The_Colonel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε καμια σελίδα σοβαρών επαγγελματιών (με την έννοια ότι δεν έχουν απλά ένα έτοιμο tablet template και το ράβουν λίγο πάνω κάτω με λίγο html και css που ξέρουν και στο πουλάνε για δικη τους πρόταση)Δηλαδή αν δεν έχουν κάνει έναρξη επιχείρησης αλλα είναι άτομα σοβαρά με εμπειρία και ξέρουν τι κάνουν εμενα δεν με ενοχλεί.θέλω να κατασκευαστεί μια ασφαλής σελίδα (να μην φοβάμαι για defacers και hackers κάθε μέρα)Να είναι social media ready και να είναι βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησηςκατά τα αλλα η σελίδα είναι πολύ απλή σκοπός της είναι να προσφέρει username και password αυτόματα μέσω email σε πελάτες που θέλουν να εγγραφουν στην υπηρεσία που θα προσφέρω.(ο τρόπος που δημιουργούνται τα νέα account καθώς και όλα τα σχετικά API manuals υπάρχουν ήδη και είναι διαθέσιμα για τον webdesigner θέλω απλά μια όμορφη βιτρίνα για homepage κανένα tab για FAQ αυτά)Παρακαλώ να μου πείτε μέσω PM ή post ανθρώπους,επιχειρήσεις που έχετε δοκιμάσει είτε εσείς είτε γνωστοί σας και μείνανε ευχαριστημένοι.Επίσης θα ήθελα να είναι και σχετικά φτηνοί γιατί μέχρι τώρα (Δεν έκανα και εκτεταμένη ερευνα) βρήκα στο internet προτάσεις για κατασκευή άνω των 1500 ευρώ..η σελίδα θα αποτελείται το πολύ από 3 υποσέλιδες μικρών διαστάσεων και οι υπόλοιπες 2 υποσέλιδες θα είναι κάτι πολύ απλό όπως FAQ ή customer support.Άντε να προσθέσουν και άλλες 3 υποσέλιδες κλώνοι που θα είναι οι ίδιες ακριβώς με άλλη γλώσσα (όλα τα κείμενα θα γραφουν από εμενα)και δεν ξέρω καν αν θα μου βγάζει έσοδα περισσότερα από 1500 ευρώ τον χρόνο γιαυτο και δεν διατίθεμαι να δώσω ένα τέτοιο ποσογια την κατασκευή της (αλλα και γιατί πιστεύω ότι μέσα σε μιση βδομάδα είναι έτοιμο ένα τέτοιο απλο project και παίζει να είπα και πολύ). Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2013 από The_Colonel 1
ALR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Sorry man. Ασφαλής σελίδα, όχι έτοιμο template, μέσα σε μισή βδομάδα είναι έτοιμο και πολύ είπα, 1500 ευρώ είναι πολλά για web design & dev από την αρχή, σοβαροί επαγγελματίες... Όλα μαζί αυτά δε μπορούν να χωρέσουν μέσα σε παράγραφο. Βρες το λάθος μέσα σε αυτά που είπες και ίσως ασχοληθεί κάποιος σοβαρός επαγγελματίας μαζί σου. Εσύ περιγράφεις το project σου ως μη σοβαρό. Γιατί να ασχοληθεί μαζί σου κάποιος σοβαρός επαγγελματίας; 4
migf1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 +1 Επίσης εγώ δεν κατάλαβα από που κι έως που ένας επαγγελματίας θεωρείται ασόβαρος αν έχει κάποια templates ως βάση (είτε δικά του είτε άλλα) τα οποία τα παραμετροποιεί ανάλογα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Μήπως νομίζεις φίλε The_Colonel ότι οι σοβαροί επαγγελματίες, εταιρίες, κλπ ξεκινάνε από το μηδέν με κάθε νέο πελάτη;
The_Colonel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Γιατί έχω μια αίσθηση ότι βρίσκομαι στο μπλα-μπλα ...δεν ξέρω αν και τι θέματα/ανασφάλειες έχετε κάποιοι για την σοβαρότητα του επαγγέλματος σας (αν είστε και στο επάγγελμα και δεν με τρολλαρετε απλά τώρα...)πάντως δεν καταλαβαίνω με κανένα λόγο την διάθεση και το ύφος σας.1) Τι εννοείς περιγράφω το project μου ως μη σοβαρό?2) Γιατί ένας σωστός επαγγελματίας να μην αναλάβει κάποιο project που δεν είναι σοβαρό (με την έννοια της πολυπλοκότητας -αν αυτό εννοούσες) ισα ισα καλύτερα για αυτόν θα κάνει κάτι που δεν θα τον δυσκολέψει και θα πάρει και χρήματα για αυτό.3) δεν έκανα κανένα ban στα templates.... απλά όταν πήγαινα λύκειο είχα ένα συμμαθητή που αναλάμβανε την κατασκευή website προσποιούμενος τον επαγγελματία αυτό που έκανε είναι απλά να έχει 3,4 templates σχεδόν έτοιμες σελίδες και απλά τις άλλαζε ελάχιστα με λίγο html που ήξερε και cssκαι τις πουλούσε. και γενικά έχω ακουστά ότι αυτό γίνετε στην ελλάδα.. δεν ξέρω σε τι βαθμό αλλα υπάρχει.Εγώ έχω πρόβλημα με αυτό για τον μοναδικό λόγο του ότι θέλω να σιγουρέψω ότι η σελίδα θα είναι τουλάχιστον PCI compliant και γενικά όσο πιο ασφαλής από τεχνικής πλευράς γίνετε... και κάτι τέτοια παιδιά δυστυχώς δεν θα μου κάνουν την δουλειά.3) είναι μια σελίδα που απλά είναι υπεύθυνη να πουλάει 4 διαφορετικά ήδη συνδρομων πχ τάδε ευρώ ανά μηνα ή τάδε ευρώ ανά χρόνο κτλΑυτό που θα κάνει η σελίδα θα είναι απλό. θα έχει το απαραίτητο κείμενο (το οποιο θα γράψω εγώ) που θα ενημερώνει τους επισκέπτες για το είδος της υπηρεσίας κτλμετά για την πληρωμή της συνδρομής θα γίνετε το εξής θα διαλέξει ο πελάτης τον τρόπο πληρωμής, με το που ολοκληρώσει την πληρωμή θα γίνετε ένα api call σε άλλον server ο οποιος θα δώσει στην σελίδα username και password τα οποια θα σταλούν αυτόματα μέσω email στον πελάτη.Όλα τα απαραίτητα API manuals (για την παραπάνω διαδικασία) είναι στην διάθεση του developer από εμενα.τώρα έκρινα πως θα πάρει μιση βδομάδα γιατί τόσο πήρε σε εμενα να κάνω κάτι αντίστοιχο.. απλά εγώ είμαι ένας ερασιτέχνης και έχω ασχοληθεί περισσότερο με πράματα που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας...είναι πραγματικά πολύ απλό concept.από την στιγμή όμως που θα εμπλακούν πελάτες θέλω να αιστάνομαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχει κανένα bug ή κενό ασφαλειας που εύκολα ένας ερασιτέχνης hacker (πχ ένα παιδί λυκείου η κάποιος φοιτητής που περνάει την ώρα του κάνοντας deface ας πούμε) θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί για να χαλάσει την σελίδα ή να βλάψει οικονομικά τους πελάτες μου η εμενα.γιατί έτσι έκανα ένα δοκιμαστικό e-shop ας πούμε(παλιότερα και για άλλον λόγο)με open source cms κτλ και το είχα απλά έτσι να υπάρχει στο internet χωρίς να έχει αληθινά προϊόντα η να μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει αγορά απλά έμπαινα εγώ και δοκίμαζα διαφορα στην σελίδα είτε ως απλός visitor είτε σαν admin.και μετά από 3 μήνες κάποιος ιρανός με έπρηζε στα deface κτλτώρα δεν θέλω να δώσω 1500 ευρώ γιατί πολύ απλά δεν θα είμαι κάτι σε φάση rapidshare... δεν ξέρω αν έχω αυτά τα έσοδα με την συγκεκριμένη σελίδα μέσα σε έναν χρόνο...είναι απλά ένα side project δικό μου για να βγαίνει τίποτα extra από διπλα γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι....αλλα και επειδή ξέρω πάνω κάτω τις τιμές.. 2000 euro είναι το κόστος μιας πολύ καλής ομαδικής δουλειάς για e-shop με πολλές σελίδες (5+) που θα κάνει παπάδες και θα χρειάζεται τουλάχιστον 2 βδομάδες για να υλοποιηθεί...εγώ θέλω ένα microsite ουσιαστικά όπου coding θα χρειαστεί μονο για την διαδικασία που σας είπα οι υπόλοιπες 2,3 σελίδες ουσιαστικά θα είναι κενές και θα προσθέσω εγώ απλά κείμενο σε αυτές (όπως FAQ πληροφορίες επικοινωνίας how to videos μέσω youtube κτλ)Και ψάχνω κάποια επιχείρηση κατασκευής ιστοσελίδων ή κάποιον υπάλληλο μιας τέτοιας επιχείρησης που θέλει να βγάλει κάποιο extra εισόδημα για μια εύκολη δουλίτσα σαν αυτή.Το μονο που με νοιάζει είναι η ασφάλεια στην σελίδα και η σταθερότητα... το ίδιο το προϊόν οι server κτλ είναι δικη μου υπόθεση θέλω απλά μια βιτρίνα που θα βοηθάει τους πελάτες στην πληρωμή της συνδρομής και θα τους ενημερώνει για το προϊόν κτλ (με δικά μου κείμενα και video)
migf1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Σε γενικές γραμμές φίλε The_Colonel ότι πληρώνεις παίρνεις (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν κι αποκλίσεις, εκατέρωθεν όμως... δλδ μπορεί να πάρεις λιγότερα από όσα έχεις πληρώσει, αλλά μπορεί και να πάρεις και περισσότερα από όσα έχεις πληρώσει... γενικώς όμως αυτά είναι και τα 2 εξαιρέσεις). Ο σοβαρός επαγγελματίας θα κοιτάξει και την τελευταία λεπτομέρεια, από typography, από λειτουργικότητα, από αισθητική, από browser compatibility, από device responsiveness, από ασφάλεια, από seo optimization, από επιδόσεις, από updatability, η λίστα είναι σχεδόν ατελείωτη. Αυτά δεν γίνονται ούτε σε μισή βδομάδα, ούτε σε μια. Ακόμα κι αν γίνουν από σοβαρό επαγγελματία θα οφείλεται κυρίως στο ότι του έχει γίνει ο αποτέτοιος παξιμάδι για να αποκτήσει την τεχνογνωσία και τα εργαλεία για να τα φτιάχνει γρήγορα και σε υψηλά στάνταρ (με ή χωρίς έτοιμα templates, frameworks, klp). Επίσης δεν στοιχίζουν ούτε 200 ευρώ ούτε 300. Λες ότι σε νοιάζει μόνο η ασφάλεια και η σταθερότητα, οπότε να υποθέσω δεν σε πειράζει αν π.χ. η σελίδα σου δεν ανοίγει στους μισούς browsers, ή αν π.χ. κάνει κάνα 5λεπτο για να ανοίξει σε κινητά τηλέφωνα κι όταν ανοίξει το μισό περιεχόμενο δεν φαίνεται, ή αν π.χ. βγαίνει από 100η σελίδα και κάτω στο google ακόμα και με εξειδικευμένα κλειδιά αναζήτησης. Εν πάσει περιπτώσει, πραγματικά σου εύχομαι να βρεις κάποιον καλό και φτηνό και να κάνεις τη δουλειά σου, γιατί όντως οι καιροί είναι δύσκολοι.
ALR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Από μένα τουλάχιστον δεν υπάρχει καμία διάθεση και κανένα ύφος. 1. Το PCI Compliant δεν έχει σχέση, νομίζω, με html/css. Τα templates είναι στατικά html/css αρχεία. Ακόμα και να τα παίρνεις έτοιμα και να τα αλλάζεις, παραμένουν στατικά, εκτός κι αν εννοείς WordPress ή Joomla! Themes, που ακόμα κι έτσι, αν έχουν δημιουργηθεί από σοβαρό επαγγελματία, είναι secure enough. 2. Ο τρόπος που περιγράφεις το project σου δεν ελκύει κανένα σοβαρό επαγγελματία γιατί κανείς σοβαρός επαγγελματίας δε θέλει να του λένε πόσο καιρό θα πάρει η δουλειά του και πόσα χρήματα κοστίζει. Ελκύει όμως ανθρώπους που ψάχνουν έξτρα εισόδημα από την κύρια δουλειά τους, οπότε αν ψάχνεις κάτι τέτοιο είσαι σε καλό δρόμο. Δύσκολα όμως συνδιάζεται το έξτρα εισόδημα με τον σοβαρό επαγγελματία, δηλαδή σκέψου το. Προσωπικά δεν ξέρω πόσο κοστίζει ή πόσο θα διαρκέσει το project που περιγράφεις, αλλά ξέρω το προηγούμενο που σου είπα. 3. Επίσης λες αλλα και επειδή ξέρω πάνω κάτω τις τιμές.. 2000 euro είναι το κόστος μιας πολύ καλής ομαδικής δουλειάς για e-shop με πολλές σελίδες (5+) που θα κάνει παπάδες και θα χρειάζεται τουλάχιστον 2 βδομάδες για να υλοποιηθεί... Δεν είναι αυτές πάνω κάτω οι τιμές, ούτε αυτός πάνω κάτω ο χρόνος για να υλοποιηθεί αυτό που περιγράφεις. Τα έχεις απλοποιήσει στο μυαλό σου επειδή έχεις ασχοληθεί κι εσύ ερασιτεχνικά και λες ντάξει, δεν είναι καμιά επιστήμη. Ναι, όχι. Ψιλό είναι επιστήμη και ένα e-shop που κάνει παπάδες(παπάδες=βγάζω χρήματα τελικά με ότι κι αν έχω κάνει), κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ περισσότερο και χρειάζεται πολλές περισσότερες εβδομάδες για να υλοποιηθεί. Και δε το λέω επειδή ξέρω πάνω κάτω τις τιμές, αλλά γιατί έχω κάνει πάνω κάτω καμιά 50ριά, που έχουν βγάλει στο σύνολο τους πάνω-κάτω μερικά εκατομμύρια ευρώ. φιλικά πάντα και με πρόθεση να σου μεταφέρω τις γνώσεις μου στο θέμα, για να αποφύγεις να πληρώσεις τσάμπα κάποιον που θα σου κάνει κάτι που θα σε ικανοποιήσει, αλλά τελικά το side project σου θα μείνει για πάντα side με μηδαμινά έσοδα. Το έχω δει το σενάριο άπειρες φορές και με εκνευρίζει, οπότε με συγχωρείς για το αν σου φαίνομαι επιθετικός. Δεν είναι προς εσένα.
The_Colonel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά δεν έχω τελειοποιήσει τίποτα στο μυαλό μου.. αυτά είναι τιμές μετά από συζήτηση που είχα με μεγάλα σχετικά γραφεία στο εξωτερικό.όλες οι καλές σελίδες (επιπεδου www.e-shop.gr και πάνω) κοστίζουν 1500-2000 euro με το hosting μέσα και χρειάζονται περίπου 2 βδομάδες με seo με όλα...αυτό το είχα ψάξει σε 4,5 μεγάλα γραφεία web developing....Τέλος δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κανετε τόσο πολύπλοκο ουσιαστικά μιλάω για μια σελίδα ένα φύλλο page πως το λένε που θα έχει κώδικα όλες οι άλλες θα είναι κενές σελίδες με κείμενο δικό μου και καμια αλλη λειτουργεια .κάτι σαν αυτό: http://www.brapid.sk/en/ (ο πάροχος υπάρχει ήδη το control panel για την υπηρεσία υπάρχει ήδη εγώ θέλω απλά μια μοναδική σελίδα που να διαχειρίζεται τις πληρωμές και να στέλνει το mail στον πελάτη με τον απαραίτητο κωδικό και username)τώρα αν το κοστολογείται εσείς 1500 ευρώ αυτό και παίρνετε συχνά 1500 ευρώ για κάτι τέτοιο πείτε το και σε εμενα να παρατήσω την δουλειά μου και να γίνω webdeveloper θα κάτσω να τελειώσω 4 χρονια και σχολη αν είναι να παίρνω 1500 ευρώ per page... για ένα e-shop ποσα δηλαδή θα παίρνατε 10.000?Δεν είμαι κράτος να πληρώνω 70.000 για την δημιουργία blog...
ALR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 όλες οι καλές σελίδες (επιπεδου www.e-shop.gr και πάνω) κοστίζουν 1500-2000 euro με το hosting μέσα και χρειάζονται περίπου 2 βδομάδες με seo με όλα... Τώρα κάνεις πλάκα έτσι;
The_Colonel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Όχι έχω βρει αρκετούς(εννοώ με τις τεχνολογίες κτλ που έχει το e-shop όχι και η δημιουργία των δεκάδων χιλιάδων προϊόντων που έχει νομίζω στην τιμή είναι όμως 5-10 προϊόντα ανά κατηγορία) αλλα το θέμα είναι πως αυτό που θέλω εγώ απέχει παρα πολύ από την δουλειά που θέλει ένα e-shop... γιαυτο και δεν θέλω να δώσω ένα τέτοιο ποσο. βασικά χωρίς παρεξήγηση απλά για να ξέρω.. εσύ η ο φίλος ο migf1 είστε developers η απλά συζητάμε τώρα ?
Phoenix7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ασχετο μια σελιδα με 10 χιλιαδες κλικ καθε μερα, ποσα λεφτα βγαζει περιπου; απο αυτα τα κλικ. Ή χοντρικα 100.000 τις 10 μερες Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
The_Colonel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Εκτος αν δεν ξέρω κάτι, το traffic δεν έχει άμεση σχέση με το εισόδημα σε ένα domain.Απλά ανάλογα το είδος της σελίδας και του τρόπου του εισοδήματος της (καθαρά από διαφημίσεις, από διαφημίσεις + likes στο youtube, αν πουλάει και τίποτα κτλ)όσο περισσότερο traffic τόσο μεγαλύτερο το πιθανό κέρδος. ή μιλάς για το adwords της google?
Phoenix7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μονο απο τις διαφημισεις του Google - για παραδειγμα. Υπαρχει καποια σελιδα που να τα λεει τα χρηματα που βγαζεις ανα χιλιαδες κλικ? Υ.Γ. ναι το ad words Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
vacilis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 όλες οι καλές σελίδες (επιπεδου www.e-shop.gr και πάνω) κοστίζουν 1500-2000 euro με το hosting μέσα και χρειάζονται περίπου 2 βδομάδες με seo με όλα... επιπεδου www.e-shop.gr: κοστιζει απο 12.000 ευρω και πανω και χωρισ το hosting, τι 1500-2000???? H κατασκευή μπορει να παρει και 2 μηνες. Ο λογος ειναι επειδη πρεπει να προγραματιστουν ολα απο την αρχη χωρίς χρηση καποιου ετοιμου συστηματος
The_Colonel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 http://www.westdesign.org.uk/web-design με 999£ ειναι μια χαρα πακέτο. και εδώ αναφέρονται για διάρκεια περίπου 2 εβδομάδων http://www.westdesign.org.uk/faqκαι γενικά έχω ρωτήσει και σε άλλους designers πάνω κάτω τόσο κάνει το full πακέτο για eshop 1500 με 2000 άντε 3000 max μετά μιλάμε για άλλη league σελίδες που χρειάζονται για πολυεθνικές κτλ ok εκεί ναι αυτές κοστίζουν εγώ μιλάω απλά για μια επιχείρηση απλή (το συγκεκριμένο που έδειξα μεν ήταν πιο φτηνό από 1500..) και για διάρκεια λένε περίπου 2 βδομάδες
Skierpetros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Η σελίδα αυτή στην Αγγλία δεν μπορεί να φτιάξει το δικό της design και κάνει και άλλες σελίδες... Άπλα FAIL...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα