DimitrisPas13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα παιδιά...ο πατέρας μου έχει έναν σχετικά παλιό υπολογιστή και έχει ως λειτουργικό τα windows 7 (x32),τώρα τελευταία άρχισε να κολλάει...μπορείτε να μου πείτε τι λογισμικό μπορώ να βάλω για να αρχίσει να "πετάει" ο υπολογιστής;;;....τα "στοιχεία" του είναιCPU:AMD Athlon 64 X2 5200+Catches: L1 D-Catche 64 KBytes X2 L1 I-Catche 64 KBytes X2 L2 Catche 1024 KBytes X2Mainboard: Nvidia nForce 720aMemory: DDr2 2GBytesGraphics: Nvidia Geforce 8500 GT
vaiosgtr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 βαλε linux ! ειδικα εαν δεν χρειαζεται καποιο ειδικο προγραμμα που βγαινει μονο για τα windows το linux ειναι η καλυτερη λυση. οσο για την διανομη. εγω προσφατα εκανα την αλλαγη απο windows και εβαλα xubuntu σε ενα σχετικα παλιο μηχανημα. ψαξτο λιγο να δεις πια σου αρεσει περισσοτερο.
The_Judas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δεν φταίει ο υπολογιστής... μια χαρά είναι για 32bit windows 7. Για να είναι αργός κάτι άλλο φταίει, ίσως κάποιος ιός ή κάποιος χαλασμένος δίσκος ή μνήμη. 4
Sadamiraq Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 με 2 γιγα ραμ και win 7 λιγο να το φορτωσεις,μπουκωνει,λογικο να κολαει
DimitrisPas13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Sadamiraq τι προτείνεις;;;;......άσχετο...με windows xp θα πήγαινε καλύτερα;;;
Gtr34 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Να γινει ελεγχος: Mε antivirus , antimalware ( malwarebytes, avira η οποιο εχεις). Θερμοκρασιων (hwmonitor) Σκληρου δισκου ( hard disk sentinel) Ανασυγκροτηση,καθαρισμος δισκου. Και πες μας τα αποτελεσματα 1
DimitrisPas13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 αυτό με τις θερμοκρασίες πως γίνετε;;....ανασυγκρότηση έκανα έκανα 2 φορές από το πρωί!!!
Gtr34 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Με το hwmonitor, θα πρεπει να το κατεβασεις και να το τρεξεις .
DimitrisPas13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 και θα σημειώνω συνέχεια τις θερμοκρασίες;;;η θερμοκρασία πρέπει να είναι ανάμεσα στο minimum και maximum που λέει;;;ΥΓ ποιες θερμοκρασίες πρέπει να προσέξω;;;...απο πια εξαρτήματα
Gtr34 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 και θα σημειώνω συνέχεια τις θερμοκρασίες;;;η θερμοκρασία πρέπει να είναι ανάμεσα στο minimum και maximum που λέει;;; ΥΓ ποιες θερμοκρασίες πρέπει να προσέξω;;;...απο πια εξαρτήματα Την θερμοκρασία που γράφει στο value θα κοιτάξεις την στιγμή που παρατηρείς τα κολλήματα Για cpu, gpu, hdd
DimitrisPas13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 λοιπόν το έκανα....μισό να ανεβάσω τις φωτογραφίες!!! από το hwmonitor βγήκαν αυτά!!! και από το hard disk sentinel... τώρα θα κάνω έλεγχο με το antivirus
Gtr34 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Οι θερμοκρασίες σε cpu και hdd είναι καλές , στην κάρτα γραφικών είναι λίγο τσιμπημένη άλλα όχι τόσο ώστε να προκαλεί προβλήματα. με κολλήματα. Ο δίσκος είναι μια χαρά Πόσο ελεύθερο χώρο έχει ο δίσκος ; Ποιο antivirus έχεις?
DimitrisPas13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 εσύ πως το βλέπεις το μηχάνημα;;;...καλό είναι;;; ρε το κατέβασα και το έκανα αποσυμπίεση...ποιο από όλα τα αρχεία πρέπει να ανοίξω;;;;
Gtr34 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 εσύ πως το βλέπεις το μηχάνημα;;;...καλό είναι;;; Το αν είναι κάλο η όχι, εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου , για τα την σωστή λειτουργιά των windows 7 το μηχάνημα είναι καλό.
DimitrisPas13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Πόσο ελεύθερο χώρο έχει ο δίσκος ; Ποιο antivirus έχεις? εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου έχω το eset nod 32...ο ελεύθερος χώρος είναι 237 GB ελέυθερα από τα 298 GB....το έχω περισσότερο για παιχνίδια του fb στο ιντερνετ αλλά και για το world of tanks....άντε άμα κάνω και καμιά εργασία...τίποτα άλλο!!!! o έλεγχος που έκανα με το portable βγήκε καλός...τώρα περιμένω να τελειώσει και το antivirus!!! εντάξει και από το antivirus...σταμάτησε τα κολλήματα του όμως όταν πηγαίνω να ανοίξω το world of tanks μου λέει ότι έχει πρόβλημα ο DirectX11....ορίστε και το μήνυμα....τι έπαθε τώρα;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα