SPANK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Έλεος μωρε τι smartphone τυφλοί ειμαστε δηλαδή ?
hatzakisx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Τι να πω ρε παιδια εγω θα προτιμούσα να εβγαιναν σε μέγεθος galaxy s2 αλλα με αυτά τα χαρακτηριστικα αλλα μαλλον ξεχάστηκε αυτό το μέγεθος... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μπορείς ν βαλεις πενάκι απλα δεν βγαινει με την συσκευή. Και όπως είπαμε, υπάρχουν πολλές κατηγορίες απο 4ιντσων έως αυτες τις ίντσες, δε μπορείς να κρίνεις κάθε εταιρεία τι βγάζει πως το βγαζει, εξάλλου για αυτο λέγεται ultra. Για χρηστές που δ θέλουν ούτε tablet ούτε smartphone θέλουν κάτι ενδιάμεσο, εξάλλου αυτο λέει και το βιντεο, απλα αν δεν έιναι στα μέτρα σου, δεν χρειαζετε να τ σχολιάσεις αρνητικα όπως κάνει ο κλασσικός ελληνας, πανε πάρε κάτι στα μέτρα σου. Ο κλασικός Έλληνας (με την κακή έννοια... όπως το παρουσιάζεις) είναι αυτός που κατηγορεί όλους τους άλλους που ΔΕΝ συμφωνούν με την άποψη του. θα πρέπει να ξέρεις ότι όταν σε ενα τεχνολογικό φόρουμ γράφουμε την ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ,... γράφουμε την άποψη μας... τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο, λογικό είναι λοιπόν να έχει ο καθένας διαφορετική άποψη, άλλος δίκαια και άλλος τραβηγμένα... δεν παύει όμως να είναι η άποψη του καθένα. μπορείς να εχεις λοιπόν όποια άποψη θέλεις, δεν μπορείς όμως να κρίνεις την δική μου όπως δεν θέλω να κρίνω την δική σου, ΑΠΛΑ. όσο για το ταμπλετοφωνο, είναι κάτι που αφορά λίγους, όπως έγραψε και φίλος, γκατζετακιδες ή κάποιους που θέλουν να έχουν έναν συνδυασμό ...δλδ 2 σε ένα, άποψη μου πάντως , ούτε για τηλεφωνώ (σμαρτφον) κάνει, είναι μεγάλο, ούτε για ταμπλετ... είναι μικρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 τι ειν'αυτό ρε παιδιά! παντόφλα κανονική! δεν τη χωράει το χέρι καλά καλά!!
athankar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μετά πό μερικές γενιές, θα έχει επέλθει τροποποίηση του είδους και το τηλεφωνάκι θα χωράει μια χαρά στην παλάμη σύμφωνα με τη Δαρβινική θεωρία. Πχ γιατί οι γορίλες έχουν πλατιά μύτη? Γιατί έχουν χοντρά δάχτυλα... 2
BILL5 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 μια χαρα ειναι το xperia z που εχω απο τα 3,7 ιντων περασα στο 5 πολυ καλο κινητο τελειο
jjrmourkas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Το τηλέφωνο αυτό είναι έρωτας. Οποίοι το έχουν ξέρουν. Οθόνη, ανάλυση, μπαταρία, ταχύτητα, οθόνη που γράφεις με μολύβι, αδιάβροχο, ποιότητα κατασκευής και πολλά άλλα δεν τα βρίσκεις αυτήν τη στιγμή σε κανένα τηλέφωνο. Το μέγεθος του είναι ιδιαίτερο και θέλει ιδιαίτερο χειρισμό ναι αλλά όποιον δεν τον βολεύει... Ξέρετε. Δεν το χαρίζουν το κινητό πρέπει να το δεις αν σε βολεύει και μετά τα σκας να το πάρεις. Το μόνο αρνητικό, δε μπορείς να κρατήσεις κινητό άλλο για πάνω από ένα λεπτό. Πονοκέφαλος και κλειστοφοβία. 2
