Elena Ioannou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Οτι θελει λεει ο καθενας.. Η βασικη διαφορα ειναι οτι η απλη ψηφοποιη μεχρι 352χ288 ενω η pro μεχρι 720χ576 mpg2..και το video bit ανεβαινη μεχρι τα 9 ξυπνατε προβατακια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Το hardware των 2 καρτών είναι σχεδόν όμοιο (η pro έχει ένα επιπλέον chip για το ράδιο και το στερεοφωνικό ήχο της tv). Το video decoder chip που χρησιμοποιούν όμως είναι το ίδιο. Αν βάλεις το αρχείο vision.dll (από το link στο προηγούμενο post μου) στο φάκελο που έκανες εγκατάσταση την κάρτα, ξεκλειδώνονται όλες οι επιλογές εγγραφής, όποιο μοντέλο κάρτας κι αν έχεις. Μπεεεε :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
songtwo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Megale george.. blepo xeris polla,mipos mporis na mou pis tis chipset exi i apli pctv (agora prosfata) kai giati bgazi minima lathous sto dekocrypt (couldnt write) kai ena paromoio ston allon decoder gia supersport. Euxaristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haros Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Basika egw skeftomai kai gia exwterikh syskeuh pou na paizei xwris na einai anoixto to pc, bebaia thelw na grafei kai oso kalytera ginete apo video... Skeftomai gia kati tetoio... Gnwmes? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1008&Catalog_Id=5&Product_Id=143659&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 songtwo σορυ, αλλά έχω 3-4 χρόνια να ασχοληθώ με προγράμματα για filmnet για το pc (από τότε που ο αδερφός μου έβαλε nova για να βλέπει μπάλα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhtza Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 EXO TIN PINNACLE PRO PCTV einai teleia karta alla pos mporo na do filment?????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.