Chrisfiremac Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Γεια σε ολους, Ενδιαφερομαι να αγορασω εναν υπολοφιστη και κλεινω σε iMac η macbook . Θα ήθελα να μου πειτε ποιο απο αυτα τα δύο είναι καλυτερο για μενα . Ειμαι μαθητης στο μουσικο σχολειο και με ενδιαφερει η μουσικη ασχολουμε ελαχιστα με τον προγγραματισμο και κανω video editing . Μιλαμε για τα πιο καινουργια μοντέλα με haswell επεξεργαστες Φιλικα
parasaser Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 από χαρακτηριστικά σαφώς και τα imac είναι πιο καλά. αυτό δεν σημαίνει ότι τα macbook pro δεν σου κάνουν. εγώ θα έπαιρνα ένα mbp και θα ήμουν και άπλας λόγο φορητότητας. πόσα χρήματα περίπου διαθέτης?
NitromanseR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Και τα 2 είναι πολύ καλά μηχανήματα. Εξαρτάται ξεκάθαρα τι θες.Αν θες απόλυτη φορητότητα τότε πας σε MacBook Air, αλλιώς πας σε MacBook Pro που έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και τέλεια οθόνη. Αν δε σε ενδιαφέρει η φορητότητα τότε πας σε iMac ο οποίος είναι σαφώς ανώτερος σε τεχνηκά χαρακτηριστικά. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2013 από NitromanseR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα