Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα  παιδιά , 

πλησιάζει ο καιρός για να διαλέξω θέμα πτυχιακής . Σκέφτηκα να ασχοληθώ με την ανάπτυξη μια εφαρμογής Android . Το θέμα είναι ότι δεν έχω κάποια συγκρεκριμένη ιδέα όσον αφορά την εφαρμογή . Σκέφτηκα να κάνω κάτι σαν παιχνίδι ερωτήσεων - πολλαπλής επιλογής - σωστό λάθος . Για ρίξτε καμιά ιδέα που να είναι σχετικά υλοποιήσιμη .

Δημοσ.

Καλησπέρα  παιδιά , 

πλησιάζει ο καιρός για να διαλέξω θέμα πτυχιακής . Σκέφτηκα να ασχοληθώ με την ανάπτυξη μια εφαρμογής Android . Το θέμα είναι ότι δεν έχω κάποια συγκρεκριμένη ιδέα όσον αφορά την εφαρμογή . Σκέφτηκα να κάνω κάτι σαν παιχνίδι ερωτήσεων - πολλαπλής επιλογής - σωστό λάθος . Για ρίξτε καμιά ιδέα που να είναι σχετικά υλοποιήσιμη .

Δεν ξέρω τις δυνατότητες σου, αλλά επίσης σκέψου την υλοποίηση ενός puzzle, ή ενός σταυρόλεξου

Δημοσ.

Να κάνεις εφαρμογή σε κινητό και να το χειρίζεσαι απλά ως έναν Η/Υ με touchpad δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερο νόημα. Φτιάξε κάτι με το οποίο θα εκμεταλλεύεσαι τις location based δυνατότητές του. Να έχεις και έναν Application Server π.χ κάπου με τον οποίο θα επικοινωνεί το κινητό για να πάρει/σώσει δεδομένα κτλ. Να κάνεις χρήση του GPS και να δεις τι θα κάνεις σε περίπτωση που π.χ. δεν πιάνει κτλ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...