Προς το περιεχόμενο

Alcatel-Lucent CellPipe 7130

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχθες μου εστειλαν από τη hol , σαν νεος συνδρομητης το modem/router , Alcatel-Lucent CellPipe 7130 , και προκειμενου να βρω οδηγιες, για,τη default ip του router , ποιες δ/νσεις ip- subnet mask- gatewayνα βαλω χειροκινητα ,τους DNS της HOL (Preferred και Alternate) και πώς να κανω το router ,wifi repeater - Access Points , με ένα Thompson 585V7που εχω .
Αφου διαβασα καμια100η σελιδες , των ετων 2009εως 2012, στις συγκεκριμενες μου αποριες,δεν βρηκα απαντηση,και αυτό που βρηκαηταν παλια η ειχαν ληξει,αν μπορειτε και ξερετε πληροφορηστε με , από βδομαδαόπως μου ειπαν,θα είναι ετοιμη η συνδεση , αλλα εγω θαθελα να ξερω,αυτές τιςπληροφοριες, από πριν,γιατι θα συνδεσω τρεις υπολογιστες. Στη σελιδα της HOL ,εχει οδηγιες για προχωρημενους………    

Δημοσ.

Καλησπερα, εχθες μου εστειλαν από τη hol , σαν νεος συνδρομητης το modem/router , Alcatel-Lucent CellPipe 7130 , και προκειμενου να βρω οδηγιες, για,τη default ip του router , ποιες δ/νσεις ip- subnet mask- gatewayνα βαλω χειροκινητα ,τους DNS της HOL (Preferred και Alternate) και πώς να κανω το router ,wifi repeater - Access Points , με ένα Thompson 585V7που εχω .

Αφου διαβασα καμια100η σελιδες , των ετων 2009εως 2012, στις συγκεκριμενες μου αποριες,δεν βρηκα απαντηση,και αυτό που βρηκαηταν παλια η ειχαν ληξει,αν μπορειτε και ξερετε πληροφορηστε με , από βδομαδαόπως μου ειπαν,θα είναι ετοιμη η συνδεση , αλλα εγω θαθελα να ξερω,αυτές τιςπληροφοριες, από πριν,γιατι θα συνδεσω τρεις υπολογιστες. Στη σελιδα της HOL ,εχει οδηγιες για προχωρημενους………    

αν συνδεσεις το ρουτερ σε υπολογιστη και γραψεις σε παραθυρο command prompt ipconfig θα σου βγαλει τη Ip εχει το pc το subnet 255.255.255.0 kai to default gateway πχ 192.168.1.1.αυτο ειναι η Ip του ρουτερ.ισως το γραφει και απο κατω το ρουτερ το ιδιο.

dns

dns 1. 194.30.220.114

dns 2   194.30.220.117

dns 3  194.30.220.118

dns 4 194.30.220.119

αν βρεις το gateway με τον παραπανω τροπο μετα βαζεις οτι Ip θες στο pc αρκει να ειναι στο ιδιο δικτυο.δηλαδη αν το ρουτερ ειναι 192.168.1.254 στο pc βαζες απο 192.168.1.1 μεχρι 192.168.1.253

μετα σεταρεις το wifi κανονικα.το Thomson δεν μπορεις να το κανεις Repeater με το lucent.μπορεις να το κανεις access point μονο δηλαδη να ενωνεται με ethernet Με το alcatel.απλα θα πρεπει να του βαλεις μια Ip στο ιδιο δικτυο με το alcatel και να του κλεισεις τον dhcp.

Δημοσ.

Καλησπερα,σ'ευχαριστω πολυ , μηπως θα μπορουσες να με κατατοπισεις,στο εξης, 2 ιδια Alcatel-Lucent CellPipe 7130 , μπορω να τα συνδεσω μεταξυ τους ? επηδει καποιος,μου ειπε, οτι αφου τα βαλε και τα σεταρισε , μετα πηρε το ενα , και τοβαλε σ'αλλο δωματιο του σπιτιου χωρις καλωδιο, και το λειτουργουσε σαν wifi repeater - Access Points ,  για καλιτερο σημα,θα με εξυπηρετουσε αυτη η λυση,και παλι σ'ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα,σ'ευχαριστω πολυ , μηπως θα μπορουσες να με κατατοπισεις,στο εξης, 2 ιδια Alcatel-Lucent CellPipe 7130 , μπορω να τα συνδεσω μεταξυ τους ? επηδει καποιος,μου ειπε, οτι αφου τα βαλε και τα σεταρισε , μετα πηρε το ενα , και τοβαλε σ'αλλο δωματιο του σπιτιου χωρις καλωδιο, και το λειτουργουσε σαν wifi repeater - Access Points ,  για καλιτερο σημα,θα με εξυπηρετουσε αυτη η λυση,και παλι σ'ευχαριστω.

αν εχουν wds ναι θεωρητικα γινεται.το thomson εχει wds αλλα παιζει μονο με thomson και παλι υπο πολλες προυποθεσεις.επισης στο Thomson οταν βαλεις wds δεν μπορεις να το κλειδωσεις το δικτυο με wpa αλλα μονο με wep.ισως υπαρχει αυτος ο περιορισμος και στα alcatel.

Δημοσ.

σ'ευχαριστο και παλι , υπαρχει τροπος να δω αν εχουν wds ? [οχι βεβαια απο cli] , γιατι τα συνοδευτικα , δεν υπηρχαν για να δω  τα χαρακτηριστικα των routers.

Δημοσ.

καπου μεσα στο μενου ειναι και συνηθως ειναι στην καρτελλα του wireless.προσεχε μην μπερδεψεις το wds με το wps που ειναι αλλο και δεν μας κανει.

Δημοσ.

καπου μεσα στο μενου ειναι και συνηθως ειναι στην καρτελλα του wireless.προσεχε μην μπερδεψεις το wds με το wps που ειναι αλλο και δεν μας κανει.

ενταξει , εισαι και καλος γνωστης , και εξυπηρετικος , ευχαριστω.

Δημοσ.

ενταξει , εισαι και καλος γνωστης , και εξυπηρετικος , ευχαριστω.

αν τα συνδεσεις με καλωδιο ethernet εκει κανεις οτι θες βεβαια.σε Thomson παντως με wds το ειχα καταφερει με wep αναμεσα σε 2 χ 780.μετα σε 2 χ 784 δεν επαιζε σωστα και συν οτι επρεπε να τα φτιαξω ολα απο το Cli.και το ειχε γραψει και αλλος οτι με τα Thomson ειναι ιστορια να παιξει και ακομα και με ιδια μοντελα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιξει.συν το wep ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...