Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά άλλος έχει το 30 άλλος το 40, ανώνυμη εταιρία είναι, δεν λέει κάτι αυτό.

Η wind λογικό είναι να θέλει να αγοράσει για να αποκτήσει τηλεοπτικό περιεχόμενο, όπως έκανε και η vodafone στο εξωτερικό και έδωσε ένα σκασμό λεφτά. Αυτό δεν υποχρεώνει σε αλλαγή καθεστώτος στην forthnet. Απλά δείχνει επενδυτικό ενδιαφέρον. 

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιλέξω να δίνω παραπάνω λεφτά στην wind επειδή έχει κάνει κίνηση για αγορά μετοχών της forthnet.

Εσύ έχεις το συμβόλαιο οπότε αλλάζει το θέμα, αλλά μετά την λήξη αν είναι ακόμα οικονομικότερη η forthnet προφανώς η σωστή επιλογή θα είναι η αλλαγή παρόχου.

Δημοσ.

Διάβασε λίγο το θέμα μου " ο γολγοθας μου με την forth net" καμια 20 θέματα πιο κατω και θα καταλάβεις γιατι σου προτείνω να μείνεις wind .

Sent from my iPhone using Insomnia

Όλοι έχουμε τον γολγοθά μας στη Forthnet. Ξεχασμένες χρεώσεις που λαμβάνουμε δυο χρόνια μετά, μέτρια εξυπηρέτηση και οι αποσυνδέσεις... κοινός τόπος. Wind και πάλι Wind

Εγω ξερω τι τράβηξα με την Forthnet! Μακρυά! Απο εξυπηρέτηση χάλια και πλέον με 7000κβπς απο 16000κβπς!Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Όλοι έχουμε τον γολγοθά μας στη Forthnet. Ξεχασμένες χρεώσεις που λαμβάνουμε δυο χρόνια μετά, μέτρια εξυπηρέτηση και οι αποσυνδέσεις... κοινός τόπος. Wind και πάλι Wind

και για 200 ευρώ που χρώσταγε κάποιος του πήρανε το σπίτι οι της wind ....μηδέν ανθρωπιά  . όσο για το δίκτυο και την εξυπηρέτηση πελατών της wind είναι ότι χειρότερο . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...