maggle Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 καλημερα και καλο σου-κου να εχουμε.καποιος μου μιλησε για ασυρματη καμερα παρακολουθησης,να τη βαλω π.χ στην εισοδο του σπιτιου μου και με ενα εξαρτηματακι που βαζεις πισω απο την tv,εχεις εικονα του χωρου που βρισκεται η καμερα.επισης πρεπει να ειναι αδιαβροχη αφου θα ειναι σε εξωτερικο χωρο και αν ξερετε,θελει παροχη ρευματος η παιρνει μπαταριες?ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lgpap23 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχουν ασυρματες αλλα δεν θα τις συνηστουσα. Σε πολλες περιπτωσεις χανεται το σημα, η ποιοτητα της εικονας ειναι πολυ χαμηλη και σε καταστασεις βροχης κλπ το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις σημα. οι περισσοτερες θελουν τροφοδοσια, ειτε απο καποιο κοντικο κουτι ρευματος η απο πριζα. Εγω εχω καμερες στο σπιτι αλλα κατα την κατασκευη του ειχαμε περασει καλωδιο που βγενει σε σαλονι και κρεβατοκαμαρα για να βλεπω τι γινεται. Ο πιο ασφαλης τροπος ειναι να παρεις ενσυρματη καμερα και να περασεις το καλωδιο απο την πορτα στην τηλεοραση. Το στερεωνεις με πιαστρακια στους τοιχους και μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα