Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι συνδρομητής εδώ και χρόνια στη Wind χωρίς προβλήματα,
αλλά με δελεάζει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ το Forthnet 3Play.

H Wind μου δίνει με 32€ το μήνα (συμπ. ΦΠΑ):

• Απεριόριστες αστικές + υπεραστικές κλήσεις προς σταθερά
  • Απεριόριστες διεθνείς κλήσεις προς σταθερά σε 50 χώρες
  • Μία ώρα δωρεάν κλήσεις προς όλα τα εγχώρια δίκτυα κινητής (αδιάφορο, έχω κινητό)
  • Internet έως 24mbps

Η τιμή ήταν 42€, αλλά λόγω ότι είμαι παλιός συνδρομητής μου κάνανε 10€ έκπτωση

Η Forthnet μου δίνει με 36,90€ το μήνα:​

• ​Απεριόριστες αστικές + υπεραστικές κλήσεις προς σταθερά
  • Απεριόριστες διεθνείς κλήσεις προς σταθερά σε 50 χώρες
  • Κλήσεις προς όλα τα εγχώρια δίκτυα κινητής με αστική χρέωση (αδιάφορο, έχω κινητό)
  • Internet έως 24mbps
  • Nova Start Pack

Η τιμή των 36,90€ αντί 29.90€ το μήνα, προκύπτει από την υπηρεσία διεθνών κλήσεων που θα προσθέσω επιπλέον

Αν βάλω Forthnet, θα'ναι καθαρά και μόνο λόγω της Nova,
επειδή μου αρέσουν και παρακολουθώ κανάλια όπως το Animal Planet, Discovery κλπ,
κι όχι Nova Cinema που έτσι κι αλλιώς δε συμπεριλαμβάνεται στη παραπάνω τιμή.

Έχω όμως κάποιες απορίες και θέλω να μου πείτε την άποψη σας (τουλάχιστον όσοι έχετε Forthnet),
επειδή αν ρωτήσω την ίδια την εταιρία, σαφώς και θα μου τα παρουσιάσει όλα super:

1. ​Η τιμή της Forthnet είναι με ή χωρίς ΦΠΑ? 
  2. Η τιμή αυτή είναι μόνιμη ή μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα ανεβαίνει?
  3. ​(Το κυριότερο) !! Mε την Wind δεν έχω προβλήματα ούτε στο σταθερό, ούτε στο Internet, ούτε στους λογαριασμούς. Η Forthnet έχει προβλήματα ή όχι? Δεν είχα ποτέ Forthnet και δε μπορώ να συγκρίνω.

Με λίγα λόγια δε θέλω λόγω της Nova να έχω συχνές αποσυνδέσεις στο Internet, χαμηλή ταχύτητα ή νεκρό σταθερό, διότι με τη Wind αυτά δε τα'χω. 24άρι Internet (just) έτσι κι αλλιώς δε μου δίνει καμία απ'τις δυο. Όπως επίσης δε θέλω να μου'ρχεται μηνιαίος λογαριασμός πάνω από 40€ το μήνα, επειδή θα προσθέσουν ΦΠΑ ή τέλη που ενδεχομένως να μη φαίνονται στην ιστοσελίδα τους.

Δημοσ.

1. Οι τιμές όλων των παρόχων συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

2. Οι τιμές των πακέτων αυτών αναπροσαρμόζονται μετά τον 1 χρόνο ενώ οι τιμές των προσφορών ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ είναι σταθερές. Μία από αυτές είναι και η πρόσφατη Χριστουγεννιάτική.

3. Είμαι στη Forthnet πολλά χρόνια και όποτε παρουσιάστηκαν προβλήματα λογαριασμού λύθηκαν γρήγορα. Στα 3play προγράμματα έχουν παρουσιαστεί μερικά προβλήματα, όπως στην πρόσφατη αλλαγή που έκανα τον ΙΟΥΝ σε μια από τις 3 γραμμές που έχω, αλλά και αυτά λύθηκαν. Η Forthnet έχει το πλεονέκτημα του snr 6 που ορίζει και η ταχύτητα βγαίνει μεγαλύτερη.

Αντίθετα μ' εσένα, εγώ θέλω να αλλάξω μία γραμμή από Forthnet σε Wind επειδή θέλω να βάλω vdsl από KV, και η Forthnet αρνείται πεισματικά να προσαρμοστεί με το τιμολόγιο του ΟΤΕ ενώ η Wind δίνει. Πρόσφατα, μάλιστα κατέβασε κι άλλο το τμιλόγιό της και δίνει στα 35 ευρώ vdsl 50, με απεριόριστα σε σταθερά, 300' σε κινητά και έκπτωση αν έχεις κινητό σε πρόγραμμα πάνω από 50 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτό είναι το θέμα μου... ότι δε θέλω να φύγω απ'τη Wind,
αλλά με τόσο μικρή διαφορά τιμής να έχεις (σχεδόν) τα ίδια + Nova... (!!)

Πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω.

Δημοσ.

Τον ΙΟΥΝ άλλαξα και εγώ τη μια γραμμή που είχα σε 2play eco με 25 ευρώ σε 3play με 29,90 γιατί αφενός έχω 720' σε κινητά αντί των 30' με το προηγούμενο πακέτο και επί πλέον έχω Νόβα έστω και με start pack. Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται.

Η φετινή Χριστουγεννιάτικη προσφορά δεν είναι τόσο δυνατή όσο η περυσινή και η καλοκαιρινή αλλά για κάποιον που θέλει Νόβα είναι καλή, ανα σκεφτείς ότι έχεις τα #1 από αθλητικά και κινηματογράφο με 15,90*10 τον πρώτο χρόνο, πλέον των 29,90 και από τον επόμενο 45,80 για πάντα,

Δημοσ.

Έκανα αίτηση τελικά, κι ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει. Αν η Wind προκειμένου να με κρατήσει, μειώσει κι άλλο το πάγιο (που δε το πιστεύω), τότε θα μείνω σ'αυτήν. Αν όμως παραμείνει στα 32€, για 5€ επιπλέον + Nova (δυστυχώς) με διώχνει. Ελπίζω ύστερα μόνο να μη χτυπάω το κεφάλι μου για 12 μήνες, ώσπου να λήξει το συμβόλαιο της Forthnet!

Δεν επέλεξα τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά, επειδή "ναι μεν προσφορά, αλλά..." με παραπάνω πάγιο μετά τους 2 πρώτους μήνες. Ξεφεύγεις απ'το 40άρι, εκτός κι αν κάνεις downgrade στη Nova για τα επιπλέον κανάλια που σου δίνουν. Άρα αποφεύγω τον πονοκέφαλο.

Αριθμός βρόγχου:
Στον λογαριασμό μου πάνω συνεχίζει κι αναγράφεται λάθος αριθμός, παρόλο που τους έχω ενημερώσει (είναι κάτι που δε τους αρέσει/βολεύει να διορθώσουν). Έλα όμως που η Forthnet για να πάρει τη γραμμή, χρειάζεται τον σωστό αριθμό σε "έντυπη μορφή" (τουλάχιστον έτσι μου είπαν απ'το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών). Τι κάνω?

Δημοσ.

Έκανα αίτηση τελικά, κι ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει. Αν η Wind προκειμένου να με κρατήσει, μειώσει κι άλλο το πάγιο (που δε το πιστεύω), τότε θα μείνω σ'αυτήν. Αν όμως παραμείνει στα 32€, για 5€ επιπλέον + Nova (δυστυχώς) με διώχνει. Ελπίζω ύστερα μόνο να μη χτυπάω το κεφάλι μου για 12 μήνες, ώσπου να λήξει το συμβόλαιο της Forthnet!

Δεν επέλεξα τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά, επειδή "ναι μεν προσφορά, αλλά..." με παραπάνω πάγιο μετά τους 2 πρώτους μήνες. Ξεφεύγεις απ'το 40άρι, εκτός κι αν κάνεις downgrade στη Nova για τα επιπλέον κανάλια που σου δίνουν. Άρα αποφεύγω τον πονοκέφαλο.

Αριθμός βρόγχου:

Στον λογαριασμό μου πάνω συνεχίζει κι αναγράφεται λάθος αριθμός, παρόλο που τους έχω ενημερώσει (είναι κάτι που δε τους αρέσει/βολεύει να διορθώσουν). Έλα όμως που η Forthnet για να πάρει τη γραμμή, χρειάζεται τον σωστό αριθμό σε "έντυπη μορφή" (τουλάχιστον έτσι μου είπαν απ'το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών). Τι κάνω?

πρεπει να μαθεις τον σωστο αριθμο βρογχου.

β.οπως σου ειπαν θα κερδισεις λιγο σε ταχυτητα με το 6 margin.σε σταθεροτητα εφοσον επαιζες πριν οκ λογκα θα εισαι οκ και τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

H διαφορά είναι ελάχιστη . Με  forthnet θα μπορείς να έχεις και τα κανάλια που θες και καποιά στιγμή αν θες να βάλεις αθλητικά ή cinema το κάνεις .επίσης η forthnet - nova έχει και μια χριστουγεννιάτικη προσφορά αν θες να βλέπεις και ταινίες και αθλητικά .

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτό είναι το θέμα μου... ότι δε θέλω να φύγω απ'τη Wind,

αλλά με τόσο μικρή διαφορά τιμής να έχεις (σχεδόν) τα ίδια + Nova... (!!)

Πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω.

Σε λίγο που η Wind θα εξαγοράσει πλήρως τη Forthnet δε θα έχεις κανένα δίλημμα. Προσωπικά θα σου πρότεινα να παραμείνεις Wind και λόγω καλύτερων χρεώσεων αλλά και λόγω -κυρίως αυτό- αξιοπιστίας.

Δημοσ.

Σε λίγο που η Wind θα εξαγοράσει πλήρως τη Forthnet δε θα έχεις κανένα δίλημμα. Προσωπικά θα σου πρότεινα να παραμείνεις Wind και λόγω καλύτερων χρεώσεων αλλά και λόγω -κυρίως αυτό- αξιοπιστίας.

καλα το σε λιγο μπορει να ειναι και σε 2 χρονια.

• Like 2
Δημοσ.

Διάβασε λίγο το θέμα μου " ο γολγοθας μου με την forth net" καμια 20 θέματα πιο κατω και θα καταλάβεις γιατι σου προτείνω να μείνεις wind .

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

H Wind σε συμφέρει ΜΟΝΟ αν τη βάλεις σκέτη, επειδή online με 25€ το μήνα σου δίνει δωρεάν 300' προς όλα τα Ελληνικά δίκτυα κινητής το μήνα, αντί να χρεώνεσαι κατευθείαν αστική χρέωση όπως στη Forthnet (στην ίδια τιμή).

ΟΜΩΣ!!

Αυτό ισχύει για τους νέους συνδρομητές. Εγώ έχω ήδη Wind! ;-)

Συνδυασμός Wind Double Play + Nova Start Pack δεν υφίσταται,

άρα εμένα μου βγαίνει 32€ (που πληρώνω τώρα στη Wind) + 20,56€ (αν βάλω Nova) = 52,56€ το μήνα.

Αν όμως βάλω Forthnet + Nova Start Pack (δηλ Nova 3play) η χρέωση είναι 29,90€ και για τα δύο,

κι επειδή θα προσθέσω και τα απεριόριστα προς διεθνή σταθερά, ανεβαίνει στα 36€ (και πάλι φθηνότερα μου έρχεται).

Με λίγα λόγια έχω με +5€ το μήνα από τα 32€ που πληρώνω έτσι κι αλλιώς τώρα, μαζί και Nova!

Για τη ποιότητα όπως είπα δε μπορώ να κρίνω, δεν είχα ποτέ Forthnet.

Συνήθως οι περισσότεροι εδώ μέσα κρίνουν από τη φήμη που έχει μια εταιρία, κι όχι από προσωπική εμπειρία... μέγα-λάθος κατά την άποψη μου!

Κι ό,τι αφορά την ενοποίηση, όπως πολύ σωστά γράφει ο Poulinos, "Το σε λίγο μπορεί να είναι και σε 2 χρόνια"!

Βέβαια διάβασα κι αυτό σήμερα.

Διάβασε λίγο το θέμα μου " ο γολγοθας μου με την forth net" καμια 20 θέματα πιο κατω και θα καταλάβεις γιατι σου προτείνω να μείνεις wind .

Sent from my iPhone using Insomnia

Είναι το topic που με έβαλε σε σκέψεις και όταν έρθει το συμβόλαιο τη Τετάρτη,

θα το σκεφτώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αν τελικά το υπογράψω! ;-)

Δημοσ.

Πάντα υπάρχουν μερικοί δυσαρεστημένοι, για καποια αιτία, από όλους τους παρόχους.

Τα συγκεκριμένα περιστατικά, όμως, δεν μπορεί να αποτελούν αιτία γενικού χαρακτηρισμού κάθε παρόχου.

Δημοσ.

καλύτερων χρεώσεών και αξιοπιστία η wind??? :X . .Απο όσο ξέρω τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς της έχει η forthnet  mw 0,0299 ανα λεπτό για σταθερά και κινητά και η wind έχει 

Αστικά 0,0308 €/λεπτό Υπεραστικά 0,0542 €/λεπτό Προς κινητά 0,1710 €/λεπτό . 

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω Wind εδώ και χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.
Aν είχα πρόβλημα, δε θα άνοιγα το συγκεκριμένο topic, θα'φευγα κατευθείαν στη Forthnet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...