ρεσπεψτ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 σημερα το πρωι επεσε ο εξωτερικος δισκος που εχω απο αποσταση ουτε 80 ποντους.. επεσε ακριβως πλακα.... τωρα ακουγεται σαν να εχει κρασαρει, γυρναει στην αρχη και μετα παπαλα σαν να το βγαζω απο την θυρα. εγω δοκιμασει σαν εσωτερικο, σε αλλο case σε αλλες θυρες τα ιδια... απλα ειχε φωτο αρκετα σημαντικες που δεν ξαναβρισκονται και αρχεια bαckup απο εναν υπολογιστη φιλου που χρειαζοντοσαν ...ο δισκος ειναι WD my Passport 500gb kai model WD5000BMVV Μπορει να γινει κατι η μας αφησε οριστικα?
TheELF Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Αν τον αναγνωρίζουν τα προγράμματα ανάκτησης μπορείς να δοκιμάσεις και να δεις αν βρει κάτι,αν δεν φαίνεται καθόλου τότε τον ξεχνάς.
ρεσπεψτ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Το κυριοτερο δεν ειπα δεν τον αναγνωριζει σαν συσκευη ουτε ηχο οτι συνδεθηκε κατι δεν κανει
washcloud Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Aν μπορείτε (ίσως μαζί μετον φίλο) να διαθέσετε μερικά κατοστάρικα, τότε μην τον πειράζεις άλλο και πάτε σε εταιρία ανάκτησης (τα αρχεία υπάρχουν πάντα στα platter του δίσκου, αλλά κάτι χάλασε στον μηχανισμό του. Και μόνο εξειδικευμένες εταιρίες μπορούν να τα πάρουν). Αν πάλι γελάς με την ιδέα των κατοστάρικων, δοκιμάζεις να του χώσεις μερικές ελαφριές σφαλιάρες, μπας και πάει κάτι στη θέση του (ίσως με τις δονήσεις της πτώσης κόλλησε κάπου το μοτέρ του). Κατά πάσα πιθανότητα ΔΕΝ θα καταφέρεις κάτι (εκτός από το να χειροτερέψεις τον μηχανισμό του) αλλά είναι από τα τελευταία πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις πριν το πάρεις απόφαση ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στα αρχεία.
Giorgos09 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Οπως εχουμε πει, εξωτερικους κανουμε μονο με εσωτερικους οχι ετοιμους για να βαλουμε σοβαρο σκληρο μεσα. Για παραδειγμα επεσε το λαπτοπ ενος φιλου απο το ενα μετρο και ο σκληρος τοσιμπα που ειχε μεσα εγινε ωσαν το δικο σου. Και το δικο μου εχει πεσει δυο φορες απο το ενα μετρο και ο scorpio black ακομα 100% health.
kostas_dr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Αν πάλι γελάς με την ιδέα των κατοστάρικων Το πιθανότερο είναι να 1
mikelamar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Το κυριοτερο δεν ειπα δεν τον αναγνωριζει σαν συσκευη ουτε ηχο οτι συνδεθηκε κατι δεν κανει Προφανώς κάηκε το κύκλωμα. Αλλα δεν γνωρίζεις αν καταστράφηκε κ η κεφαλή διαβάσματος. Αν εχει καεί μόνο το κύκλωμα μπορείς πανευκολα να το αντικαταστήσεις μόνος σου αγοράζοντας ενα ακριβώς ίδιο απο μαγαζιά διαδίκτυακά του εξωτερικού φυσικά κ να σώσεις τα δεδομένα, το κόστος ειναι μικρό αλλα αν εχει χαλάσει η κεφαλή διαβάσματος αστα να παν στο δι@ολο. Χρειάζεσαι ειδικό εργαλείο κ δε συμφέρει, το κόστος ειναι μεγάλο συν το κόστος νέας κεφαλής. Κι εγω το ίδιο έπαθα κι απο ότι είδα το μικρότερο πόσο που ζητάνε για ανάκτηση ξεκινάει ΑΠΟ 300€ Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 απο τουμπες συνηθως αυτο που βλεπω ειναι η κολημμενο μοτερ η οι κεφαλες να εχουν ......η πλακετα του δισκου να παθει κατι δυσκολο(συνηθως ειναι το τελευταιο που χαλαε).να χαλασει το εξωτερικο case ναι το εχω πετυχει αλλα ο φιλος τον δοκιμασε σαν εσωτερικο και δεν παιζει. οποτε σωτηρια απο τον χρηστη την ξεχναμε.επισης για το 99 τις 100 των ατομων η λεξη backup ειναι αγνωστη.επισης δεν παιζει τοσο ρολο το αν θα βαλεις ενα καλο δισκο μεσα σε κουτι η αν θα παρεις εναν εξωτερικο απο την μανα του.σιγουρα ενας black ειναι καλυτερος απο εναν green σαν υλικα κτλ αλλα η αρχη λειτουργειας και τον δυο ειναι η ιδια .απλα οι 2,5 αρηδες που ειναι μεσα σε λαπτοπ χαλανε πιο δυσκολα σε τουμπες ειδικα αν εχουν και G-protection.συν οτι ενα λαπτοπ ηδη δεχεται κραδασμους και απο οταν το μετακινεις κτλ αντιθετα με τους 3,5 αρηδες που ειναι σε desktop pc.απο εκει και περα σημαντικοι παραμετροι ειναι. ο δισκος οταν επεσε διαβαζε αρχεια η οχι? οταν επεσε ηταν σε λειτουργεια η οχι. που επεσε?αλλο σε χαλι αλλο σε πλακα. απο τι υψος επεσε? πως εσκασε κτλ. να βαλεις εσυ ο ιδιος τα platters σε αλλον ιδιο δισκο ειναι δυσκολο και θελει και ιδιο δισκο και εργαλεια.οποτε η τα κλαις η σκας αρκετα λεφτα για ανακτηση
washcloud Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Το πιθανότερο είναι να Γι' αυτό είπα για την "ιδέα" των κατοστάρικων : νευρικό το γέλιο... (Το κλάμμα πέφτει αφού τα σκάσει κανείς)
ρεσπεψτ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 μαλλον τα κλαιω με τα λεγομενα σας οχι για τα λεφτα αλλα για τα αρχεια...σαν κεφαλι μου ακουγεται παντος...τεσπα αυτο τον καιρο οι δισκοι δεν με πανε....
haris013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 μαλλον τα κλαιω με τα λεγομενα σας οχι για τα λεφτα αλλα για τα αρχεια...σαν κεφαλι μου ακουγεται παντος...τεσπα αυτο τον καιρο οι δισκοι δεν με πανε.... γιάυτό πάντα backup φίλε μου αρχεία που είναι συμαντικά! παντού ακόμα και σε dvd,flashακια κλπ. αλλιώς πέρα απο τα αρχεία μας κλαίμε και τα λεφτά μας..
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 μαλλον τα κλαιω με τα λεγομενα σας οχι για τα λεφτα αλλα για τα αρχεια...σαν κεφαλι μου ακουγεται παντος...τεσπα αυτο τον καιρο οι δισκοι δεν με πανε.... να στο πω διαφορετικα.θα σκεφτεσε οτι κανεις δισκος δεν σε παει.ακομα και να μην σου πεσει μπορει να χαλασει μπορει να σου κλεψουν το pc μπορει μπορει μπορει.οποτε backup.
WalkerSW Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Btw ελπιζω το παθημα να έγινε μαθημα και απο εδώ και περα να κρατάς όλα τα σημαντικα μη ανακτησιμα αρχείς σε τουλαχιστον 2 με 3 διαφορετικα αποθηκευτικά μεσα...
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 δυστυχως οι περισσοτεροι μαθαινουν αφου την παθουν και απειρα τοπικ σαν αυτο σε εβδομαδιαια βαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα