένα effect που θα δένεται με το ρυθμό της μουσικής εν έτη 2013.Εάν το βρω αυτό.. νομίζω το τελειώνω.
6xXx6 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δύσκολο να βρεις αυτό που ζητάς τουλάχιστον δεν μου έχει τύχει να πετύχω κάτι τέτοιο για Pinnacle ουσιαστικά ζητάς κάτι ενα add-on που να σου κάνει αυτόματα τη δουλειά που θα έκανες ''χειροκίνητα'' οι περισσότεροι το ''Ανάλογα το beat, θα έχει ένα γύρισμα η οθόνη.'' το κάνουν χειροκίνητα αλλα ισως βρεις κατι ποτε δεν ξερεις
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Είπα.. εν έτη 2013.. για να boostάρω την αυτοπεποίθησή σας. (:Δείτε παράδειγμα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δεν νομίζω να είναι επιστήμη παιδιά.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 After Effects έχει χρησιμοποιήσει κανείς;http://www.premiumbeat.com/blog/beat-assistant/
micos000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 After Effects... χμμμμ Σε βαθιά νερά κολυμπάς Κορίτσι-για-pc. Το plugin αυτό δεν υπάρχει για premiere ή κάποιο άλλο video editing πρόγραμμα; Το ae είναι post production effector και δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα σε αυτό. Δικαίως χαρακτηρίζεται ως pro-level και με αρκετά αργή καμπύλη εκμάθησης. Φυσικά αν το μάθεις θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω αλλά δεν μπορούμε από ένα forum να κάνουμε μαθήματα ae. Προσπάθησε με video tutorials από youtube κτλ να μπεις στην νοοτροπία και στον τρόπο χειρισμού του και μετά πήγαινε σε τέτοιες προχωρημένες τεχνικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα