yannis27gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχει προγραμμα που να του βαζω τραγουδι, να βγαζει σε καναλια τα διαφορα μουσικα οργανα και να μπορω να απομονωσω καποια απ' αυτα; Στην ουσια θελω να βγαζω την κιθαρα απο καποια τραγουδια για να την παιζω εγω. Μεχρι τωρα το κανω με τον κλασσικο τροπο, δηλαδη παιζει το τραγουδι κι εγω παιζω απο "πανω" του, αναρωτιεμαι αν μπορει να γινει καλυτερα, με το να φευγει εντελως η κιθαρα για να ακουγεται μονο η δικια μου.
Zapee995 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχουν καποια αλλα δεν θα εχεις με τη καμια καλο αποτελεσμα..Στην ουσια αφου το τραγουδι ειναι mixαρισμενο σε ενα track δε γινεται το προγραμμα να καταλαβει ποια ειναι η κιθαρα και πιο το μπασο..Οποτε για να δουλεψει αρχιζει και κοβει συχνοτητες οι οποιες ειναι λιγο πουλ κοινες αλλα σου χαλαει και το υπολοιπο κομματι...Για backing tracks εχεις ψαξει??
yannis27gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Τι ειναι αυτα; ΟΚ, τα είδα στο γουγλη. Θενξ, δεν ειναι ακριβως αυτο που εψαχνα γιατι περιοριζει τα τραγουδια που μπορω να δουλεψω αλλα θα κανει δουλεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα