Makost Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. έχω ένα πρόβλημα με το wordpress. ενώ το έχω στα Ελληνικά, στο χώρισμα των άρθρων μου γράφει "continue reading" ενώ εγώ θέλω να γράφει "διαβάστε περισσότερα", ξέρει κανείς από που αλλάζει ?
migf1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ποιο theme χρησιμοποιείς; Βασικά δεν είναι και πολύ απλό (αν δηλαδή θέλεις να το κάνεις σωστά και δεν έχεις ξανασχοληθεί).
Makost Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Τυχαία έχω βάλει ενα θέμα το Twenty Elevenέχεις να προτείνεις κάποιο εμφανίσιμο θέμα ? Δεν εχω ασχοληθεί ιδιαίτερα,τωρα μαθαίνω. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου
migf1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Για να το κάνεις στα γρήγορα, χακερίστικα (ΔΕΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ), δοκίμασε... να ανοίξεις το αρχείο: wp-content/themes/twentyeleven/content.php και στη γραμμή 41 άλλαξε το... <?php the_content( __( 'Continue reading <span class="meta-nav">→</span>', 'twentyeleven' ) ); ?> σε.. <?php the_content( __( 'Διαβάστε περισσότερα <span class="meta-nav">→</span>', 'twentyeleven' ) ); ?> και σώσε το αρχείο με κωδικοποίηση UTF-8 NO BOM.Εννοείται πως πριν έχεις κρατήσει αντίγραφο της αυθεντικής έκδοσης του αρχείου! Μια λίγο καλύτερη λύση (για το συγκεκριμένο που ρωτάς) είναι να φτιάξεις ένα child-theme, να αντιγράψεις εκεί το content.php και να κάνεις την αλλαγή στο αντίγραφο αυτό. Το πρόβλημα και με αυτό τον τρόπο και με τον προηγούμενο είναι πως η αλλαγή είναι μόνιμη χωρίς να λαμβάνει υπόψη της τις ρυθμίσεις του browser του επισκέπτη. Το καλύτερο από όλα (για το συγκεκριμένο που ρωτάς) και συνιστώμενο από την Wordpress (Automattic) είναι το εξής: 1. κατεβάζεις την πιο πρόσφατη ελληνική μετάφραση του twenty-eleven (δες εδώ: http://svn.automattic.com/wordpress-i18n/el/branches/3.5/messages/twentyeleven/) 2. δημιουργείς έναν φάκελο: wp-content/languages/themes 3. αντιγράφεις τα αρχεία που κατέβασες στο 1, στον φάκελο που δημιούργησες στο 2 και τους αλλάζεις τα ονόματα από el.mo & el.po σε twentyeleven-el.mo & twentyeleven-el.po, αντίστοιχα 4. προαιρετικά, ανοίγεις το twentyeleven-el.po με ένα πρόγραμμα όπως το Poedit και ενημερώνεις με την ελληνική τους μετάφραση τυχόν αγγλικά strings που δεν είναι μεταφρασμένα. Αποθηκεύοντας το αρχείο μέσα από το Poedit, θα ενημερωθεί αυτόματα και το .mo Οπότε πλέον, αν ο επισκέπτης του site σου έχει ρυθμισμένο τον browser του με ελληνικές ρυθμίσεις, θα βλέπει όλα τα μηνύματα του TwentyEleven στα ελληνικά, αλλιώς θα τα βλέπει στα αγγλικά. ΥΓ. Θέματα υπάρχουν άπειρα και τα γούστα είναι υποκειμενικά, οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι.
Makost Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ, έκανα τον πρώτο τρόπο και μου φάνηκε εύκολο
migf1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Παρακαλώ, αν και όπως σου είπα και πριν δεν συνιστάται να το κάνεις έτσι. Εκτός από τους λόγους που ανέφερα παραπάνω, ένας ακόμα είναι πως η αλλαγή αυτή θα χαθεί στην επόμενη ενημέρωση που θα κάνεις στο theme (οπότε θα πρέπει να την ξανά κάνεις). Τουλάχιστον κάνε την με child-theme (να το μάθεις κιόλας, αφού τώρα μαθαίνεις το Wordpress όπως είπες ). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα