veteranos123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Χμμ αν ειναι σχετικα ευκολο τοτε εχω ενα γνωστο που ισως να μπορεσει να το κανει.Εγω απο την αλλη αστο καλυτερα Αν έχεις γνωστό και ξέρει τότε μια χαρά. Συνολικά 6 βίδες βγάζεις. Αν μπορείς να γλιτώσεις τα 20-30€ που ζητάνε γιατί όχι?
stavros88 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ναι ετσι οπως το βλεπω τελικα ακομα και γω μπορω να το κανω αλλα για σιγουρια θα το παω στον γνωστο μου.Μετα να φανταστω θα ειναι σαν να εχω κανει φορματ και θα πρεπει να ξαναπερασω τα windows ετσι?
veteranos123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ναι, θα πρέπει να ξαναπεράσεις τα windows και τα αρχεία σου από την αρχή. Βεβαιώσου ότι έχει δισκάκι με τα windows. τσέκαρε και αυτό το θέμα που λέει διάφορα tips για τους ssd για να έχει καλύτερη απόδοση. 1
stavros88 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Για αλλη μια φορα σε υπερευχαριστω!
veteranos123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Τίποτα. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε και να μας βοηθάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα