lazaros88 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 καλημερα παιδια!!!εδω και κατι μερες εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου.ξεκινισε ξαφνικα εμφανιζοντας μια μπλε οθονη1032,το πηγα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι δεν καηκε κατι θελει μονο εναν εσωτερικο καθαρισμο και ενα φορματ.το πηρα λοιπον το λαπτοτ και ειπα να τα κανω εγω,εκανα το καθαρισμω(ολα καλα)και παω λοιπον να κανω και το φορματ,στην αρχη ολα πηγεναν καλα μεχρι που ξεκινισε να κανει επανεκινειση(φυσιολογικο)και μου εβγαλε την μπλε οθονη παλι και δεν μπορω να ολοκληρωσω το φορματ......χαρακτηριστικα του λαπτοπ:win7 64bit,8gb ram,intel i7,hitachi hardware,radeon graphics....χρειαζομε βοηθεια δεν ξερω τη να κανω ευχαριστω
vaiosgtr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 οκ. καταρχας θεωρω λαθος που το αγορασες απο το πλαισιο. (αμα διαβασεις μερικα σχολια εδω στο forum θα καταλαβεις) και μετα επρεπε να τους το αφησεις εκει. να φανταστω οτι το λαπτοπ ειναι ακομα στην εγγυηση ? τελοςπαντων εγω σκεφτομαι οτι μαλλον το προβλημα ειναι στην καρτα γραφικών ή στις μνημες. θερμοκρασιες εχεις ποτε ελεγξει ? επισης κατεβασε το memtest απο εδω. 2) γραψτω σε ενα cd. 3)μπουταρε απο το cd 4)αστο καμια ωρα-διωρο να κανει την δουλεια του 5)αν ολα δειχνουν οκ και δεν βγαλει κοκκινα στην οθονη τοτε οι μνημες σου ειναι οκ. αλλου ειναι το προβλημα. αν ομως εχουν προβλημα οι μνημες τοτε πρεπει να αγορασεις καινουργιες
SPANK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Αν το laptop ειναι σε εγγύηση πήγαινε το στο plaisio για επισκευή και φυσικά δεν πληρώνεις τιποτα , αν δεν ειναι παλι δοκιμασε πρώτα αυτο που ειπε ο φίλος με το memtest
lazaros88 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 για κακη μ τυχη η εγυηση ελυξε πριν ενα μηνα..θα τσεκαρο τωρα της μνημες και θα σας πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα