Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον κατευθειαν στο ψητο.

Εχω κανει καινουρια συνδεση στη hol και ειμαι στην αναμονη για να ερθει το συνεργειο και να μου εγκαταστησουν το ρουτερ και τα σχετικα.

Με ενημερωσαν ομως απο την εταιρια πως η συνδεση ειναι ενεργη και πως μπορω να χρησιμοποιησω ενα αλλο ρουτερ απο το να ειμαι stand by μεχρι να ερθει το συνεργειο.

Επειδη εγω ομως ειμαι gamer και το βασικο στοιχειο που χρειαζομαι ειναι το ιντερνετ ΜΙΣΩ την αναμονη.

Εχω ενα ρουτερ Sagem F@st 2404/2444.

Το εχω συνδεσει ασυρματα με το PC λογο αποστασης...αλλα δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ.

Επισης το λαμπακι του ιντερνετ ειναι κοκκινο!

Ζητω μια μεγαλη βοηθεια και σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

ειχα ακουσει οτι τωρα τελευταια η Hol δινει username/password σε καποιους.δεν ξερω αν ισχυει.αλλα κανονικα συμφωνα με οτι ηταν μεχρι τωρα θα πρεπε να παιζει.μηπως σου εδωσαν κανα Username/password εστω και generic?εκτος αν εχει καποιο θεμα η γραμμη και εισαι sync no ip οποτε εκει μιλας με Hol.

κατα τα αλλα ευκαιρεια για αποτοξινωση απο το Game:P

Δημοσ.

χαχα αν δεν καταφερω κατι μεχρι σημερα το βραδυ μαλλον θα τη παλυω με τηλεοραση μεχρι το απογευμα :Ρ

Οχι δν εχω στα χερια μου καποιο user/pass απο την Hol αν και στη παλια μου συνδεση στη cyta τα πρωτα εγγραφα που ελαβα στα χερια μου ηταν οντως αυτα με user/pass.

btw εχω και ενα αλλο θεματακι...δν μπορω να μπω καν στο ρουτερ μου και εχω δοκιμασει ΟΛΑ τα default user/pass...

Δημοσ.

παραξενο, να εκανες reset και να μην μπαινεις με τους default κωδικους

Ολα τα παραξενα μια ζωη σε μενα! :Ρ

Αυτο το sagem το εχεις απο τον οτε;Μηπως ειναι κλειδωμενο;

Αν δεν το εχεις σου βρηκα το manual μπας και βοηθηθεις.

https://www.ote.gr/documents/10280/6761376/2404_UserManual_gr.pdf/3e96929e-979e-4b46-ac82-e989f1fdf6d9

Το manual το ειχα κι εγω...και απο το κουτι και απο το ιντερνετ...ειπαμε ειμαστε λιγο ασχετοι αλλα οχι και ετσι :Ρ

ευχαριστω παντως για τον χρονο σου :)

Δημοσ.

χαχα αν δεν καταφερω κατι μεχρι σημερα το βραδυ μαλλον θα τη παλυω με τηλεοραση μεχρι το απογευμα :Ρ

Οχι δν εχω στα χερια μου καποιο user/pass απο την Hol αν και στη παλια μου συνδεση στη cyta τα πρωτα εγγραφα που ελαβα στα χερια μου ηταν οντως αυτα με user/pass.

btw εχω και ενα αλλο θεματακι...δν μπορω να μπω καν στο ρουτερ μου και εχω δοκιμασει ΟΛΑ τα default user/pass...

το password πρεπει να ειναι απο κατω εκτος αν περασες κανα παραξενο firmware.καντου κανα δυο τρια reset μπας και νιωσει.αρα ειναι χωρις στοιχεια μαλλον η Hol εκτος αν στα δωσει μετα.

Δημοσ.

Στο manual ελεγε να βαλω user:admin Pass:αυτο κατω απ το ρουτερ...αλλα παλι δεν το πηρε...οταν γυρισω σπιτι θα δοκιμασω το "σουπερ" ρεσετ που μου προτεινες. :Ρ

Δημοσ.

Στο manual ελεγε να βαλω user:admin Pass:αυτο κατω απ το ρουτερ...αλλα παλι δεν το πηρε...οταν γυρισω σπιτι θα δοκιμασω το "σουπερ" ρεσετ που μου προτεινες. :Ρ

ναι λογικα θα παιξει.προσεχε τα κεφαλαια με τα μικρα.β.προσεχε τα νουμερα ειδικα το 0 με το ομικρον.επισης καντο reset και ελπιζω να μην εχεις περασει κανα custom firmware.επισης δοκιμασε και ολα κενα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...