tekas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Γειά σε όλο το forum. Όπως γράφω και στον τίτλο θέλω μία βιντεοκάμερα εώς 1500 ευρώ, η χρήση της θα είναι για βίντεοκλίπ (οπότε το μεγαλύτερο ποσοστό χρήσης της θα είναι σε εξωτερικούς χώρους, ποιό πολύ σε τοπία, βουνά κ.λ.π.)Εάν είναι δυνατόν μέσα σε αυτά τα λευτά θέλω και έναν φακό.Είδα και αυτή εδώ http://www.skroutz.gr/s/2054531/Canon-EOS-650D-Body.html αλλά δεν ξέρω ποιός φακός μου κάνει.Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tekas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Κανένας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mac_mac Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Τι ακριβώς ψάχνεις ; Βιντεοκάμερα η dslr που θα τραβάς και βίντεο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tekas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Έχεις δίκαιο δεν εξήγησα ακριβώς αυτό που θέλω, βασικά θέλω να τραβάω βίντεο απλά δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη λύση σε αυτά τα λευτά.Ενημερωτικά το ποσό αυτό δεν αφορά βάσεις, μνήμες κ.λ.π. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Koίτα για κάτι σαν την Βlack Magic Pocket Cinema + συν έναν καλό Canon L φακό Ίσως να σε ενδιαφέρει ενα τέτοιο setup αντί για Camcorder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tekas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Σας υπερευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Κάτι ακόμα η Panasonic AG-AC8 είναι καλή ή θα ήταν καλύτερη λύση του σώματος με φακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει καλύτερη λύση άμα δεν ξέρεις τι ακριβώς θες να κάνεις. Το camcorder ειναι η πιο ευκολη λύση αλλα δεν θα σου δώσει το βάθος πεδίου και τις δυνατότητες της DSLR Η Dslr πάλι προυποθέτει να ψαχτείς αρκετά και να μάθεις πολλά για να πάρεις τα μέγιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tekas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Θα το ψάξω καλύτερα και θα δώ και δείγματα απο διάφορες λύσεις να δω που θα καταλήξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα