dimosthenis1984 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 καλησπέρα παιδιά .. ποιό απκ τα δύο?
dimosthenis1984 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 κοιταξα το 920 αλλα το μονο συν ειναι οτι εχει gps . κατα τα αλλα ειναι τεραστιο και χωρισ λογο! το 8x ειναι πολυ ωραιοο σαν κατασκευη και μεγεθοσ και εχει και beats audio..!
gesamgr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Το ativ ειναι γρηγορο,με καλο ηχο και ωραια οθονη και καλη αυτονομια....ειναι απο τα καλυτερα κινητα της samsung... αλλα η αληθεια ειναι οτι μονο τα nokia εχουν καλη υποστηριξη απο τη μαμα τους...
kataramenos32 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 κοιταξα το 920 αλλα το μονο συν ειναι οτι εχει gps . κατα τα αλλα ειναι τεραστιο και χωρισ λογο! το 8x ειναι πολυ ωραιοο σαν κατασκευη και μεγεθοσ και εχει και beats audio..! 8x 4.3" vs 920 4.5" Σοβαρα η διαφορα σου φανηκε τεραστια???To Ativ που εχει 4.8 τι να πει το ερμο?Οπως και να εχει κ εγω lumia θα σου προτεινα μονο και μονο για το support της nokia
dimosthenis1984 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 τεραστιο οχι ως προς την οθονη αλλα σαν ογκοσ γενικοτερα. η οθονη ειναι οκ αλλα κοντευει τα 200 γραμμαρια.. support nokia?? δηλαδη τι γινετσι με το 8x σε αυτο το θεμα? αφου παιρνει και αναβαθμιοσεισ και ολα
kataramenos32 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Απλα σου λεω οτι η Htc πχ θα δωσει περισσοτερη σημασια στα android μοντελα της παρα στα wp
grek77 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 <p>καλησπέρα παιδιά .. ποιό απκ τα δύο?</p> <p> </p>HTC 8x απλά κορυφαίο . ´Ηταν το προτελευταίο κινητό μου!!! Sent from my iPad using Insomnia 1
dimosthenis1984 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 grek77 . αρα σου περισσευει??? ;-)
disqualified Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 8x 4.3" vs 920 4.5" Σοβαρα η διαφορα σου φανηκε τεραστια???To Ativ που εχει 4.8 τι να πει το ερμο?Οπως και να εχει κ εγω lumia θα σου προτεινα μονο και μονο για το support της nokia εντάξει υπάρχει μια αισθητη διαφορά στο πάχος και το βάρος της συσκευής και αυτό ίσως είναι το μειονέκτημα της όταν μάλιστα μιλάμε ηδη για αρκετά μεγάλα κινητα σε μέγεθος, στο 920 πάντως υπάρχει και η ασύρματη φορτιση που εμενα θα με βολευε παρα πολυ να το ακουμπάω κάπου παρά να ασχολούμαι όλη την ώρα με ένα βυσμα. Τα άλλα έχουν το μειονέκτημα ότι δεν έχουν κάποιες καλές εφαρμογές της NOKIA. Θα δουλεύουν άψογα εννοείται.
grek77 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 grek77 . αρα σου περισσευει??? ;-) Όχι τώρα το έχει ο αδελφός μου.
Nagato14 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μπορει καποιος κατοχος samsung ativ s να πει εαν παρατηρησε καποιο προβλημα "μαυρισματος" του χρωμιωμενου πλαστικου;Εννοω απ το βαλε βγαλε στην τσεπη του τζιν κτλ...παντως μου φαινεται καλη επιλογη στα 215€! Sent from my iPhone using Insomnia Μπορει καποιος κατοχος samsung ativ s να πει εαν παρατηρησε καποιο προβλημα "μαυρισματος" του χρωμιωμενου πλαστικου;Εννοω απ το βαλε βγαλε στην τσεπη του τζιν κτλ...παντως μου φαινεται καλη επιλογη στα 215€!<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
michalisv Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μπορει καποιος κατοχος samsung ativ s να πει εαν παρατηρησε καποιο προβλημα "μαυρισματος" του χρωμιωμενου πλαστικου;Εννοω απ το βαλε βγαλε στην τσεπη του τζιν κτλ...παντως μου φαινεται καλη επιλογη στα 215€! Sent from my iPhone using Insomnia Μπορει καποιος κατοχος samsung ativ s να πει εαν παρατηρησε καποιο προβλημα "μαυρισματος" του χρωμιωμενου πλαστικου;Εννοω απ το βαλε βγαλε στην τσεπη του τζιν κτλ...παντως μου φαινεται καλη επιλογη στα 215€!<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Το έχει ο πατέρας μου και δεν υπάρχει πρόβλημα με το χρωμιωμενο πλαστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα