lagermon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια! Θελω να ρωτησω την αποψη σας για την ταχυτητα του adsl μου. Ειμαι στην hol σε προγραμμα double play με ονομαστικη ταχυτητα 24mbps. Εδω ομως το router μου φτανει τα 3mbps. Μου ειπαν απο την hol οτι ο μεσος ορος της περιοχης ειναι 5mbps. Ειναι φυσιολογικες τοσο χαμηλες ταχυτητες. Μου φαινετε περιεργο απο τα 24 να φτανει στα 5 και στα 3. Ειναι θεμα της ποιοτητας δικτυου της hol η ετσι συμβαινει με ολες τις εταιριες; Γιατι εγω ειχα ακουσει για τον οτε οτι μεσο ορο απο τα 24 πιανει 10 με 12. Πειτε μου την γνωμη σας. Ευχαριστω!!
makfil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Όσο πιο μακρυά βρίσκεται από το ΑΚ του ΟΤΕ τόσο πέφτει και η ταχύτητα. Ενδεικτικό της απόστασης από το ΑΚ είναι το attenuation στα στατιστικά του router. Για να έχεις τόσο χαμηλή ταχύτητα πρέπει να έχεις attenuation πάνω από 40
lagermon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν κανω λαθος attenuation λεει downstream 540 και upstream 209 δηλαδη σε ολες τις εταιριες αναλογες ταχυτητες θα εχω; υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωσω την ταχυτητα με αλλαγη εξοπλισμου router μπριζας η κατι αλλο;
NikosKallithea Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν κανω λαθος attenuation λεει downstream 540 και upstream 209 δηλαδη σε ολες τις εταιριες αναλογες ταχυτητες θα εχω; υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωσω την ταχυτητα με αλλαγη εξοπλισμου router μπριζας η κατι αλλο; Αν εισαι πράγματι με 54 attenuation τοτε και καλά εισαι, κανονικά δεν έπρεπε να σου δώσουν ίντερνετ ειναι κοροϊδία, εισαι 4 χλμ περίπου μακριά απο τον οτε. Καλα που εισαι σε κανένα βουνο
lagermon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 στα λιοσια μενω ρε παιδια τοσο μακρια ειναι απο το ακ του οτε
makfil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Το attenuation είναι μάλλον 54 και 20.9 αλλά σημασία έχει το πρώτο για την απόσταση. Εάν, όντως, είσαι τόσο μακρυά (αυτό μόνο εσύ μπορείς να το διαπιστώσεις διαπιστώσεις ελέγχοντας χονδρικά την απόσταση σε ευθεία από το ΑΚ του ΟΤΕ, με το Google Earth), δεν έχεις πιθανότητες και δυνατότητες ουσιαστικής βελτίωσης. Η μόνη ελπίδα είναι να επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή σου. Αλήθεια, σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι;
lagermon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 δηλαδη δεν ειναι θεμα εταιριας. Αν αλλαξω εταιρια θα βελτιωθει η ταχυτητα κοντα στο μπουρναζι του περιστεριου ειμαι στα συνορα με το ιλιον οταν λες να επεκταθει το δικτυο του οτε εννοεις τις οπτικες ινες
makfil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ναι, εννοώ το νέο δίκτυο στο οποίο τα ΚΑΦΑΟΥ (KV) συνδέονται με το ΑΚ με οπτική ίνα. οπότε η απόσταση μεριέται από το KV και όχι από το ΑΚ. Φυσικά, δεν θα αλλάξει τίποτε ουσιαστικό αν αλλάξεις πάροχο αφού όλοι οι πάροχοι φτάνουν μέχρι το ΑΚ με οπτική και από εκεί στο χώρο σου με το παλιό χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 δηλαδη δεν ειναι θεμα εταιριας. Αν αλλαξω εταιρια θα βελτιωθει η ταχυτητα κοντα στο μπουρναζι του περιστεριου ειμαι στα συνορα με το ιλιον οταν λες να επεκταθει το δικτυο του οτε εννοεις τις οπτικες ινες Αν αλλάξεις θα ΜΗΔΕΝΙΣΕΙΣ ! !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα