Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με το συνδυαστικό της forthnet έχεις και το start pack της nova μιας και που πλέον στα ελεύθερα κανάλια δεν έχει και τίποτα καλό να δεις . έχει χαλάσει πολύ το πρόγραμμα στα ελεύθερα κανάλια

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλοι τρελλαίνονται με τα ντοκυμαντέρ, που έχει μπόλικα η Νόβα στο strat pack, και άλλοι πιστεύουν ότι το πακέτο αυτό "δεν έχει και τίποτε καλό".

Γούστα είναι αυτά και αυτό είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός (ακριβώς) είναι κι ο λόγος που θέλω να το βάλω.
Animal Planet, Discovery Channel, National Geographic, History κλπ

Τα Nova Cinema (που έτσι κι αλλιώς δε συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο) μου είναι αδιάφορα, επειδή αν θέλω να δω μια ταινία, γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά πως υπάρχει και πιο σύντομος τρόπος.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι το έχεις βασανίσει πάρα πολύ.

Έβαλες την ερώτηση (εγώ δεν θα το έκανα, όπως και δεν το έκανα όταν βγήκε η προσφορά τον ΙΟΥΝ και την πήρα αμέσως), πήρες αναμενόμενες αντικρουόμενες απόψεις, γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι θέλεις το start pack της Νόβα, αλλά ....

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι το έχεις βασανίσει πάρα πολύ.

Έβαλες την ερώτηση (εγώ δεν θα το έκανα, όπως και δεν το έκανα όταν βγήκε η προσφορά τον ΙΟΥΝ και την πήρα αμέσως), πήρες αναμενόμενες αντικρουόμενες απόψεις, γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι θέλεις το start pack της Νόβα, αλλά ....

Λογικά ψάχνεται και καλά κάνει . Και από ότι βλέπω το start pack της Nova τον βολευεί πάρα πολύ και σε τιμή και σε περιεχόμενο .

• Like 1
Δημοσ.

Σαφώς και το ψάχνω makfil. Όταν είσαι χρόνια σε μια εταιρία χωρίς πρόβλημα και ξαφνικά αλλάζεις σε μια άλλη, επειδή σου προσφέρει κάτι άλλο που δεν έχει σχέση με τηλεφωνία & internet, δε θέλεις ύστερα να χτυπάς το κεφάλι σου!

Δημοσ.

Για τη ποιότητα όπως είπα δε μπορώ να κρίνω, δεν είχα ποτέ Forthnet.

Συνήθως οι περισσότεροι εδώ μέσα κρίνουν από τη φήμη που έχει μια εταιρία, κι όχι από προσωπική εμπειρία... μέγα-λάθος κατά την άποψη μου!

Κι ό,τι αφορά την ενοποίηση, όπως πολύ σωστά γράφει ο Poulinos, "Το σε λίγο μπορεί να είναι και σε 2 χρόνια"!

Βέβαια διάβασα κι αυτό σήμερα.

απλα απο προσωπικη εμπειρια θα ακουσεις απο τα καλυτερα μεχρι τα χειροτερα.θα ακουσεις ατομα να σου λενε dc's καθε μια ωρα και θα ακουσεις αλλα ατομα να σου λενε uptime 30 ημερες.τωρα για την εξαγορα κανεις δεν ξερει τι θα γινει και τι μπορει να γινει ανα πασα στιγμη.και σε ενα χρονο να γινει και σε μισο χρονο να γινει ανα πασα στιγμη μπορεις να αλλαξεις εταιρεια.

Σαφώς και το ψάχνω makfil. Όταν είσαι χρόνια σε μια εταιρία χωρίς πρόβλημα και ξαφνικά αλλάζεις σε μια άλλη, επειδή σου προσφέρει κάτι άλλο που δεν έχει σχέση με τηλεφωνία & internet, δε θέλεις ύστερα να χτυπάς το κεφάλι σου!

θεωρητικα παντα οταναλλαζεις εταιρεια παιρνεις τον ιδιο χαλκο οποτε ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ θα πρεπει να εχεις την ιδια συμπεριφορα .απλα γενικα καλο ειναι να εχουμε και ενα καλο ρουτερακι και οχι τα δωρεαν που δινουν οι περισσοτερες και ειναι λιγο μαυρα χαλια.

Δημοσ.

1. Στον ίδιο χαλκό θα έχεις καλύτερη ταχύτητα λόγω snr

2. Στα ίδια λεφτά θα έχεις και τηλεόραση και θα γλυτώσεις από την σαβούρα της με δορυφορικής ελεύθερης.

Για μένα δεν υπάρχει δίλημμα.

Δημοσ.

Υπάρχει όμως για τη Wind... σήμερα μ'ενημερώσανε ότι με δεσμεύει η ανανέωση συμβολαίου που έκανα τον Ιούνιο, μ'αποτέλεσμα αν πάω να το σπάσω, να μου ζητήσουν πίσω την έκπτωση που μου προσφέρουνε σε όλους τους μηνιαίους λογαριασμούς από τότε μέχρι σήμερα.
Άρα υπομονή ως το καλοκαίρι (κι αν υφίσταται ακόμη αυτό το πάντρεμα)!

Δημοσ.

Υπάρχει όμως για τη Wind... σήμερα μ'ενημερώσανε ότι με δεσμεύει η ανανέωση συμβολαίου που έκανα τον Ιούνιο, μ'αποτέλεσμα αν πάω να το σπάσω, να μου ζητήσουν πίσω την έκπτωση που μου προσφέρουνε σε όλους τους μηνιαίους λογαριασμούς από τότε μέχρι σήμερα.

Άρα υπομονή ως το καλοκαίρι (κι αν υφίσταται ακόμη αυτό το πάντρεμα)!

Δες μήπως μπορείς να φύγεις νωρίτερα απο τη wind . αν μείνεις π.χ. 9 μήνες ίσως να μπορείς να φύγεις και χωρίς πέναλντυ ή να πληρώσεις ελάχιστα . Εξαρτάται πάντα τι συμβόλαιο είχες υπογράψει

Δημοσ.

καλα το σε λιγο μπορει να ειναι και σε 2 χρονια.

Εγινε ηδη. Αυτη τη στιγμη εχει το 33% της forthnet, ουσιαστικα ειναι wind τωρα πια.....

Δημοσ.

Προς το παρόν τελικά μένω Wind.

Μου ζητάει κοντά στα 100€ η Wind για απόσβεση επιδότησης (έκπτωσης) από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια θα μου'ρθει κι ο τελευταίος λογαριασμός κοντά στο 40άρι για να μηδενιστεί, επειδή η διακοπή θα γίνει εντός του τρέχοντος μήνα (ευχαριστώ θα πω αν είναι μόνο 40€)!

Πρώτο σύνολο: 140€

Η Fofthnet ζητάει 49,90€ για τον αποκωδικοποιητή + (σαφώς) το πρώτο πάγιο που θα έρθει άμεσα

Δεύτερο σύνολο: 90€

140€ στη Wind δε χαρίζω, πόσο μάλλον πριν τις γιορτές
και σύνολο 230€ minimum δε σκοπεύω να δώσω, επειδή αναρωτιέμαι κι εγώ τι πρέπει να πρωτοπληρώσω σε άλλους λογαριασμούς.

Κι αν το σκεφτούμε λογικά... Να πληρώσω τόσα λεφτά, για να φύγω από μία εταιρία σε μια άλλη,
ενώ αυτή που αφήνω είναι πλέον κύριος μέτοχος αυτής που θα πάω?

Κι επειδή κοιτάζω το σύνολο των χρημάτων που θα μου φύγει, κι όχι τι ζητάει ο κάθε πάροχος ξεχωριστά
(διότι δεν έχω ξεχωριστές τσέπες):
230€ σύνολο, για να έχω το Nova Start Pack που είναι 20,56€ το μήνα?
Είναι σαν να πληρώνω 11 μήνες συνδρομή στη Nova!

No way!

Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

καλά κάνεις .Σίγα μη χαρίσεις τα λεφτά σου στη wind . οι εποχές είναι δύσκολες και πρέπει όπως να τα κοιτάμε όλα συνολικά και να κάνουμε σωστές και οικονομικές επιλογές . όταν φύγεις απο wind χωρίς πέναλτυ επίλεγεις και το πακέτο της Nova που σε συμφέρει και σε βολεύει 

• Like 1
Δημοσ.

Διάβασε λίγο το θέμα μου " ο γολγοθας μου με την forth net" καμια 20 θέματα πιο κατω και θα καταλάβεις γιατι σου προτείνω να μείνεις wind .

Sent from my iPhone using Insomnia

Όλοι έχουμε τον γολγοθά μας στη Forthnet. Ξεχασμένες χρεώσεις που λαμβάνουμε δυο χρόνια μετά, μέτρια εξυπηρέτηση και οι αποσυνδέσεις... κοινός τόπος. Wind και πάλι Wind

Δημοσ.

Παιδιά εδώ στο forum έχει thread που αφορά την εξαγορά του 32,3% της forthnet από τη Wind.

Καλά έκανες και παρέμεινες στην εταιρεία ntg1980, ούτως ή άλλως το ίδιο είναι τελικά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...