Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Θελω ένα switch αλλα καπου εχω παρατημενο ένα παλιο router adsl Μπορω να το χρησιμοποιησω μονο για switch ? Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Θελω ένα switch αλλα καπου εχω παρατημενο ένα παλιο router adsl Μπορω να το χρησιμοποιησω μονο για switch ? Ευχαριστω. ναι.απαραιτητη προυποθεση η Ip του να ειναι ασχετη με του αλλου ρουτερ.αν δηλαδη το αρχικο σου ρουτερ εχει Ip 192.168.1.1 kai o dhcp μοιραζει Ip απο το 192.168.1.2 μεχρι το 1.100 εσυ βαλε το ρουτερ ειτε 192.168.1.254 ειτε βαλτο τελειως ασχετη ip .πχ 192.168.2.1.Μεχρι και για δευτερο access point μπορεις να το κανεις για να το βαλεις λιγο πιο μακρυα και να σου δινει και ασυρματα.εκει αν το θες και για access point δωστου Ip στο ιδιο δικτυο που ειναι και το αρχικο ρουτερ πχ 192.168.1.χ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ μην ξεχασεις να κλεισεις τον dhcp απο το δευτερο ρουτερ για να μην μοιραζει Ip.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Το κανονικο router είναι ένα thomson της cyta και το άλλο που θελω για switch ένα παλιο από Hol αν θυμαμαι καλα , το εχω στο γραφειο σε μια ντουλαπα. Οποτε λογικα δεν εχουν την ιδια ip...
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Το κανονικο router είναι ένα thomson της cyta και το άλλο που θελω για switch ένα παλιο από Hol αν θυμαμαι καλα , το εχω στο γραφειο σε μια ντουλαπα. Οποτε λογικα δεν εχουν την ιδια ip... και παλι θα πρεπει να μπεις στο δευτερο της Hol και να κλεισεις τον dhcp.τωρα αν εχουν ιδια Ip θα το δεις στην πραξη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα