Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα το προγραμμα hdd sentinel στο παλιο λαπτοπ μου και ειδα οτι η υγεια του δισκου ειναι στο 32% και γενικα ειναι πλεον πολυ αργος.Τι μπορω να κανω για να τον επαναφερω στο 100%?

Δημοσ.

Κανε καμία εκκαθάριση κ καμία ανασυγκρότησουλα και καλού κακού κανε κ κανα αντίγραφο αυτά που χρειάζεσαι :)

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Εβαλα το προγραμμα hdd sentinel στο παλιο λαπτοπ μου και ειδα οτι η υγεια του δισκου ειναι στο 32% και γενικα ειναι πλεον πολυ αργος.Τι μπορω να κανω για να τον επαναφερω στο 100%?

Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Πάρε άμεσα buck up

Λες να χαλασει εντελως?Αν χαλασει γινεται αντικατασταση?

Μπορεί ναι, μπορεί όχι.

Μπορεί να χάσεις δεδομένα, μπορεί και όχι. Κανένας δεν ξέρει. το ρισκάρεις?  Αν έχεις εγγύηση, λογικά ναι, αν όχι πας για καινούργιο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω εγγυηση ειναι αρκετα παλιο το λαπτοπ και δεν χρησιμοποιω εγω πλεον.Δηλαδη μου λες οτι αν το παω σε ενα τεχνικο δεν μπορει να βαλει αλλο σκληρο δισκο?

Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Πάρε άμεσα buck up

Μπορεί ναι, μπορεί όχι.

Μπορεί να χάσεις δεδομένα, μπορεί και όχι. Κανένας δεν ξέρει. το ρισκάρεις?  Αν έχεις εγγύηση, λογικά ναι, αν όχι πας για καινούργιο.

Δημοσ.

Δεν εχω εγγυηση ειναι αρκετα παλιο το λαπτοπ και δεν χρησιμοποιω εγω πλεον.Δηλαδη μου λες οτι αν το παω σε ενα τεχνικο δεν μπορει να βαλει αλλο σκληρο δισκο?

Όταν είπα "καινούργιο" εννοούσα σκληρό δίσκο. 

Επειδή λες ότι είναι αρκετά παλιό το laptop και σε περίπτωση που έχει σύνδεση ide είναι κάπως δύσκολο να βρεθεί.

Ποιό είναι το laptop που έχεις?

• Like 1
Δημοσ.

Χιλια ευχαριστω!Θα ψαξω να βρω καποιον να το κανει.Μια τελευταια ερωτηση.SSD δισκο παιρνει?Διαβαζω οτι ειναι πολυ πιο γρηγορος απο τους κανονικους

Δημοσ.

Ναι παίρνει ssd και ισχυεί αλλά στο laptop σου δεν θα δουλεύει στις μέγιστες ταχύτητες, όχι όμως ότι δεν θα δεις μεγάλη διαφορά από κάποιο hdd

• Like 1
Δημοσ.

Τπτ. Να ξέρεις όμως ότι όσο πιο πολύ τον γεμίζεις τόσο πιο αργός γίνεται. Βασικά αυτό ισχύει και για τους hdd. Πάντως σίγουρα θα δεις αρκετή διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

δες το παρακάτω video (και βεβαιώσου ότι είναι το ίδιο laptop με το δικό σου) και αν πιάνουν τα χέρια σου και είσαι σίγουρος ότι μπορείς να το κάνεις τότε βάλτον μόνος σου. Από ότι είδα είναι αρκετά εύκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Χμμ αν ειναι σχετικα ευκολο τοτε εχω ενα γνωστο που ισως να μπορεσει να το κανει.Εγω απο την αλλη αστο καλυτερα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...