sakinor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 στερεψαν απο ιδεες μου φαινεται ολες η εταιριες και συναγωνιζονται ποιος την εχει πιο μεγαλη εχμ.. την οθονη φυσικα
dimopou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 μου αρέσει που είναι αδιάβροχο και η σκόνη δεν περνάει μεσά . Η οθόνη οθόνη 6,4” TRILUMINOS με τεχνολογία X-Reality για κινητά έχει πλούσια, φυσικά χρώματα και καθαρές και ζωντανές εικόνες . οι εφαρμογές πάνε πολύ γρήγορα με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdrago 800 που είναι τετραπύρηνος επεξεργαστής και δεν εξαντλεί την μπαταρία και είναι βολικό παρά πολύ και για τη δουλειά και για προσωπική χρήση . τα έχει όλα το ultra z 1
Hopi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 είναι καθαρά ένα μικρό tablet με δυνατότητα κλήσεων και ως τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται. Το έχω δει είναι ωραίο μηχανηματάκι Το χρησιμοποιώ σχεδόν εδώ και ένα μήνα και το θεωρώ το καλύτερο phablet που διατίθεται αυτή τη στιγμή. Φανταστική οθόνη, αψεγάδιαστο σήμα και ποιότητα αναφοράς, ιδίως αν το συγκρίνεις με ανταγωνισμό (το Note 3 με τα γελοία πλαστικά και το One max που αφαιρείται το καπάκι...).
iliasmach Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Πολύ καλή συσκευή για κάποιον που τον βολεύει το μέγεθος της.
dali13gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 μου αρέσει που είναι αδιάβροχο και η σκόνη δεν περνάει μεσά . Η οθόνη οθόνη 6,4” TRILUMINOS με τεχνολογία X-Reality για κινητά έχει πλούσια, φυσικά χρώματα και καθαρές και ζωντανές εικόνες . οι εφαρμογές πάνε πολύ γρήγορα με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdrago 800 που είναι τετραπύρηνος επεξεργαστής και δεν εξαντλεί την μπαταρία και είναι βολικό παρά πολύ και για τη δουλειά και για προσωπική χρήση . τα έχει όλα το ultra z Εκτός από flash
atheatos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Το τηλέφωνο αυτό είναι έρωτας. Οποίοι το έχουν ξέρουν. Οθόνη, ανάλυση, μπαταρία, ταχύτητα, οθόνη που γράφεις με μολύβι, αδιάβροχο, ποιότητα κατασκευής και πολλά άλλα δεν τα βρίσκεις αυτήν τη στιγμή σε κανένα τηλέφωνο. Το μέγεθος του είναι ιδιαίτερο και θέλει ιδιαίτερο χειρισμό ναι αλλά όποιον δεν τον βολεύει... Ξέρετε. Δεν το χαρίζουν το κινητό πρέπει να το δεις αν σε βολεύει και μετά τα σκας να το πάρεις. Το μόνο αρνητικό, δε μπορείς να κρατήσεις κινητό άλλο για πάνω από ένα λεπτό. Πονοκέφαλος και κλειστοφοβία. Και εγώ το ίδιο παθαίνω απο τότε που πήρα iPad (1). Ακόμα και το iPad Mini μου φαίνεται μικρό....
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 μια χαρα ειναι το xperia z που εχω απο τα 3,7 ιντων περασα στο 5 πολυ καλο κινητο τελειο μα δεν μιλάει ΚΑΝΕΙΣ για το Ζ, άλλο το ένα και άλλο το Ζ ULTRA.... τι μπερδεύεις την συζήτηση...
Ntinaras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Έλεος μωρε τι smartphone τυφλοί ειμαστε δηλαδή ? δεν εχουν ολοι το ιδιο μεγεθος χεριου και αντιχειρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα